Čo vy na to? Najprv som si povedal, že zaujímavé...keď som videl veselo tancovať peknú černošku na fajn muziku, vravím si OK!, ale 24 hodín sa to isto dať pozerať nebude...keď som zistil, že sa tam opakuje 4 minútová skladba a stále len tancuje niekto iný
ja ten pop-soul, ci co je to za styl v tom videu moc nemosim takze u mna nula bodov
ale je to zaujimavy napad, keby niekto spravil podobne video trebars s autenticko folklornym podmazom tak by sa mi to asi pacil
Mne sa to lubi nikto nehovori ze to treba pocuvat 24h. Asi chcel vymysliet nieco originalne a podla mna sa mu to podarilo.Dobry napad a podla mna lepsie jak keby iba hodil na YT dalsiu pesnicku s klipikom a tot vse.
no je to dobre podla mna ja mam rad klipy a proste davnejsie bolo nieco podobne aj TMF Yearmix sice to bolo zostrich viac klipov a stale ina hudba ale bolo to dlchsie tu hra jeden interpret a tancuje stale niekto iny ,,napriklad v dnesnej dobre vidime kade tade velke obrazovky aj v bare aj kadekde a ide tam nejaky hudobny program niekde by som ja uvital taketo dlhe klipy napriklad aj presne tento lebo darmo ze je hudba ta ista ale stale tam tancuje niekto iny a ukazuju stale nieco ine ,nehovorim ze by to malo ist kazdy den vkuse lebo to by bolo asi moc no ale predca vtom daco bude a keby bolo viac takichto dajme tomu nebolo by na skodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» 24hoursofhappy.com/...
ale je to zaujimavy napad, keby niekto spravil podobne video trebars s autenticko folklornym podmazom tak by sa mi to asi pacil