Diskusie - 2867. stránka fóra
61
Som chora?
Pred nedavnom som zacala pozerat serial "Supersize & Superskin" a nejak som si uvedomila ze ludia trpiaci podvahov mi pripominaju mna a nepripadaju mi az taky chudi. Ked sa zacali zorpravat s odbornikmy prejavilo sa to ze nie... Otvor fórum »
7. 6. 2013 17:56
26
Pre tých, ktorí vedia hrať na gitare:
Učili ste sa hrať sami? Bolo to ťažké? Ako dlho vám trvalo, kým ste sa naučili plynule striedať akordy? (myslím tak, že sa z toho dala vyrozumieť pesnička a dalo sa to celkom počúvať) Otvor fórum »
7. 6. 2013 16:44
11
Aky je najlepsi sposob ako si hladat pracu v USA ?
Oplati sa verit agenturam ? Ci je lepsie dopredu napisat do par firiem a dohodnut si pohovory ? Otvor fórum »
7. 6. 2013 16:36
26
CS 1. 6 problém
Stiahol som si CS 1. 6. Vsetko je super, vsetko beží, ale mám problém ked chcem ísť hrať ONLINE:.... Proste dám IP adresu, a to sa dlho načitáva.. Ja dám... Otvor fórum »
7. 6. 2013 15:45
73
Kde, ako si nájsť chlapca?
viem, tá téma tu už bola vela krát. nie je na to asi ziadny dokonalý recept, ale predsa by sa nieco naslo nie? viem aj to, že mi tu budete písat ze som este malinká na... Otvor fórum »
7. 6. 2013 15:21
15
Facebook - správy
Ahojte, vám ide odosielať na FB správy? Pretože ja tam takmer vôbec nechodím, ale včera sme našli fotoaparát a asi som na FB našla majiteľku (je to môj jediný kontakt na ňu, mail tam uvedený... Otvor fórum »
7. 6. 2013 13:52
10
Čo sa učiť na prijímačky na žurnalistiku??
Mám taký problém, že nejako sa nemám čo učiť. Na nete som nenašla nejaké testy alebo čo. Nemá niekto nejaké skúsenosti? Ď :) Otvor fórum »
7. 6. 2013 12:46
77
Najhoršie slovo
Máte také slovo ktoré neznášate? Také že keď ho počujete trhá vám to uši? U mňa je to slovo "brácho" a netuším že prečo (?) :D Otvor fórum »
7. 6. 2013 12:01
30
Keby si si mohol zisťiť hocičo, čo by to bolo?
keby si mal/a možnosť pozrieť si, prečítať, nahliadnuť i hlbšie do hociktorého archívu, knižnice. pozrieť si aj napr. tajné dokumenty, spisy neprístupné verejnosti. zahrňajúc vládne archívy, patenty, presný recept na CocaColu,... Otvor fórum »
7. 6. 2013 11:47
7
Podla čoho vyberat graficku kartu.
Ahoj. Na ake parametre treba pozerat ked si idete kupovat novu graficku kartu?Podla čoho mam vyberat ked si na nej chcem obcas zahrat aj neake hry? Otvor fórum »
7. 6. 2013 10:41
9
Luna Company
Dopočul som sa o údajných pochybných či dokonca podvodných praktikách tejto spoločnosti. Na druhej strane, túto firmu som našiel uvedenú aj na stránkach Telekomu, ako jednu z jeho partnerských spoločností, ako zas Luna Company... Otvor fórum »
7. 6. 2013 10:13
15
Príjmačky na psychológiu
Plánujete ísť niekto na psychológiu? Ako ste na tom s prípravou na prijímačky? Nemáte s touto školou niekto skúsenosti? A ešte by som rada vedela ako je to s tými prijímačkami či sú veľmi ťažké alebo je to v pohode?... Otvor fórum »
7. 6. 2013 00:04
14
Mumintrollovci (Tove Jansson)
Pozná niekto túto rozprávku/ čítal to niekto ? Otvor fórum »
6. 6. 2013 21:39
8
Mobilný operátor- ČR
Ktorý mobilný operátor v Česku je podľa vás najvýhodnejší? Hlavne čo sa týka sms a volania na SR. Už som to pogúglila, ale mám v tom bordel Otvor fórum »
6. 6. 2013 20:55- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?