Diskusie - 2871. stránka fóra
41
Tanec, aký? :)
5. 6. 2013 18:49
4
Neviete niekto ako sa vola aktualna mp3 v reklame orange??
... vtej reklame nafukuju nafukovacky oranžovej farby :D Otvor fórum »
5. 6. 2013 18:18
2
Ide na Samusng Galaxy ace 2 minecraft ?
chcel by som si kúpiť Ace 2 a chcem vediet že či na nom ide minecraft :) Otvor fórum »
5. 6. 2013 18:17
45
Ako prebiehalo vaše prvé "rande"?
Nemám na mysli tak že ó s mojou osudovou láskou som sa stretol na diske. Myslim také stretnutie vás+ tej druhej osoby ako som hore napísala také "rande" kde ste sa nejako proste stretli a tak. Aké... Otvor fórum »
5. 6. 2013 18:03
17
FB-zrušenie priateľstva
- dotyčný človek to nezistí(neukáže mu to na jeho konte;jeho priateľom,že som si ho zrušila)
- dotyčný človek to zistí tak,že mu to ukáže na jeho konte ked sa prihlási
- dotyčný človek to zistí len ak by si pozeral svoj zoznam priateľov
Hlasuj »
5. 6. 2013 17:56- dotyčný človek to zistí tak,že mu to ukáže na jeho konte ked sa prihlási
- dotyčný človek to zistí len ak by si pozeral svoj zoznam priateľov
Hlasuj »
1
CoD : World At War (PS3)
Čawte tak čo hovorite na tuto skvelu hru sice vela failov ale o to nejde mate nicky a hrate to po nete chceli bi ste si zahrat mate Map Packy? Ja mam iba Map pack 2 a 3 a Map... Otvor fórum »
5. 6. 2013 17:56
7
Maturitné tablo
Viete mi prosím poradiť, približne kedy, po akom dlhom čase sa dáva maturitné tablo preč z výkladu? ďakujem Otvor fórum »
5. 6. 2013 17:53
23
Odpovedz.
Mačka dopadne vždy na nohy. Chlieb s maslom vždy na namaslovanú stranu. Ako dopadne mačka s namaslovaným chrbtom?(hehe) Otvor fórum »
5. 6. 2013 17:23
13
Menštruácia a antikoncepcia
Ahojte dievčatá! chcela by som sa vás spýtať či ste pociťovali nejaké zmeny po začatí užívania antikoncepcie. Intenzita, dĺžka krvácania, bolesti... Čo sa mňa týka, nikdy som nemala bolesti, nemám ani teraz, pravidelnú... Otvor fórum »
5. 6. 2013 17:19Call of Duty : World At War (PS3)
Čawte tak čo hovorite na tuto skvelu hru sice vela failov ale o to nejde mate nicky a hrate to po nete chceli bi ste si zahrat mate Map Packy? Ja mam iba Map pack 2 a 3 a Map... Otvor fórum »
5. 6. 2013 16:25
1
Raduga 2 klúč k testom
čaves, nemáte niekto náhodou kľúč odpovedí k testom z Radugy 2? Otvor fórum »
5. 6. 2013 16:17
31
Čo si môže chalan dovoľovať k dievčaťu po polroku vzťahu?
Čo si môže chalan dovoľovať k dievčaťu po polroku vzťahu? Otvor fórum »
5. 6. 2013 16:14
22
Prosím pomôžte.
Mam taký problém, páči sa mi jedna baba. Už aj vie že som do nej, kým to nevedela normálne sa so mnou bavila ale teraz by ma najradšej zabila (teda aspoň to tvrdí). A navyše je... Otvor fórum »
5. 6. 2013 16:12
2
Thrillery
Neviete mi niekto poradiť nejaké dobré thrillery ? Nemyslím tým horory, pretože mnohí si to mýlia, ide mi o dobré napätie reálnymi postavami a vecami, nie nadprirodzenými a nejde mi o strach. Proste či... Otvor fórum »
5. 6. 2013 16:02
8
NFS Underground II - problem
nazdars, konecne som si zohnal underground 2 a presiel som uz tu prvu seriu zavodov, aj druhu, vsetko v meste aj na kopcoch, aj na juhu, aj suv preteky, uz nemam ani jedneho streetracera... Otvor fórum »
5. 6. 2013 15:49
53
Ako dlho vám trvá cesta do/z práce/školy ?
Ako dlho vám trvá cesta do/z práce/školy ? Otvor fórum »
5. 6. 2013 15:37- 1 Aká je vaša práca ?
- 2 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 3 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 4 Ako si spomínaš na pubertu
- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Ako si spomínaš na pubertu
- Spoločenské
- Shuffle
Ďalšie možnosti »