Ahojte veľmi seriózne uvažujem nad odborom editorstvo a vydavateľská prax na UKF v Nitre. Bolo by super, ak by sa tu našiel niekto, kto navštevuje tento odbor a vie poradiť či je výučba kvalitná a pod.
@mia246 jej, tak to kamoške gratulujem a otvárajú aj magisterské ? či plánuje nejaký podobný odbor študovať ? pretože pred rokom som videla na stránke aj magisterské, no tento rok som veru nenašla
ja chodim na tento odbor a neviem co vase kamosky citaju ale ja citam maximalne poznamky a odborne knihy na skusky pretoze na nic ine ani nie je cas a slovencina je narocna mozem potvrdit
a páči sa ti ? píš, píš s tým, že slovenčina bude náročná počítam na 100 %, ako by to aj vyzeralo, ak by to bola len flákačka škoda magisterského no, dá sa pokračovať aj na inom odbore
@summer16 mno, mne už prišlo rozhodnutie, ale ja mám externú formu štúdia myslím, že teraz v júni môžeš čoskoro očakávať odpoveď prinajhoršom začiatkom júla... ale čo viem, tak väčšina škôl v júni rozposiela rozhodnutia... ja napr. čakám ešte z komenského a už som veru tiež nedočkavá
@summer16 držím palce, aby ťa všade prijali a aké máš odbory ešte ? ja som si poslala do nitry na editorstvo a ruštinu a na komenského učiteľstvo anglický jazyk a nemecký jazyk a ešte čisto nemčinu tak teraz uvažujem kam ísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
magisterske od buduceho roka neotvaraju
-neviete nahodou kedy by malo prisť rozhodnutie o prijati/neprijati? lebo zatial vôbec nič neprišlo....
Z Komenskeho očakavam aj ja + ma tam ešte čakajú prijímačky....