Diskusie - 2874. stránka fóra
1
Assassins creed 1 ovládač na PC ?
Zdravím, prosím chcem sa opýtať.. neviete náhodou či ide AC 1 na PC ovládač ?:) Otvor fórum »
4. 6. 2013 16:43
12
Dekorativna kozmetika
neviem ci to tu zrovna patri, ale skusim :D mam v ponuke na predaj bb kremy, makeup, kremiky.. proste vsetko mozne za celkom normalne ceny(znacky ako ETUDE HOUSE, Missha a pod. ) .. ak... Otvor fórum »
4. 6. 2013 16:20
116
Aké zásady plánujete aplikovať/aplikovali by ste/aplikujete pri výchove svojho potomstva?
odlišujú sa od spôsobu, akým ste vychovaní vy? vychovávali by ste odlišne chlapcov a dievčatá? Otvor fórum »
4. 6. 2013 15:35
20
Meme a gify
Nepoznáte nejakú dobrú stránku s meme komixami a gifmy ? Najlepšie bez vodoznakov :) Ďakujem :) Otvor fórum »
4. 6. 2013 15:03
18
Stará sukňa
Ahojte, chcela by sm sa opýtať, že ako mám vyprať starú sukňu, ktorá asi 20 rokov stála niekde na povale (riadne zatuchnuté to teda je) .. máme ju na vystúpenie, takže je to sukňa z kroja.... Otvor fórum »
4. 6. 2013 13:48
99
Kresťania, prečo veríte?
- lebo som sa narodil/a do kresťanskej rodiny
- lebo mám dôvod veriť, že Biblia hovorí pravdu (vysvetlenie v komentári)
- lebocítim prítomnosť Boha
Ďalšie možnosti »
4. 6. 2013 13:08- lebo mám dôvod veriť, že Biblia hovorí pravdu (vysvetlenie v komentári)
- lebocítim prítomnosť Boha
Ďalšie možnosti »
10
Ako spustit program tak aby bol skryty
spravil som si program a chcem aby sa vzdy spustil tak aby ho nebolo vidiet aby nezavadzal aby ho bolo vidiet iba v procesoch nie ako okno alebo konsolu Otvor fórum »
4. 6. 2013 12:36
55
Pozerá tu niekto seriál game of thrones (hra o tróny) ?
pozerá tu niekto seriál game of thrones (hra o tróny) ? Otvor fórum »
4. 6. 2013 11:58
31
Veríte na osud?
Veríte na osud? Veci, ktoré sa vám v živote stanú beriete ako znamenia, alebo si vravíte že všetko je vo vašich rukách? Ja osobne v takéto veci verím pol na pol, no napríklad snažím sa... Otvor fórum »
4. 6. 2013 11:38
41
Používate na vlasy niečo z prírody? čo si myslíte o
žihlava má veľa vzácnych vitamínov. Aké využitie žihľavy je podľa vás najúčinnejšie? V podobe čaju? Vývar na oplachovanie vlasov po umytí? alebo v inej podobe? Myslím si že čaj má dobrých... Otvor fórum »
4. 6. 2013 10:04
12
Nemá náhodou niekto vstupenku na balet ci uperu?
Ahojte! do skoly potrebujem vstupenku na predstavenie baletu ci opery. Nepotrebujem vstupenku staci ak mi volakto zaskenuje, moze byt starsia vstupenka Otvor fórum »
4. 6. 2013 09:31
20
Aký typ vzťahu s Tomášom Abaffym by si uprednostnil?
4. 6. 2013 01:57
22
Má slovo dohadovať sa niečo spoločné s hadom ?
Má slovo dohadovať sa niečo spoločné s hadom ? Otvor fórum »
3. 6. 2013 22:38
1
Fotostudio puchov, ilava, dubnica
Ahojte, Poznate nejakych dobrych a hlavne lacnych fotografov v ilave dubnici alebo puchove, ktory su ochotny spravit rodinne fotky, portrety a popripade aj na platno? Skusala som pozriet aj na googli, ... Otvor fórum »
3. 6. 2013 22:29
14
Nezávislé správy
čaute, sleduje tu niekto nezávislé, "objektívne" spravodajstvo? Ak áno, podeľte sa o portály, ktoré podľa vás poskytujú dôveryhodné a objektívne informácie. Môžte sa aj vyjadriť, či sú takéto portály... Otvor fórum »
3. 6. 2013 22:22
32
Ako prísť na to v čom som dobrý?
Nebudem tu písať v čom som zlý.. lebo vo všetkom :D Otvor fórum »
3. 6. 2013 22:00
18
Má niekto chuť na založenie kapely ? ( z okolia Nového Mesta nad Váhom )
Ale iba fakt vážne... TS Otvor fórum »
3. 6. 2013 21:45- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Zrusili audioknihy na google knihy?
- 10 Ako si spomínaš na pubertu