Diskusie - 2878. stránka fóra
25
Chcel som založiť,,.
ďalšie trápne fórum, ale wualááá, stalo sa :) Tak píšte, ako ste sa mali dnes a či ste šťastný alebo nie... Otvor fórum »
2. 6. 2013 17:42
6
Angličtina online
Ahoj, vie mi niekto poradiť nejaké online stránky na gramatiku, prípadne nejaké čítanie s porozumením? Jednoducho niečo, s čím by som oprášila angličtinu a slovnú zásobu. Vopred vám ďakujem :) Otvor fórum »
2. 6. 2013 17:39
39
Co robit v takomto pripade?Komu to treba oznámit?
Od novembra chodim na Pasienky, pravidelne tam chodievam niekedy s jednou kamoskou, ktora sa chce naucit plávat. Plaváren sa mi zapácila. , ale co sa tam deje v poslednej dobe je ozajstná katastrofa, malé decká skákajú... Otvor fórum »
2. 6. 2013 17:10
26
Odnaučiť sa fajčiť
Je tu niekto kto fajčil , tak že bol závislý a nejak sa mu podarilo prestať? ak hej tak ako? čo ste robili keď ste zasa dostali nutkanie? Otvor fórum »
2. 6. 2013 16:39
58
čo s vami robí alkohol? :D
dajte nejakú story, zážitok, trapas .. čo s vami vie alkohol spraviť :D Otvor fórum »
2. 6. 2013 16:24
14
Drogová problematika
niekedy nechápem túto (ne)spravodlivosť nášho štátu... človeka, ktorého prichytia na ulici napr. s 0, 1g marihuany tak ho idú väzniť na pár rokov a prečo napr. v BA v Pentagone tam si robia čo chcú s drogami... Otvor fórum »
2. 6. 2013 16:09
6
Chystá sa z vás niekto na prijimacky na DVS- v Bratislave?
Prijimacky na odbor vseobecná sestra sa konajú 25. júna, chystá sa tam niekto? Ak áno z coho sa ucite? Otvor fórum »
2. 6. 2013 14:42
53
Ako prežívate skúškové?
Otázka pre vysokoškolákov. Ako prežívate skúškové? Koľko sa denne učíte, ako dlho sa učíte na jednu skúšku + akú školu študujete. Záleží Vám na známkach, či sa snažíte rýchlo spraviť skúšky? Užívate... Otvor fórum »
2. 6. 2013 14:14
4
Chcel by som sa poradiť ohľadne sťahovania súborov:
Na stránku www. uloz. to som si uložil 10 gb súbor vo formáte rar. Na server som ho nahral cez ulozto file manager. Cez file manager som ho však teraz nemohol stiahnúť, lebo... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:54
5
Niekto ochotný na príklad z chémie ?
Reakcia SO2 + O2--- SO3 má východiskove koncentrácie SO2 - 0, 015, O2- 0, 012. V rovnovážnom stave bola zistená koncentrácia SO2-0, 005. Aká je rovnovážna konštanta reakcie a rovnovážne konštanty SO3 a O2 ? Ochotnej duši ďakujem... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:36
14
Blokovanie web stranok
Caute, potrebujem zablokovat jednu web stranku, skusala som to cez hosts podla navodu co som nasla, ale potom mi tam pise, ze nemam povolenie to ukladat, a mam sa obratit na spravcu. Neviete co... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:27
1
Websurf
Poznáte nejakú inú stránku založenú na princípe www. websurf. cz ? Ďakujem Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:13
20
Nejaký dobrý akčný film
Nudím sa, chcel by som si sitahnuť nejaký dobrý akčný film, taký kde sa striela a samé výbuchy, ale nech su tam aj emocie, niečo ako: Kod apokalypsy, alebo proste také dačo ved viete... ... Otvor fórum »
2. 6. 2013 13:13- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 7 Akej farby máte dnes ponožky?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Ako si spomínaš na pubertu
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?