Diskusie - 2900. stránka fóra
29
Veľmi silno ťažké filozofické otázky
Čo je to vedomie ? Ak môžu za naše vedomie, za našu vôľu a za naše bytie len 4 fyzikálne sily vo vesmíre (gravitácia, silná jadrová sila, slabá jadrová sila a elektromagnetizmus), tak čo sme ?... Otvor fórum »
24. 5. 2013 19:12
26
Vymyslený svet/príbeh,,
Máte v alebo ste niekedy mali/predstavujete ale predstavovali ste si niekedy nejaký príbeh? :D Akoby napríklad že čo ja viem môžete lietať (a ten príbeh sa deje v realnom svete kde sú ľudia ktorých naozaj poznáte a tak).. ... Otvor fórum »
24. 5. 2013 18:49
6
Fyzika
ahojte , potrebujem pomoc , som 8macka, robim projekt (prezentáciu) z fyziky a moja tema je TORNADA - UVOLNENA NEVYUZITELNA ENERGIA , potrebovala by som nejaku stranku kde by som mohla najst par informacii ohladom tejto... Otvor fórum »
24. 5. 2013 18:44
54
Odber krvi,,.
Ako prežívate odber krvi? Odpadávate, alebo ste úplne v pohode? :) Išli by ste darovať krv? Otvor fórum »
24. 5. 2013 16:58
55
Ako byť oblečená sexy a zároveň nie vyzývavo?
Už ma nebaví chodiť oblečená ako chlapec (volnejšie čierne tričko so skupinou, rifle, botasky) ale zase nechcem nasledovať ani tie lahšie osobky..preto s apýtam chalanov (ale aj baby) čo je pre vás sexy, a zároven nie vyzývavé,... Otvor fórum »
24. 5. 2013 16:56
15
Plat psychologa
ako je to s platmy psychologov? kolko priemerne zarabaju? Otvor fórum »
24. 5. 2013 16:40
6
Mixované piesne,,.
Ahoj ľudkovia, potrebujem poradiť. Videla som na youtube také video, s tancom a mali tam úžasnú hudbu. Poznáte to, začne sa pesnička, a potom preskočí na ďalšiu pesničku a hrá refrén alebo... Otvor fórum »
24. 5. 2013 15:51
5
Chémia - kto sa vyzná?
Ahojte, vie mi niekto vysvetliť, prečo 4-nitrofenol ma vyssiu teplotu varu a aj rozpustnosť, ako 2-nitrofenol, a prečo 2-nitrofenol je prchavejsi s vodnou parou? diki. Otvor fórum »
24. 5. 2013 15:49
16
Kniha
Neporadili by ste nejakú dobrú knihu? Najlepšie by bolo, keby bola v angličtine. Hocijaký žáner, hlavne aby ten príbeh stál za to a aby bol niečím nový a originálny, jednoduho kniha, ktorú hlcete tak,... Otvor fórum »
24. 5. 2013 15:42
24
Prečo sa všetci nemajú radi a nie sú ako jedna rodina?
Prečo sa všetci nemajú radi a nie sú ako jedna rodina? Otvor fórum »
24. 5. 2013 14:57
16
Ako sa vyvíjal windows
Spravil som video o tom ako sa vyvíjal windows keď náhodou niekoho takéto veci fascinujú tak ako mňa odkaz na video je tu : http://www. youtube. com/watch?v=VCJSjn4Nhnc Otvor fórum »
24. 5. 2013 14:33
17
Potrebujem pomoc od vás, dajte mi nejakú tému na úvahu
Zdravím vás ľudia, mám pred sebou jednu akciu a treba na ňu napísať úvahu... téma je voľná. Nuž a mne akosi nenapadá, o čom by sa dalo uvažovať... tak ak máte nejaký nápad, ... Otvor fórum »
24. 5. 2013 14:11
6
Hľadááám knihu (ako vždy),,,,
Chcela by som si prečítať nejakú knihu (až taká kniha existuje) ohľadom náboženstiev resp. náboženstva.... Aby v nej bolo všetko vypísane a aby tá história náboženstva siahala až po ježiša krista... čiže konštantín a metód, nicejský koncil, ... Otvor fórum »
24. 5. 2013 13:42
26
Na Slovensku našetriť na byt.
@mayben @antifunebracka @thisismyname @orfea2 @uggla @spiralfaust @matka213 @burble @foolwithalargeb @semhamforas @strakatemaciatko @lexiee @cjubou http://ezechielkuceravy. files. wordpress. com/2013/05/citc3a1t Otvor fórum »
24. 5. 2013 13:39
7
Odber krvi
Ahojte, v pondelok idem na odber krvi aby mi zistili či nemám boreliózu. Ale asi pred mesiacom a pol som mala trávu. Rodičia o tom vedia, takže je to v pohode. Ale aj tak ma... Otvor fórum »
24. 5. 2013 13:35
27
Povolanie
Čaute, chcela by som sa opytať ....v búducnosti by som chcela pracovať na pošte, v poistovní a pod. akú potrebujem vyštudovať školu aby som sa mohla venovať tejto činnosti ? Otvor fórum »
24. 5. 2013 12:39
9
Mikina
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať či náhodou neviete kde by som kúpila "pikachu" mikinu. Hľadala som už na rôznych stránkach ale nikde ju nemajú tak či náhodou niekto neviete. Ďakujem :) Otvor fórum »
24. 5. 2013 12:32- 1 Vy 22 roční
- 2 Aká je vaša práca ?
- 3 Dá sa vám posledný polrok meniť profilovka?
- 4 Ste veriaci ?
- 5 Ja tomu nerozumiem, nechápem tomu, je to vo veľkej prdeli so ženami
- 6 Ako si spomínaš na pubertu
- 7 Je Dzusik2024 vymrdaný úchyl alebo vzdelaný milovník?
- 8 Helou, holky- máte radi biele ponožky? Myslite že sú pekne?
- 9 Aký máte dnes outfit ?
- 10 Zrusili audioknihy na google knihy?