Diskusie - 2926. stránka fóra
59
Som zalúbená do chlapa, ktory uz nezije Co mám robit?
som zalúbena do chlapa, ktory este zomrel v januári, ked som uvidela jeho fotku v dennikoch, hned sa mi zapácil, som hrdá na neho, zomrel, ako ozajstny hrdina cakám... Otvor fórum »
12. 5. 2013 16:55
14
Je dôležité vysvedčenie zo strednej na VŠ?
podľa čoho vás zobrali na VŠ? sú stredoškolské vysvedčenia veľmi dôležité? či sa pozerá hlavne na maturitné? lebo tie moje vysvedčenia, no... Teda chápem, že na každej škole sa berie podľa iných kritérií, ale chcem sa... Otvor fórum »
12. 5. 2013 16:46
8
SOŠ Svit,,. :)
Hlási sa na túto školu niekto? ; ) Ak nie... Tak kde idete na strednú? ; ) Otvor fórum »
12. 5. 2013 16:34
27
Bláznivá stávka
Uzavreli ste už s niekedy nejakú nevšednú stávku? Nemyslím o peniaze, ale takú, že kto prehrá musí spraviť niečo bláznivé. :) A ako to potom dopadlo? Prípadne o čo by ste sa (ne)boli schopný staviť? :) Otvor fórum »
12. 5. 2013 16:28
8
Skola a prijimacky
zdravim zajtra mam prijimacky na prvu strednu skolu avsak o tu nemam zaujem, musim ist aj tak na prijimacky? niekto mi vravel ze na prvu je povinne a ze na druhu netreba Otvor fórum »
12. 5. 2013 16:08
4
Pomôžete mi?
Prosím Vás, nevie niekto ako sa dá dať na facebook-u keď si kliknete na nejakého človeka, tak niektorí tam majú, že odoberať. Ako sa to tam dá dať? Ďakujem Otvor fórum »
12. 5. 2013 16:01
2
http://esimsecura. com/lan. 40774/ e sim je ekonomicko politicko vojnova socialna hra ktora simuluje real svet... rob biznis alebo vstup do politiky alebo bojuj v legiach za silne eSlovensko... pripoj sa ku komunite 12 000 hracov z celeho sveta. Slovensko... Otvor fórum »
12. 5. 2013 15:54
30
Jebák (1. koment)
- vytlačím aj keď viem, že mi ostane červený fľak
- nechám tak
- neodídem z domu/zavriem sa na wécku a budem plakať
Ďalšie možnosti »
12. 5. 2013 15:43- nechám tak
- neodídem z domu/zavriem sa na wécku a budem plakať
Ďalšie možnosti »
24
Nechapem a neviem co robit
takze mam jednu velmi dobru kamosku chodime spolu von asi mesiac v poslednom case sa nas vztah velmi pekne vyvijal. posledne dni sme sa uz proste stale drzali za ruky a tak asi viete co myslim. lenze minule... Otvor fórum »
12. 5. 2013 15:34
42
Pri sexe
Zaujíma ma ako by ste zareagovali keby váš partner alebo partnerka pri sexe s vami vyslovila nie vaše meno ... Vošla by do vás zlosť alebo by ste sa snažili uľahčiť situáciu a zahrať to do autu ? Otvor fórum »
12. 5. 2013 14:49
23
Nejaká dobrá hra?
Poradte niaku dobrú hru, najlepšie MMORPG, ale môže byť aj iná... Len musí byť na nete, čo si môžem hneď teraz stiahnuť a hrať... Hrávam Worldoftanks, ale už ma... Otvor fórum »
12. 5. 2013 14:39
29
Dĺžku penisu, hĺbku vagíny si meriaš:
Pravítkom##Krajčírskym metrom##Pravítkom na PC##Uhlomerom, lebo nemáš pravítko##Odhadom##Hĺbkomerom##Poprosíš niekoho iného, lebo sa hanbíš pozrieť##Záložkou do knihy s pravítkom##Posuvným meradlom##Nemeriaš(neverím ti) Otvor fórum »
12. 5. 2013 14:30
10
Call of Duty : Black Ops
Cawte je dobra ta hra uz som si ju objednal a chcem vediet vas nazor su v multiplayeri zbrane MP40 alebo PPSH 41? som skor na zbrane z druhej svetovej ale sak nevadi aka je najlepsia misia a aky je... Otvor fórum »
12. 5. 2013 13:41
1
Práca v Chorvátsku v hoteloch
čaute, nepoznáte niekto nejaký príjemný a dobrý hotel v chorvátsku kde by sa dalo brigádovať cez leto?? Otvor fórum »
12. 5. 2013 13:37
14
Umelecká škola
Je podľa vás stredná umelecká škola trochu iná ako normálna stredná ?? Odlišuje sa od ostatných ? Otvor fórum »
12. 5. 2013 13:12
2
Skladby
Vedel by mi niekto poradit skladby podobne tejto? Myslim stylovo ... Dakujeem ... http://www. youtube. com/watch?v=_bdOTUocn5w Otvor fórum »
12. 5. 2013 13:06- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 10 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to: