Diskusie - 2948. stránka fóra
26
Ako sa dostať do Rumunska
Ahojte kamoši, všimla som si, že niektorí z vás už všelijak pocestovali kus sveta tak by som sa chcela s vami proadiť. Predstavte si, že idete... Otvor fórum »
2. 5. 2013 18:41
7
Nápad za všetky drobné aneb Lasery
Priateľ ma poprosil či to sem nedám, ak by niekto vedel pomôcť. Prosím :) ... aj keď to je trošku dlhšie :D Existuje herná mašina BARBER CUT LITE, funguje na princípe strihania tupými nožničkami na... Otvor fórum »
2. 5. 2013 18:14
37
Už zajtra! MS 2013
Tak už zajtra to štartuje! Budete pozerať alebo to odignorujete? Či ste ten typ že začne pozerať keď sa nám začne dariť? Aké máte očakávania? A čo špeciálne zajtrajší zápas? Otvor fórum »
2. 5. 2013 17:49
21
Slabá vôľa?
Čaute, chcela by som sa Vás spýtať, či náhodou niekto z Vás nemá podobný problém ako ja. Už pár rokov sa snažím schudnúť a držala som množstvo diet. Pred pár mesiacmi som začala intenzívne cvičiť a... Otvor fórum »
2. 5. 2013 17:28
18
Test studijních předpokladů
nepomôže mi niekto prosím s týmto divným príkladom? [url=http://ulozisko. sk/609699/tranz. PNG][img]http://ulozisko. sk/obrazky/small-609699/tranz. PNG[/img][/url] Otvor fórum »
2. 5. 2013 17:25
12
žehlenie vlasov
Ahoj :) chcela by som sa opýtať hlavne tých ktorý si žehlite vlasy, že aký je dobrý fixačný prípravok na žehlenie vlasov, lebo ak si napr. vyžehlím vlasy a idem niekde na zábavu , trošku potancujem... Otvor fórum »
2. 5. 2013 17:14
10
Keď píšeš koment, kde tagneš viacerých ľudí, píšeš ich,,.
2. 5. 2013 16:04
9
Tipovanie lotérií cez mobil ,,. čo a ako ?
takze skusali ste tipovat napriklad loto cez mobil aka je cena normalne ako ked tipujete niekde v trafike plus cena sms alebo je to drahsie ? lebo sa k tym cenam nejak nemozem dostat a ako sa potom vybera... Otvor fórum »
2. 5. 2013 15:06
5
Skúste poradiť!
Čaukoo ktorú herečku či uz slovenskú alebo zahraničnú by ste k tomuto prirovnali?... 165cm, hnedé vlasy po lopatky, hnedé oči, dlhé mihalnice, štíhla... diiki za všetky odpovede :) Otvor fórum »
2. 5. 2013 15:04
59
Chceš to, ale neurobíš to. Prečo?
Väčšina z vás určite má niečo, čo by ste chceli urobiť, alebo niekomu povedať, ale z nejakého dôvodu, ste to neurobili a ste si takmer istí, že to ani nikdy neurobíte. ... Otvor fórum »
2. 5. 2013 14:34
41
Čo ty a hokej? :D kukáám že kolko je tu fanúšikov :)
- som dievča- nepozerám ho pravidelne/nezaujíma ma to
- som dievča- kukáám každý rok MS
- som chalan-nepozerám ho pravidelne/nezaujíma ma to
Ďalšie možnosti »
2. 5. 2013 14:21- som dievča- kukáám každý rok MS
- som chalan-nepozerám ho pravidelne/nezaujíma ma to
Ďalšie možnosti »
9
Nevie niekto ci je taky intrak?
je nejaky stredoskolsky intrak v nitre kde nieje povinna strava???!!! fuj ja sa nechcem tam stravovat a neda sa to nijak vybavit Otvor fórum »
2. 5. 2013 14:20
50
TSP BRNO
Ahojte ....tak a je to tu ..pre niekoho mesiac lásky a pre niekoho mesiac príjmačiek :D ..viem že podobné fóra tu už boli, co sa tohto týka..ale v tých minulých sme sa nejak k ničomu konkrétnemu nedopracovali ..a tak... Otvor fórum »
2. 5. 2013 12:58
58
Aký bol u vás vo vzťahu najväčší vekový rozdiel?
A malo to negatívny vplyv na vzťah a celkovo boli ste v ňom šťastní? Veľa ľudí teraz zakladá ankety o veku a píše, či takýto vek ešte je v pohode a takýto už nie.... tak by... Otvor fórum »
2. 5. 2013 12:16
15
Prílišná chuť do jedla
Ke)d som doma, zjem toho veľmi veľa. Poradte mi, ako sa tej chuti zbavit? Otvor fórum »
2. 5. 2013 12:01- 1 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 2 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 3 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Si fatphobic?
- 3 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 4 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 5 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 pumpa
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 6 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 7 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 8 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 9 Si fatphobic?
- 10 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?