Väčšina z vás určite má niečo, čo by ste chceli urobiť, alebo niekomu povedať, ale z nejakého dôvodu, ste to neurobili a ste si takmer istí, že to ani nikdy neurobíte.
A ja sa teraz pýtam, aký je ten dôvod, čo vám bráni, čo vás brzdí?
Takže, aj keď niečo v nejakej chvíli chcem, myslím na to, že v konečnom dôsledku bude z nejakého dôvodu zlé, ak to spravím.
Ale ten častejší prípad a asi aj ten, čo si tipujem myslela, je ten, kedy proste nemám motiváciu. Proste výroky ako "všetko sa dá" považujem za bullshit
Jáj, alebo ešte jeden, kde sa dobre o tom fantazíruje a nejakej mojej časti sa to páči, ale v skutočnosti tá skúsenosť nie je úplne pre mňa a aj tak to vlastne nechcem.
Delim to tak ze moje srdce by chcelo vela veci ale rozum hovori ze by to nebolo spravne preto to nespravim a zase je vela veci co by chcel moj rozum ale srdce mu to nedovoli lebo to tak proste necitim a bola by som potom nasrata na seba a preto to tiez nespravim
povedať niekomu o tom čo cítim... ale bála som sa žeby ma vysmial (dosť silný predpoklad že hej)... a samozrejme, že by to z jeho strany nebolo to isté... asi tak...
Proste sa treba zbaviť strachu, najlepšie sa ho zbavíš tak, že spravíš to z čoho máš strach. Odpovedať si na otázku aký to má pre mňa zmysel, aby som to urobil?
nejak tak ako v @20 ...strach z neuspechu,strach,ze to dopadne uplne zle,hrdost,hanblivost...niekedy dost dam na mienku iných a preto radsej rezignujem a kaslem na to a ešte občas aj pocit,ze som naivná. necham sa brzdit takymito sprostostami
V živote sú určité veci,, kedy vieme že je to chyba, ale vlastne nevieš či to naozaj chyba je, preto že jediný spôsob ako to zistiť, je tú chybu urobiť, obhliadnúť sa a povedať, áno to bola chyba..
Ale oveľa väčšou chybou by bolo tú chybu neurobiť, pretože potom by si celý život nevedel, či niečo chyba je alebo nie je
od nedávna je toto moj výrok a snažím sa riadiť ním, v živote sú situácie ktoré možno už nikdy nenastanú a napriek tomu čo sa može stať beriem príležitosť a snažím sa ju získať..je jedno čo to je, žijeme len raz a treba žiť naplno
No to sú veci bežné a veci iné .. tie bežné proste buď chcem urobiť a urobím ich alebo nie..no a tie iné..aj by som chcela,ale racionálne prídem k záveru, že jednoducho radšej nie..že to nemusí dopadnúť v konečnom dôsledku dobre a budem ako posledná píp..
jeden chalan, s ktorym cestuvam uz snad dva roky. neviem. bojim sa. takychto veci sa nebojim ale neviem toto by bolo asi moc priame alebo.. ja vlastne neviem...
1) ist za byvalym, vykricat mu vsetko, dat mu zopar faciek, povedat mu do oci ze uz v zivote s nim nechcem mat akykolvek kontakt.
- pretoze nechcem aby vedel, ako az sa sa mu podarilo mi ublizit.
2) ist znova studovat, nieco co by ma fakt bavilo a v com by som bola dobra. excelentna.
- too late, nie su na to ani prachy, ani cas...no toto nie je ultimate, ze to nikdy neurobim...ale najprv sa musim postavit na vlastne nohy a az potom budem rozmyslat o tom, v com sa realizovat.
Niečo nespravím lebo to nemám dovolené, lebo sa bojím (nechcem zomrieť, byť znásilnená a tak), lebo si neviem veci organizovať...
Včera som si uvedomila, ako sa túžim porozprávať s jedným človekom (žiadna lávstory to ale nie je a aj keď mu dôverujem, rozprávame sa veľa a často, je mi divné pýtať si od neho radu. Pričom by mi radu dal, plus ma sám vyzýva ak mám nejaký problém, "poďme sa porozprávať a vyriešiť to". Asi ho nechcem zaťažovať ďalšími vecami a asi by sme sa museli rozprávať o tej téme len tak.
treba skúšať, pretože čakanie je o ničom a ľudia sú nevyspytateľní, čiže môžeme ostať milo prekvapení (aj v dobrom samozrejme)....zmenil som sa a učil sa na chybách INÝCH....ja by som tiež netypoval, že to tak dopadne s jedným z najkrajších dievčat v meste ...najťažšie mám za sebou, už len pokračovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Takže, aj keď niečo v nejakej chvíli chcem, myslím na to, že v konečnom dôsledku bude z nejakého dôvodu zlé, ak to spravím.
Ale ten častejší prípad a asi aj ten, čo si tipujem myslela, je ten, kedy proste nemám motiváciu. Proste výroky ako "všetko sa dá" považujem za bullshit
bojim sa
obavam sa neuspechu, radsej zostanem pasivny
Neurobím to, lebo nechcem, aby vedel, že je pre mňa dôležitý
alebo mi proste niekto jednoducho zakáže. celkom bežná vec v mojom živote
ale skusim no..
lebo je to pre mna dolezita vec..asi tak by som to nazval
Nech to dopadne už akokoľvek.
Pretože radšej budem ľutovať to, čo som urobila ako keby mám ľutovať to čo som mohla urobiť, ale nerurobila som
Chcem sa vyjebať na školu,nebaví ma v pohode si môžem fungovať aj bez nej ,prácičku mám fajn, bohužiaľ rozum nepustí...
strach
hanblivosť
intenzita tak ako je to v poradí...
Ale oveľa väčšou chybou by bolo tú chybu neurobiť, pretože potom by si celý život nevedel, či niečo chyba je alebo nie je
od nedávna je toto moj výrok a snažím sa riadiť ním, v živote sú situácie ktoré možno už nikdy nenastanú a napriek tomu čo sa može stať beriem príležitosť a snažím sa ju získať..je jedno čo to je, žijeme len raz a treba žiť naplno
1) ist za byvalym, vykricat mu vsetko, dat mu zopar faciek, povedat mu do oci ze uz v zivote s nim nechcem mat akykolvek kontakt.
- pretoze nechcem aby vedel, ako az sa sa mu podarilo mi ublizit.
2) ist znova studovat, nieco co by ma fakt bavilo a v com by som bola dobra. excelentna.
- too late, nie su na to ani prachy, ani cas...no toto nie je ultimate, ze to nikdy neurobim...ale najprv sa musim postavit na vlastne nohy a az potom budem rozmyslat o tom, v com sa realizovat.
bojím sa neúspechu, následkov, strát...proste sa bojím..veľmi
Včera som si uvedomila, ako sa túžim porozprávať s jedným človekom (žiadna lávstory to ale nie je a aj keď mu dôverujem, rozprávame sa veľa a často, je mi divné pýtať si od neho radu. Pričom by mi radu dal, plus ma sám vyzýva ak mám nejaký problém, "poďme sa porozprávať a vyriešiť to". Asi ho nechcem zaťažovať ďalšími vecami a asi by sme sa museli rozprávať o tej téme len tak.
tak to by ma ten človek musel mať sakra rád aby ma vypočul...
...ako je to dávno čo ma niekto vypočul a porozumel mi (ach)
2. príliš veľká pravdepodobnosť, že by som akurát všetko pokazil
Nemala som odvahu?
Bála som sa odpovede?
2. pochybnosti, či to nebude celoživotný fail
3. niekedy ani neviem, ako to vlastne zrealizovať