Diskusie - 2970. stránka fóra
4
Samsung Galaxy Ace
Chcel by som sa spytat na jednu vec. Ked pocuvam hudbu a zablokuje sa mobil jediny sposob ako prepnut skladbu je ze musim ho odblokovat a prepinat :)... Kedysi som mal sony ericson a tam to bolo sikovne... Otvor fórum »
22. 4. 2013 10:42
23
Žena,,.
Čo sa vám najviac pačí na žene.. 1. Aké správanie..vlastnosti..(čo vás vie milo prekvapiť)? 2. Čo si prvé všimnete na žene... z fyzického hľadiska, čo vás na nej najviac priťahuje? ... Otvor fórum »
22. 4. 2013 10:13
1
Stavkova Kancelaria Bratislava
Ahojte, nahodou neviete, kde je najblizsie nejaka stavkova kancelaria bud pri zimnom stadione alebo niekde na mlynoch? Dik :) Otvor fórum »
22. 4. 2013 00:25
50
Sampon a sprchovy gel,,. nutnost ci vymysel?
aky je vas nazor na pouzivanie samponu a sprchoveho gelu? podla mna sa jedna len o marketing. skuste sa umyvat raz denne cistou vodou, teplou vodou si pekne pod sprhou umyte vlasky. ... Otvor fórum »
22. 4. 2013 00:18
47
Krátkodobá pôžička pre študenta
Vedeli by ste mi poradiť, kde by som si ja ako študentka vedela vybaviť pôžičku, ktorú by som vyplatila do dvoch mesiacov asi 1500 euro? existuje nejaká inštitúcia/banka/(ja neviem kto či čo) ktorá by mi požičala peniaze ako... Otvor fórum »
21. 4. 2013 23:41
57
Individualna prechadzka
Isla som dnes po dllllllllllllllllhej dlllllllllllllhej dobe prejst sa do lesa (Brezina :) len so sluchatkami (ano viem ze sluchadla :D ) a nikdy sa mi nehcce najprv ist ale ked uz som na mieste tak mi... Otvor fórum »
21. 4. 2013 23:02
45
Púšťate si piesne na dobrú noc ? Ak áno aké?
Púšťate si piesne na dobrú noc ? Ak áno aké? Otvor fórum »
21. 4. 2013 22:35
28
Koho podporujete v občianskej vojne v Sýrii?
21. 4. 2013 22:29
19
Pas-Rumunsko?
Rumunsko je v EÚ, ale nenachádza v Schengenskej zóne, potrebujem pas, ak idem do Rumunska ? UK nie je v Schengene, ale pas tam netreba, tak neviem teraz... rozpaky. ďakujem moc. Otvor fórum »
21. 4. 2013 22:25
20
Hračka rýmovačka
Vymyslite na prvú vec ktorú sa práve pozriete(okrem pc) a vymyslite na ňu jednoveršovú rýmovačku čo najvtipnejšiu :D začnem ja: pivo mam na stole tak začnem ním :D Popíjam sebe tu tak pivo ... Otvor fórum »
21. 4. 2013 22:15
72
Umyvate sa v sprche s hubkou alebo bez nej?
21. 4. 2013 21:38
24
Horor o duchoch
vedel by mi niekto niečo také poradiť? niečo veľmi strašidelné? Otvor fórum »
21. 4. 2013 21:14- 1 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 3 Boomeri
- 4 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Cítite sa na svoj vek?
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Boomeri
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- nie, nepáči sa mi, keď si chalan prefarbí vlasy
- melír je v pohode
Ďalšie možnosti »