Diskusie - 2987. stránka fóra
33
Rezance vs Slíže
- Rezance - západné Slovensko
- Rezance - stredné Slovensko
- Rezance - východné Slovensko
Ďalšie možnosti »
14. 4. 2013 16:42- Rezance - stredné Slovensko
- Rezance - východné Slovensko
Ďalšie možnosti »
16
Keď jem čipsy, tak,,.
- si vyberám tie najväčšie.
- vyberám si najmenšie, aby som tie veľké mal/a na koniec.
- nepozerám sa, čo jem.
Hlasuj »
14. 4. 2013 16:34- vyberám si najmenšie, aby som tie veľké mal/a na koniec.
- nepozerám sa, čo jem.
Hlasuj »
7
Otázka pre tých, čo študujú/pracujú v Česku
Mali ste niekedy pocit, že ste boli nejakým spôsobom znevýhodnení oproti Čechom? Hlavne to myslím ohľadom práce/ brigády ale samozrejme aj v iných situáciach. Otvor fórum »
14. 4. 2013 16:22
3
BIO olympiáda
Čaute, chystáte sa niekto na Biologickú olympiádu kat. E, ktorá sa bude konať v utorok 16. 04. 2013? Otvor fórum »
14. 4. 2013 16:02
28
Skúšali ste si dávať tampón/vložku ešte pred tým ako ste dostali krámy?
Minule sa mi kamošky priznali že si skúšali dávať tampóny keď mali cca 11, mňa to vždy lákalo, ale bála som sa že mama zistí že jej chýbajú :D Skúšali ste to? Koľko ste mali rokov? :D Otvor fórum »
14. 4. 2013 15:57
10
Hľadám film :D
Neviete niekto názov takého filmu... no videla som ho asi pred 8 rokmi a až teraz som si spomenula, bolo to niečo v zmysle toho, že ľudia hrali nejakú hru, ktorá ich odviedla z reality. ... Otvor fórum »
14. 4. 2013 15:54
11
Hladám filmes
Podobný filmu Big Lebowski.. tojd.. bizardné postavy hodené do bizardných situacíí vymakané hlášky a atd... už dopredu varujem od bratov Coenovcov som to už videl asi všetko Otvor fórum »
14. 4. 2013 15:38
20
Chystáte sa niekto na VS STU do trnavy na Materiálové inžinierstvo alebo Počítačová podpora výrobných technológií?
alebo chodíte nato niekto ? Otvor fórum »
14. 4. 2013 15:04
13
Pesničky od REVOLTY - sú pravdivé a súhlasíte s nimi ?
Je podľa Vás táto pesnička pravdivá ? : http://www. youtube. com/watch?v=wwOY4l-O90Q a súhlasíte s touto pesničkou ? : http://www. youtube. com/watch?v=y9ouVCrplic Otvor fórum »
14. 4. 2013 14:53
52
Zrušenie prázdnin
Boli by ste za to aby sa zrušili úúúúúplne všetky prázdniny (letné, jarné, jesenné, vianočné jednodňové, riaditeľské voľná... ) a voľno by bolo iba cez víkendy? Keby že je niekto (žiak, študent) ktorý by s... Otvor fórum »
14. 4. 2013 14:35
4
Program na tvorbu videí
Zdravím, neviete niekto o nejakom programe, nástroji na tvorbu krátkych (cca. 10 minútových videí) ? Najlepšie by bolo ak by ste vedeli kde ho stiahnuť a zadarmo. Ďakujem Otvor fórum »
14. 4. 2013 14:33
24
Oplatí sa?
oplatí sa ešte v tomto svete študovať medicínu alebo hociakú vysokú školu? niekedy mám pocit, že žiak čo vyštuduje nejakú hotelovú akadémiu má lepší život v zahraničí ako čašník ako ten čo študuje 5-6 rokov na výške Otvor fórum »
14. 4. 2013 13:59
39
Poprosim objektivny nazor na moj cover (x-kid by green day)
ja svoje nahravky pocuvam uz roky tym padom mi to uz znie cele zkreslene :D nejde o reklamu, chcem vas poprosit len o vas objektivny nazor ci je tento cover hodny zverejnenia ... Otvor fórum »
14. 4. 2013 13:38
42
Ako by ste sa vy zachovali, keby vás bez vášho vedomia partner natočil, ako sa spolu milujete?
http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=4byMG7uwOmg tu chlapec dostal riadne pocítiť čo spravil, čo by ste robili vy? Ja by som ho síce tak nechytila, ale reagovala by som asi hysterickejšie, obdivujem... Otvor fórum »
14. 4. 2013 13:02
2
Pesnička
Neviete ako sa volá táto pesnička ? http://crazycafe. centrum. cz/vtipna-videa/2013/3/27/videa/ukrajinsky-talent-mlada-stripterka-sokovala-divaky/ Otvor fórum »
14. 4. 2013 13:01
30
Orálny sex
Aký máte na neho názor? Radšej dostávate alebo dávate? A aký názor majú na neho aj baby? Nie je vám to nepríjemné alebo nechutné? Aký sex ste mali skôr vaginálny alebo orálny? Keď nechcete normálne odpovedať, ... Otvor fórum »
14. 4. 2013 12:58
31
Žijú ešte vaši prastarí rodičia?
14. 4. 2013 12:49- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?