Diskusie - 2989. stránka fóra
55
Boja sa muži sebavedomých žien?
Žena, ktorá je štíhla, vysoká, primerane nalíčená (špirála, trošku make-upu), sebavedomá, vie čo chce .... a môže o svojom princovi iba snívať??... Prečo sa s ňou muži boja nadviazať kontakt?? Alebo čo... Otvor fórum »
13. 4. 2013 21:08
38
PSY-Gentleman,,tvoj názor?
Čo hovoríte na nový klip (a pesničku) od PSY-ho? :D http://www. youtube. com/watch?v=ASO_zypdnsQ Úspech Gangnam Style-u to určite neprekoná, no mne sa to páči oveľa viac viac Gstyle (to fakt neznášam). ... Otvor fórum »
13. 4. 2013 20:29
37
Prvý krát v posilovni
Cawte, chcem ísť tento týždeň do posilovne ale neviem čo mám najprv začať cvičiť a či mám hneď brať proteíny alebo steroidy ........... nejaký rozvrh cvičenia ....... Otvor fórum »
13. 4. 2013 20:06
10
K-pop & tanečná skupina :)
Ahojte.. :) Chcela by som sa spýtať, že či je tu niekto, kto počúva K-pop. Chcela by som založiť tanečnú skupinu, ktorá by robila Covery na rôzne songy od Kórejských skupín a podobne.. :) Mal by... Otvor fórum »
13. 4. 2013 18:35
3
Vegas 11
Vysvetlí mi niekto ako mám vrátiť to ked som vypol (x-ol) niektoré veci ako napríklad efekty prechody a podobne tak ako ich tam do riti dám zase naspäť? lebo teraz tam mám jeden štvorček kde môžem dať video neukáže mi... Otvor fórum »
13. 4. 2013 18:17
6
Templari
asi pred 4-5 rokmi som videl na HBO celkom fajny film o templaroch , rad by som si to pozrel ešte raz , vedel by my niekto poradit nejaké filmi o templaroch ? Otvor fórum »
13. 4. 2013 17:51
31
Chcete nový Birdz?
13. 4. 2013 17:29
2
Názov filmu
Raz (už dávno) som videl jednu komédiu. Bolo to o tom že hrali nejakú hru ako basketbal len sa to hralo na jeden kôš a pod košom stál vždy protivník ktorí sa snažil rozosmiať toho čo hádzal loptu na... Otvor fórum »
13. 4. 2013 17:26
2
Tieň na fotke
Ahojte, vedeli by ste mi poradit ako mam dat prec tien s fotky? Dajake video alebo nieco. :) Hladala som uz asnad vsade, ale nic som nenasla. Bola by som rada ak sa najde niekto kto y mi pomohol.... Otvor fórum »
13. 4. 2013 17:17
60
Aký je Váš názor na samovraždu?
V poslednej dobe, sa často stretávam vo svojom okolí s frázou: mne sa už nechce žiť... ! Chcela by som sa spýtať na Váš názor ohľadne tohto, čo si o tom myslíte, ako to v nímate, ... Otvor fórum »
13. 4. 2013 16:21
6
Obal na gitaru
Ahojte, chcela by som sa opýtať, že či na gitaru španielku môžem kúpiť obal na akustickú gitaru....absolútne sa v tom nevyznám, že či je to to isté, alebo je tam rozdiel alebo čo....hlavne čo... Otvor fórum »
13. 4. 2013 15:49
12
Je to kvôli svalovke?
Zdravím, mám jeden problém, v ten deň, keď som mal tanečnú, som večer začal mať problémy s dýchaním a bolesťami na krku, na chrbte, no všade okrem rúk a nôh. Rodičia hovoria že... Otvor fórum »
13. 4. 2013 15:17
40
Dá sa,,. ?
Úplne seriózne vážne sa pýtam, takže prosím blbé komenty si nechajte. Dá sa "ochorieť" z lásky? Tak ma to dnes napadlo... Otvor fórum »
13. 4. 2013 15:02
17
KRIMIseriál
aký je váš najobľúbenejší kriminálny seriál? pre mňa jednoznačne MONK. Milujem jeho originalitu, cit pre detail a to akým (niekedy) nezmyselným spôsobom vyrieši prípady. :) Otvor fórum »
13. 4. 2013 14:59
58
Ako sa ozvete do mobilu po prijati hovoru?(halo, ahoj, cau, ano prosim, atd. )
ako sa ozvete do mobilu po prijati hovoru?(halo, ahoj, cau, ano prosim, atd. ) Otvor fórum »
13. 4. 2013 14:56
14
Dajú sa boxom zarobiť peniaze ? :)
Chcem sa len tak spýtať dajú sa boxom zarobiť pekne peniaze ? :-) Otvor fórum »
13. 4. 2013 14:56- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?