Diskusie - 2995. stránka fóra
18
Aký je najlepší internát v Košiciach?
Aký je najlepší internát v Košiciach? Otvor fórum »
11. 4. 2013 21:15
7
Nokia 300
čo poviete na tento mobil? http://www. gsm-shop. sk/mobil/nokia/nokia-asha-300-graphite Otvor fórum »
11. 4. 2013 20:44
14
Wendy hľadá domov
Nádherná sučka Wendy si hľadá nový domov. Majiteľka ju nechcela kvôli tomu, že štekala. Je to úžasný psík, hravý, vhodný do bytu aj na záhradu. Nachádza sa v karantennej stanici v Prešove, kde už niekoľko... Otvor fórum »
11. 4. 2013 20:42
24
Ako sa prepravuje najrašej?
11. 4. 2013 20:39
18
Nechce sa mi nainštalovať LoL-ko
seruste prosím pomôžte mi normálne som si stiahol inštalačku League of Legends z official stránky a keď na to kliknem tak sa nič nestane :( som úplne zdeptaný , prosím pomoc Otvor fórum »
11. 4. 2013 20:15
17
Chystá sa tento rok niekto na SOŠKIŠ? (Stredná odborná škola knihovníckych a informačných štúdií)
Ide niekto tento rok na SOŠKIŠ? :) Je jedno na aký odbor, len chcem vedieť, kto sa sem hlási... :D Otvor fórum »
11. 4. 2013 19:58
16
Komisionálne skúšky ,,.
Učitelka mi povedala že budem písať komisionálne skúšky ževraj som veľa hodín z neminy vymeškala, ale mne sa to nejako nezdá ... koľko hodín by som musela vymeškať aby som musela písať komisionálky ... a počíta sa... Otvor fórum »
11. 4. 2013 18:54
5
Cesta vlakom
Ahojte, neviete niekto kolko stoji cesta vlakom z Puchova do Karvinej (cesko)? Tam aj naspat. Uz som sa to snazila najst na googli, ale nemam ziadne stastie, Dakujem za ochotu... Otvor fórum »
11. 4. 2013 18:46
29
Ostrihanie vlasov
Diskusia pre chlapcov/chlapov/mužov ... Mali ste niekedy takýto "problém" ako ja, že ste mali dlhšie vlasy a chceli ste krátky účes, ale báli ste sa, že vám to nepristane a budete vyzerať blbo ? :D :D... Otvor fórum »
11. 4. 2013 18:39
20
Liek proti stresu/ nervozite/ strachu
Caute, o par dni ma caka jedna sutaz kde budem vystupovat avsak pravdepodobne zo mna nevyjde ani jedno slovo kedze mam nenormalny strach az uzkost vystupovat na verejnosti nech uz ide o cokolvek..neviete o niecom volnopredajnom v lekarni (lieky,... Otvor fórum »
11. 4. 2013 17:17
84
Nosíte pri sebe zbraň? +Krátky predslov
11. 4. 2013 16:26
2
SKYLINK nekodovane programy
Ahoj, uvazujem, ze si dam skylikn, nakolko nasa kablovka po dlhych rokoch nejak krachuje, tak musime najst alternativu, mno pociatocne naklady su dost vysoke a chcel by som len zakladny balik co je nejak 1,... Otvor fórum »
11. 4. 2013 16:26
17
Nebezpecie nitra
nejake nebezpecnejsie miesta ktorych sa vyvarovat v nitre napr. kde sa schadza vacsina "banditov" "fetaci" ako su podchody, sidliska atd. dakujem Otvor fórum »
11. 4. 2013 16:09
12
Arctic monkeys
tiez milujete tuto britsku indie kapelku? hlavne alex dava neskutocne riffy a textar je tiez uzasny. a este aj dobre vyzera, fesak :) Otvor fórum »
11. 4. 2013 16:08
32
Nízke sebavedomie ,,
Ahojte, ja mám problém , že mám strašne nízke sebavedomie, celkovo, keď mám byť s niekym sama, som nervozna. V škole keď namňa niekto prehovorí, som v rozpakoch, neviem čo mám hovoriť. ... Otvor fórum »
11. 4. 2013 14:56- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Akej farby máte dnes socks
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?