Diskusie - 2999. stránka fóra
21
Poraďte prosím ,,,,
Ahojte, potrebovala by som poradiť s jednou vecou... mám na nohe ( nad kolenom) väčšie materské znamienko a chcela by som vedieť, či máte nejaké nápady ako ho skryť... poteším sa dobrým nápadom... dik Otvor fórum »
9. 4. 2013 22:38
5
Jazykovka Námestovo
Čaute! Chcel by som sa opýtať, aký máte názor na Štátnu jazykový školu pri Gymnáziu Antona Bernoláka v Námestove? Ak ste študentom, ste spokojní s profesormi, s prístupom a pod. ? . Ak nie ste študentom,... Otvor fórum »
9. 4. 2013 21:54
12
CALL OF DUTY : WORLD AT WAR
som blazon do tejto hry a vy? mate map packy? aka je vasa najoblubenejsia misia a zombi mapa pre mna misia : breaking point / zombie : shi no numa a vy? Otvor fórum »
9. 4. 2013 21:43
67
Ako papáš palacinky? :3
9. 4. 2013 20:47
10
Farebné vlasy
Ahojte, chcela by som si vo vlasoch urobiť jeden hrubší prameň nejakej inej farby, asi najviac by som chcela nejakú peknú červenú. Ako si to urobiť ? Chcela by som si to urobiť sama. diky.... Otvor fórum »
9. 4. 2013 20:41
23
Birdz pre android
nesom velmi zdatny. programovani....ale tak dam vam aspon naverh....spravit aplikacia ktora bude pristupovat k birdz uctu. musite uznat ze je to zaujimavy napad pre pouzivatelou android zariadeni... len neviem ci sa najde nejaky schopny programator n Otvor fórum »
9. 4. 2013 20:37
54
Najhoršia VŠ na Slovensku
alebo konkrétne fakulta, ktorá má podľa vás najhoršiu povesť Otvor fórum »
9. 4. 2013 20:16
29
Aká je vaša najobľúbenejšia pesnička?
aká je vaša najobľúbenejšia pesnička? Otvor fórum »
9. 4. 2013 20:14
40
Je tu niekto kto nemá talent absolútne na nič, ani nie je zručný a vôbec nevie čo by mohol robiť?
Je tu niekto kto nemá talent absolútne na nič, ani nie je zručný a vôbec nevie čo by mohol robiť? Otvor fórum »
9. 4. 2013 20:12
10
Uhol
Ako sa dá nájsť rovnica priamky r, ktorá prechádza bodom (3, 1) a zviera s kladným smerom osi x uhol 45°? Prosím pomôžte. Otvor fórum »
9. 4. 2013 20:09
27
Rozhodol som sa stať miliardárom
áno, presne tak. A pýtam sa nasledovné: čo vám chýba v oblasti elektroniky? myslím tým napr. hry, aplikácie na telefón, alebo webstránky z konkrétnym obsahom (akým?) čo najčastejšie gúglite alebo... Otvor fórum »
9. 4. 2013 19:59
4
Anglina na CITY
Hovori vam cosi kurz na CITY UNI v TN ? Nechodil tam niekto , alebo neviete od niekoho :ze ake to je, oplati sa ? Otvor fórum »
9. 4. 2013 19:04
14
Pomoc s príkladom. Súrne :/
Vie toto niekto?Vlak sa pohybuje rychlosťou 86, 4 km/h. Začne sa pohybovať RSP so zrychlením a: -0. 2 . Vypočitaj, rychlosť vlaku v 10 sekunde, prejdenu drahu za 10 sekund, kedy vlak zastavi? a aku... Otvor fórum »
9. 4. 2013 19:01
3
Termokryolipolýza pomáha to ? Bol na tom už niekto ?
Chcela by som len vedieť či už na tom niekto bol a či to pomohlo alebo nejaké skúseností s tým ... Otvor fórum »
9. 4. 2013 18:56
9
Príjmačky na manažment
Nazdáárek :) som druháčka na gympli a dnes nám profesori povedali, že do zajtra si máme vybrať semináre.. Uvažujem, že vysokú si vyštudujem žurnalistiku a manažment, len na manažmente ma odrádzajú príjmačky z matiky. Ak máte... Otvor fórum »
9. 4. 2013 18:37- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?