Diskusie - 3000. stránka fóra
37
Ako dopadla tvoja imatrikulácia na strednej? Chcem vedet všetko :)
Ako dopadla tvoja imatrikulácia na strednej? Chcem vedet všetko :) Otvor fórum »
9. 4. 2013 18:32
10
Zostat alebo odist?
Ahojte, viem ze sa to tu moc nehodi, no vazne potrebujem radu, a neviem kde inde sa obratit, V podstate ide o to, ze zijem v uk uz rok a... Otvor fórum »
9. 4. 2013 18:30
9
Gymnázium Dominika Tatarku
Čaute... myslíte si , že keď som mala z monitoru SJ 88% a M 80% mám šancu zvládnuť toto gymnázium??? Otvor fórum »
9. 4. 2013 18:09
4
Prekladatelstvo/tlmocnictvo - UK
Ako prebiehaju prijimacie skusky na prekladatelatvo na UK ? Z coho vsetkeho a pod. Dakujem ( som na mobilku, cize tazko sa to hlada a potrebujem to tak trosku teraz vediet - inak, ano,... Otvor fórum »
9. 4. 2013 17:55
8
Súkromná vysoká škola bezpečnostného manažmentu KE ?
Zdravím, chystám sa na túto školu, a chcela by som vedieť aké dojmy z nej máte. Páči sa ? Učivo ťažké ? Je zaujímavé učivo ? Prístup učiteľov ? ďakujem :) Otvor fórum »
9. 4. 2013 17:53
11
Cvicite jogu ? ak ano ktoru asanu mate najradsej ?
ktora sa vam najlepsie cvici alebo najradsej ju cvicite... Otvor fórum »
9. 4. 2013 17:44
2
Geografia, geoinformatika a kartografia ??? študuje niekto alebo sa chystá ?
... chcela by som sa spýtať ohladom tohoto odboru nejaké otázky tak ak je tu niekto kto sa vyzná poprosím :) Otvor fórum »
9. 4. 2013 17:33
46
Aké podvody používate v škole?
... pri testoch, odpovediach a tak :D Pochváľte sa nech sa aj my ostatní niečo naučíme :D Otvor fórum »
9. 4. 2013 17:22
17
Angličtina : Česť a pýcha
Ako by ste preložili do angličtiny slovo "česť" a ako slovo "pýcha" Rozhodujem sa medzi honor a pride ale neviem ktoré kam Otvor fórum »
9. 4. 2013 16:55
9
Ahojte :) nepoznate nejaky dobry horor ?
Ahojte :) nepoznate nejaky dobry horor ? Otvor fórum »
9. 4. 2013 16:11
12
Ako sa to volá
:D taká tá vec, čo mali ženy v dávnych časoch :D proti otehotneniu :D....také kovové :D a na zámok :D... akože..aby sa tam nedostal žiadny muž :D..... ako sa to volá? :D nemôžem si spomenúť :D Otvor fórum »
9. 4. 2013 16:10
35
Úplne TOP album pre vás?
Aký je váš najobľúbenejší album a naopak ktorý vás sklamal na plnej čiare? Otvor fórum »
9. 4. 2013 15:31
10
DM Beauty karta (len k téme) poradte mi prosím :D
Ahojte:). - Neviete či v DM drogérií ak by som chcela zľavu na napr. celý nákup musela ísť k terminálu, alebo sa to dá aj bez kupónu pri pokladni? Pretože mne minule predavačka dala zľavu na jeden produkt z... Otvor fórum »
9. 4. 2013 15:26
14
Odčervovanie
Ahojte .. :) Mám mačičku s ktorou som stále chodila ku veterinárovi odčervovať ju, ale minule mi kamarátka povedala že sa lieky na odčervenie dajú kúpiť v lekárni no teraz sa jej neviem dovolať ani nič .. Preto hľadám... Otvor fórum »
9. 4. 2013 15:01
6
Kto si podával prihlášku na Geografiu?:)+chce robiť testy SCIO
Ahojte... niečo podobné tu bolo, ale nedočkala som sa odpovede. Chcela by som vedieť, kto sa hlásil tento rok na Geografiu na UPJŠ?Na jednoodbor myslím. Hlavne by som chcela poznať záujem o tento odbor..či sa hlási veľa ľudí alebo nie.... Otvor fórum »
9. 4. 2013 14:19
3
Elektronické pohľadnice
Posielate niekomu? :) Ja by som potrebovala nejakú peknú detskú pohľadnicu k narodeninám alebo nejaký gif :) Ja som hľadala, ale nič zaujímavé som nenašla :) Ďakujem, ak máte nejaké nápady, sem s nimi. Otvor fórum »
9. 4. 2013 13:21- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?