Diskusie - 3305. stránka fóra
14
Diablov advokát
Dokážete brániť, alebo bránievate aj názory, s ktorými nesúhlasíte? Čo vás vedie k vašim postojom? Otvor fórum »
6. 1. 2013 13:23
47
Dokázal by si byť šťastným aj bez spoločnosti?
Dokázal by si byť šťastným, keby si žil úplne sám (napríklad na opustenom ostrove) bez akýchkoľvek ľudí, za predpokladu, že si vieš bez problémov zaobstarať potravu a oblečenia, či iné potrebné veci. Je pravda, ... Otvor fórum »
6. 1. 2013 13:06
65
Boli ste už niekedy zamilovaný do fktívnej postavy?
Len tak sa pýtam, lebo ja som bola (da sa povedať že som) a neviem sa toho zbaviť. :( Otvor fórum »
6. 1. 2013 13:04
16
Prečo si vážiš svoj život ?
prečo si vážiš svoj život .. ak si ho teda vážiš (nie na váhe) Otvor fórum »
6. 1. 2013 13:03
1
Ako sa volá film? :D
Viem že film sa začína-Nikto netuší kde sa ta sila vzala ale ty čo jej vládly boli štvanci, ani v knihe zatratenia............Dalej nič, je to príbeh bratov ktorí maly taku schopnosť ako vystrelovať s rúk niečo ako silové pole. Otvor fórum »
6. 1. 2013 12:59
3
Iphone4
prosim poradte mi ... Mam pokazeny displej na iphone . Aa uvažujem že si nekupim čierny predny panel ale biely no vlastne aj zadny už. Takže či mi to vobec pojde biely panel aj ked... Otvor fórum »
6. 1. 2013 12:58
16
Bez prijímačiek na Masarykovu Univerzitu
Ahojte chcem sa spýtať, ak má niekto s tým skúsenosti, či na Masarykovu univerzitu, lekársku fakultu berú bez prijímačiek iba študentov z ČR alebo aj zo SR sa to dá. Otvor fórum »
6. 1. 2013 12:32
13
Mastné vlasy
ja by som sa chcela spýtať že čo vám pomáha na mastné vlasy pretože jeden deň si hlavu umyjem a na druhý ju mám takú mastnú až sa zľaknem keď sa pozriem do zrkadla tak ak by ste mali nejaký... Otvor fórum »
6. 1. 2013 12:28
5
Ako sa dáva vlastný dizain na Birdz?
Niektorý ludia (skoro všetci) majú na svojom profile vlastný dizain. Ako sa to dá urobiť? Otvor fórum »
6. 1. 2013 12:27
2
Kurz prípravy na TSP
Máte niekto skúsenosť s takýmto prípravným kurzom? Oplatí sa to? Ak ste sa pripravovali cvičením si starých testov, stačilo vám to? (teraz myslím študentov MUNI) vopred ďakujem za... Otvor fórum »
6. 1. 2013 12:25
13
Bigfoot
Bigfoot, co si o tom myslite? Myslite ze nieco taketo sa moze skryvat aj na slovensku? Otvor fórum »
6. 1. 2013 11:58
49
17
Zmena je život,,.
Neboli ste niekedy nespokojní so svojím spôsobom života? Čo vás prinútilo k tomu, aby ste nabrali odvahu a niečo v ňom zmenili? Otvor fórum »
6. 1. 2013 11:26
3
Darovanie kostnej drene
Ak chcem darovať kostnú dreň, musím mať 18? Teda ak to nebude darované pre niekoho z rodiny Otvor fórum »
6. 1. 2013 11:11
10
Ako vrátiť speť android?
Takže chcel by so sa opýtať, či niekto nevie ako vrátiť speť pôvodní anroid? mam mobil xperia x8 a dal som si tam android froyo 2. 2. Chcel by som speť pôvodní android je jedno či 2. 1... Otvor fórum »
6. 1. 2013 11:10
10
Stará duša
Myslím tým dušu človeka. Súhlasíš s touto teóriou? Čo si o tom myslíš? Počul/a si o tom niekedy? Otvor fórum »
6. 1. 2013 11:05- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 10 Trest za vniknutie do garáže