Zi divoko, poctivo, uprimne...nebud klamar, ojebavac, stoj si za svojimi ludmi na ktorych ti zalezi, nikdy nezatrat rodinu (aj ked oni zatratili mna ale u mna maju dvere otvorene vzdy)... a skratka to nejako prezit na tomto sk...nom svete
moja životná filozofia je marxizmus a snažím sa podľa neho žiť.........ale možno skôr jeho odnož sociálno demokratická ako leninizmus, či stalinizmus..........
Jednoducho keď sa chcem smiať tak sa smeje, keď chcem plakať tak plačem, keď kričať tak kričím.. Všetko prežívať intenzívne, tešiť sa z úplných drobností.. Vedieť, že som sama sebou a ukazujem to čo naozaj vnútorne cítim- to ma v živote posúva a podľa takej filozofie žijem
Kto si ty aby si súdil život aký žijem? Nie som perfektný a ani nemusím byť! Pred tým ako začneš ukazovať prstami uisti sa, že tvoje ruky sú čisté! -Bob Marley
staraj sa sam o seba! nestaraj sa do veci, s ktorymi nemas nic spolocne a neries problemy, ktore nie su tvoje (pokial ta nikto nepoziada o pomoc). rob veci tak, ako najlepsie vies a vzdy sa pozri najprv na seba a az potom sud ostatnych.
fuck everything and love nature. the more you know, the less you need. we don´t need as much as we think. (všetko v angličtine, ale používam to v pôvodnom znení)
@trash ktoré z tých troch? A ze to povedal ešte pred Kristom máš fuQ. Lebo ľudia sami o sebe vedia posúdiť, čo je dobré a čo zlé a nemusia byť kresťania
@coleshepter Mne sa stalo aj to že som sa spojil aj z najhorším protivníkom... Hej teraz paktujeme lebo máme spoločného nepriateľa teda nepriateľku... Jedná kurva s ktorou som chodil ja a potom on čo utvrdilo našé nepriateľstvo medzi nami teraz paktujeme... Vieš Nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ... Ženy bolo vysoké percento tých ktoré ma tak podrazili že chuť po pomste vrie... Ale jednej sa nemusím (Vraj veľká kresťanská moralistka viac ľuďom škodila ako pomohla) pomstiť stačí že keď dokončí tú debilnú teológiu čo študuje na výške a môj rozhovor k nej keď sa stretnem bude len toľko: "Chcem k tým hranolkam aj kečup!"
@candy36 Mne sa stalo aj to že som sa spojil aj z najhorším protivníkom... Hej teraz paktujeme lebo máme spoločného nepriateľa teda nepriateľku... Jedná kurva s ktorou som chodil ja a potom on čo utvrdilo našé nepriateľstvo medzi nami teraz paktujeme... Vieš Nepriateľ môjho nepriateľa je môj priateľ... Ženy bolo vysoké percento tých ktoré ma tak podrazili že chuť po pomste vrie... Ale jednej sa nemusím (Vraj veľká kresťanská moralistka viac ľuďom škodila ako pomohla) pomstiť stačí že keď dokončí tú debilnú teológiu čo študuje na výške a môj rozhovor k nej keď sa stretnem bude len toľko: "Chcem k tým hranolkam aj kečup!" (smajlík) (smajlík) (smajlík)
Ale prajem ti veľa šťastia, pomsti sa im všetkým, ale ja keď nemám niekoho rada tak ho proste nemám rada a moja "hrdosť" alebo niečo mi nedovolí sa s ním ani normálne rozprávať nie to ešte spolupracovať...možno jedine keby prišiel prvý
A študovať teológiu je pičovina najväčšia na svete
@candy36 Dúfam že ti niekoho pripomínam v dobrom... A s tou teologiou máš pravdu je to bullshit o ktorom viem viac než ona bez toho aby som to študoval vieš... Skúsenosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a ešte že:
Nedávaj druhým to, čo by si sama chcela.
a ešte že:
Dávaj druhým, nakoniec dostaneš aj ty.
a ešte že:
Nedávaj druhým to, čo chceš mať ty sama.
a ešte že:
Dávaj druhým, nakoniec dostaneš aj ty.
ako sa sebapoznávam tak sa mení aj moja živ. filozofia , resp upravuje Všetko sa to ale odvíja k ceste k vnútornému šťastiu
je to cesta dobrého kresťana, ktorého pravé hodnoty robia tento svet lepším ......filip
Kto si ty aby si súdil život aký žijem? Nie som perfektný a ani nemusím byť! Pred tým ako začneš ukazovať prstami uisti sa, že tvoje ruky sú čisté! -Bob Marley
a pi veľa rumu!
"Nemusím vyhrať za každú cenu, ale musím žiť v pravde. Nemusím mať úspech za každú cenu, ale musím sa správať podľa svojich zásad."
a @asceticjunkie presne!
Amor est vitae essentia.
Podstata života
Zasahovať krutou pravdou než obmäkčiť príjemným klamstvom..
Chceš mier? Tak sa priprav na vojnu!
To je to čo patrí k môjmu zmyslu života a keď už sme pri citátoch..
"Synovia moji čo je najlepšie v živote?"
"cválajúce kone, široká step, vietor vo vlasoch a sokol nad hlavou!"
"Omyl! Conan čo je najlepšie v živote?!"
"Rozdrviť nepriateľov, hnať ich pred sebou a počúvať náreky ich žien!!"
(Barbar Conan)
Ale prajem ti veľa šťastia, pomsti sa im všetkým, ale ja keď nemám niekoho rada tak ho proste nemám rada a moja "hrdosť" alebo niečo mi nedovolí sa s ním ani normálne rozprávať nie to ešte spolupracovať...možno jedine keby prišiel prvý
A študovať teológiu je pičovina najväčšia na svete
a, no, ja som odporca všetkých náboženstiev, takže k teológgi by som sa radšej nevyjadrovala