Dokázal by si byť šťastným, keby si žil úplne sám (napríklad na opustenom ostrove) bez akýchkoľvek ľudí, za predpokladu, že si vieš bez problémov zaobstarať potravu a oblečenia, či iné potrebné veci. Je pravda, že šťastie si človek vytvára vo svojom vnútr
človek je spoločenský tvor, dlhodobá samota je tým najväčším trestom čiže nie, rád sa uzatváram medzi cudzích ľudí pretože ma neotravujú takže sa cítim "sám" ae ak by som nemal nikoho na okolí tak by ma zcvoklo
@v3nty a aka bola ta podpovrchova myslienka?....zaujalo ma ako utekal pred svojimi rodicmi a zdalo sa mi, ze spolocnost casto stotoznoval so svojimi rodicmi....takisto ma zaujalo jeho vnimanie slobody (skvely citat: Kariera je vynalez 20. storocia, tak v podstate o nic nepridem) ... a dobry bol ten nonsens so splavovanim rieky (povolenie a 12 rokov cakania)... ale casto sa mi stava, ze vo filme prehliadnem veci, tak co zaujalo teba? pripadne cital si knihu? lebo uvazujem nad tym, ze si ju pojdem kupit
@vlado905 videl si to s dabingom? ak áno, tak si stiahni originál s titulkami, sú tam väčšinou aj preklady piesní Eddieho Veddera, ktoré tiež vydávajú určité svedectvo ten film je najlepší, aký som videla podla mna
@vlado905 kukni si film zo 10x a zakaždým zbadáš niečo nové a iné
Stototožnoval sa z niektorými fil. a etickými smermi o hladaní pravdy ( to som si všimol až na nejaké 3 pozretie filmu)
Neutekal len pred svojími rodičmi ale hlavne pred spoločnostou jeho rodičia boli len akási perzonifikácia spoločnosti
A je tam toho hrozne vela kukaj čítaj
... ale aj tak nejde popísať pocity pri akom takom trampovaní na aké chodím ja , slabí odvar toho jeho , chodím takto už celkom dlho ešte skor než som videl ten film Akorat vcera som sa vrátil z hôr kde som bol nutený ostat o 2dni dlhšie kvoli zlému počasiu a zanedbal som výbavu jedla atd Takže ked som šlapal po hrebeni bez mobilu(vybil sa mi) teda akelkovek pomoci sa nejako vnutorne sebazapres a valíš a je ti jedno že ta klepe od zimy a fúka silný narazový vietor a hladáš značky aby si nahodou nezabludil lebo viditelnost bola tak 10m ...
A potom ked dojdes do lyž. strediska po 20km zajebeš si čaj a hamburger myslíš vážiš si tieto veci oniečo viac
Už nejdem rozprávať o viacnásobnom orgazme ked som vosiel do sprchy
@v3nty wow, tak to si dobry.....ja som sa zatial okrem jedneho dvojdnoveho vyletu bez stanu sa dostal iba k planom....ale tiez by som chcel toto leto niekam na viacdni vypadnut, pripadne som chcel stopom preist cele slovensko a vcera ked som si pozrel ten film, tak ma to len podporilo v mojich myslienkach, no ja este nie som taky macher cakam na leto :p
žijem veľmi podobným spôsobom už nejakú dobu (s pár prestávkami), takže viem s istotou povedať že nie. človeku z toho tak po pol roku až roku začne jebať. a dovolím si tvrdiť že každému, aj tým čo tu hovoria že "v pohode".
a nie, komunikácia na internete sa neráta, nijako to neovplyvňuje.
Keď som dlho sama ešte to neznamená, že viem byť sama ( využiť to vo svoj prospech ). Po určitom čase potrebujem spoločnosť aj keď nechcem nikoho vidieť a mám chuť ostať sama. Občas potrebujem niekoho, kto ma presvedčí, že ostatní ma vnímajú, aby som sa cítila ako človek. Lebo potom trpí moja sebadôvera a to je zle...Dlhá samota je únavná. Napriek tomu, že viem ako mi samota škodí, som na nej závislá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ak hej tak si pochopil len povrchnú mýšlienku filmu
Mňa osobne by moje myšlienky zožrali zaživa.
Stototožnoval sa z niektorými fil. a etickými smermi o hladaní pravdy ( to som si všimol až na nejaké 3 pozretie filmu)
Neutekal len pred svojími rodičmi ale hlavne pred spoločnostou jeho rodičia boli len akási perzonifikácia spoločnosti
A je tam toho hrozne vela kukaj čítaj
... ale aj tak nejde popísať pocity pri akom takom trampovaní na aké chodím ja , slabí odvar toho jeho , chodím takto už celkom dlho ešte skor než som videl ten film Akorat vcera som sa vrátil z hôr kde som bol nutený ostat o 2dni dlhšie kvoli zlému počasiu a zanedbal som výbavu jedla atd Takže ked som šlapal po hrebeni bez mobilu(vybil sa mi) teda akelkovek pomoci sa nejako vnutorne sebazapres a valíš a je ti jedno že ta klepe od zimy a fúka silný narazový vietor a hladáš značky aby si nahodou nezabludil lebo viditelnost bola tak 10m ...
A potom ked dojdes do lyž. strediska po 20km zajebeš si čaj a hamburger myslíš vážiš si tieto veci oniečo viac
Už nejdem rozprávať o viacnásobnom orgazme ked som vosiel do sprchy
Najvac sranda v noci za splnu ísť
v lete som dal z vrátnej do Martina cez hory 3dni nejake to trvalo 50km po hrebeni disappointed:tusim aj nejake fotky v albumoch mám)
Teraz v lete su plány na Ružomberok > Šturec to bude taká rozcvicka a potom celé slovenské rudohorie čiže v podstate Košice > BB
a nie, komunikácia na internete sa neráta, nijako to neovplyvňuje.