Diskusie - 3317. stránka fóra
40
Slovenčina ako nárečie češtiny?
Pridám sem len "pár" slov, ktoré sú viac menej české (často len Slováci si upravili koncovku) Kľud - zvukovo prenesené zo slova "klid"; nesprávne; správny slovenský výraz je pokoj ... Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:27
6
Čo sa dá študovať okrem psychológie s maturitou z biológie a psychologie?
Čo sa dá študovať okrem psychológie s maturitou z biológie a psychologie? Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:26
17
Neviem NADPIS ale téma cool :)
Cavte, chcel by som vedieť že aké povolanie je aby som mal čo najviac peňazí ( v živote potrebujem peniaze bez nich sa nedá žiť :) Otvor fórum »
4. 1. 2013 16:13
6
The Sims 3
Aké mestá sú v The Sims 3 ? Ešte len pred pár mesiacmi som začala hrať hru The Sims 3 dovtedy som hrala The Sims 2 . Z nej mám 4 datadiski (+zakladní) a z... Otvor fórum »
4. 1. 2013 15:58
33
Je podľa vás smiešne/trápne/divné ke´d má niekto zapravené tričko do nohavíc a nosí vysoko gate?
Takže, ide o to že mne rodičia vždy hovorili nech nosím tričko zapravené do gatí lebo inak mi prechladnú kríže. A keď raz sa stalo že ma spolužiaci videli ako ho mám zapravené a že nosím vysoko gate... Otvor fórum »
4. 1. 2013 15:49
16
Pohybové rovnice
Ahoj, potřebovala bych pomoct s matikou. Mohl byste mi někdo prosím napsat postup i s výsledkem? nevím si rady :( Jakou minimální odrazovou rychlost musí mít skok muže: 9m a u ženy 7.... Otvor fórum »
4. 1. 2013 15:38
19
Podarí sa mi to?
Mimo iných záväzkov som si dal aj tento: Byť trikrát do mesiaca (každý jeden mesiac čiže 36x počas tohto roka) v Novákoch tak sa mi to hádam podarí. Urobím čokoľvek aby som bol aspoň v jej blízkosti. Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:59
8
Webkamera
mám problém s webkou. Mám ntb asus, OS Windows7 a zabudovaná webka. Na skype ide normálne, ale problém je, že keď ju chcem zapnúť mimo skypu, neviem ako... vlastne ani neviem aká webka to... Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:44
7
Tlačiareň
Ahojte, nevedel by mi niekto poradiť? Neviem nikde nájsť inštalačné CD od HP tlačiarne, a mám nový notebook a nemám ho tam ešte nainštalovaný a potrebovala by som si vytlačiť veci do školy. Neviete dá sa niekde... Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:37
40
Nudapláž ?
Boli ste niekedy na nudapláži alebo chceli by ste niekedy vyskúšať ? Máte nejakú v okolí ? Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:28
5
Konzerva
Je v BA konzervatórium, kde po ukončení dostanem titul Dis. Art. ? Vďaka za odpoveď. Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:24
27
Preboha
http://www. bravoweb. cz/poradna aký je váš názor na tento odpad? Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:24
19
Dievcata/zeny : Mali ste skusenost s TSS ?
Alebo ste poculi , ze to niekto dostal vo vasom okoli. Kamoska sa toho dost boji. Zvykla som si na tampony a su ovela pohodlnejsie ako vlozky. Samozrejme, hygiena je na prvom mieste. No... Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:23
4
Usb pruser
zdar, skusim to skratit. Ked vlozim usb do notebooku hlasi mi , ze ho treba naformatovat. Problem je v tom, ze to usbecko som pouzival dost dlhy cas, cize mal som na nom pesnicky , fotky, atd... tym padom... Otvor fórum »
4. 1. 2013 14:19- 1 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 2 Aký máte dnes outfit ?
- 3 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 2 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 4 Čo poviete na súčasnú módu vysokých ponožiek? Páči sa Vám?
- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?
- 3 Aké máte dnes trenky?
- 4 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 5 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 6 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 7 Galéria v telefóne
- 8 Ako Kerrov advokát musím napísať
- 9 Akej farby máte dnes ponožky?
- 10 Aké sú vaše 3 najobľúbenejšie slané jedlá?