Diskusie - 3330. stránka fóra
16
Chlapi, robili by ste modeling? (keby ste na to mali predpoklady)
- áno, ale len pre peniaze
- áno, kvôli novým skúsenostiam, cestovaniu, zdokonaleniu sa v jazyku
- áno, kvôli samotnému modelingu (práca by ma napĺňala), príp. vidina slávy
Ďalšie možnosti »
2. 1. 2013 12:32- áno, kvôli novým skúsenostiam, cestovaniu, zdokonaleniu sa v jazyku
- áno, kvôli samotnému modelingu (práca by ma napĺňala), príp. vidina slávy
Ďalšie možnosti »
14
Ako upratovat
ako na prach v byte ? pracne utierate alebo mate neaku fintu aby sa prach neusadil ? (?) Otvor fórum »
2. 1. 2013 12:32
12
Video
pridajte nejaké video, ktoré vás vie vždy rozosmiať :) u mňa je rozhodne toto https://www. youtube. com/watch?v=QuXo0lN1lRM Otvor fórum »
2. 1. 2013 12:16
16
1
Kde stiahnem film MARY AND MAX ??
neviete niekto kde sa to dá stiahnuť aspoň s titulkami. Na ulozto. sk som nič nenašla Otvor fórum »
2. 1. 2013 12:04
30
Ktorý herec je pre vás garanciou dobrého filmu?
Pre mňa jednoznačne Leonardo Dicaprio, Keira Knightley, Johnny Depp, ... Otvor fórum »
2. 1. 2013 12:03
19
Rozísť sa či ostať,,
Mám vzťah s chlapom, ktorého milujem. Minulý týždeň boli ešte všetky veci fajn, kým som neprišla na to, že v čase ked sa dal so mnou opäť dokopy mal milenku. Riešil s nou bozky, ... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:50
4
Z blondíny tmavovláska
Ahojte! :) Som prefarbená blondína a rada by som šla opäť na hnedovlásku (tmavohnedé). Ak sa prefarbím, nechytí mi farba inak? Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:37
38
O čo jej ide?
Pravidelne sa stretávam s dievčaťom s ktorým si udržiavame kamarátsky vzťah bavíme sa spolu vonku o hocičom píšeme si cez FB... lenže akonáhle som sa jej opýtal že ako vyzerám či som pekný tak som dostal vyhýbavú odpoveď (alebo... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:35
7
Prírodovedecká fakulta - odbory týkajúce sa geografie
- geografia a demografia - geografia a geoekológia pre plánovanie krajiny - geografia, geoinformatika a kartografia - geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia - geografia v štátnej... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:33
44
Vyčítali ste rodičom to, ako sa voláte? Chcete sa volať inak? Ako?
Ja osobne som za Ninu :) síce ma aj tak volajú .. No.. :D Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:30
14
Ochrana
Ahojte kedže nemám nikoho s kým by som sa mohla poradiť píšem vám . Budem mať17 rokov a chcela by som s partnerom mať sex , ale nedostávam krámy mala som ich asi len 2 krát posledný krát... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:00
13
Plná interná pamäť telefonu, Samsung Gio
Už asi 3 mesiace mi v menších intervaloch vyhadzovalo v mobile formulku "Interná pamäť telefonu je takmer plná. " Spôsobuje to, že si musím mazať aplikácie, stiahnuté dáta z internetu/facebooku/..dokonca mi v tom čase nechodia ani sms-ky. ... Otvor fórum »
2. 1. 2013 11:00
12
Kde stiahnem tuto pesnicku?
Oliver onions-Don´t lose control ... tuto pesnicku potrebujem a neviem ako ju stiahnut, poradte, kde ju stiahnem... Otvor fórum »
2. 1. 2013 10:04- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- Čítať myšlienky
- Lietať
Ďalšie možnosti »