Diskusie - 3421. stránka fóra
11
Wellness v Tatrach a lyzovacka
Caute, poznate nejaky hotel , penzion, cokolvek s wellness v Tatrach alebo v blizkosti, kde sa da dobre zrelaxovat plus niekde blizko zalyzovat zaboardovat? Otvor fórum »
9. 12. 2012 20:08
24
Chviľkové nadšenie,,.
Zaujalo vás v poslednej dobe niečo natoľko, že ste sa do toho pustili so zápalom a nadšením? mňa moja domáca úloha z propagácie a reklamy... mali sme vytvoriť námet na reklamu a to... Otvor fórum »
9. 12. 2012 19:54
53
Depresia,,. ako na ňu?
Ako zvládate depresiu a čo vám proti nej pomáha... ? Otvor fórum »
9. 12. 2012 19:48
6
Ukoncenie VS
Navstevujem, zatial, SPU v Nitre ale chcem skoncit, ak skoncim do konca semestra, tak sa mi to bude neskor pocitat ako cely rok na VS alebo len ako polrok ??? Otvor fórum »
9. 12. 2012 19:22
23
Ako vyberate si vyberate vysoku skolu ??
Vyberate si podla toho co mate radi alebo podla uplatnenia ?? Otvor fórum »
9. 12. 2012 19:09
16
Aké je povahový rozdiel medzi Malamutom a Huskym ??
milujem tie to psy ale chcela b som vedieť ktorá rasa ma lepšie povahové črty ? :) ak máte niekto skúsenosť budem rada keď mi napíšete váš názor ďakujem :) Otvor fórum »
9. 12. 2012 18:07
16
Ktorá verzia sa vám páči viac?
http://www. youtube. com/watch?v=9bZkp7q19f0 alebo http://www. youtube. com/watch?v=fIfMOGUi98Y ??? :D Otvor fórum »
9. 12. 2012 18:00
26
Ako bojovať s únavou alebo rannou únavou?
Určite ste sami zažili ten pocit. Ráno sa preberiete po dobrom spánku, no napriek tomu sa vám nechce do práce, či do školy. Poraďte prosím, čo s tým robiť. ... Otvor fórum »
9. 12. 2012 17:57
12
Smiešne darčeky
ahojte, s kamosmi sme sa dohodli kupit si na vianoce nejake smiesne darceky maju byt 3 na písmenka V, K, M... poradte nieco vtipne a originalne, dikes :D Otvor fórum »
9. 12. 2012 17:56
15
Potrebuješ potenciál aby si si splnil sny?
- áno, bez potenciálu to nejde
- potenciál pomôže, no nezáleži na ňom až tak
- potenciál mi nepomôže pri splnení si svojich snov, nezávisí to na ňom
Ďalšie možnosti »
9. 12. 2012 17:26- potenciál pomôže, no nezáleži na ňom až tak
- potenciál mi nepomôže pri splnení si svojich snov, nezávisí to na ňom
Ďalšie možnosti »
10
Zdravím vás - Taliančina
:) je tu niekto taký, kto chce študovať alebo študuje taliansky jazyk na vysokej škole? treba ho ovládať ak ho chcem študovať? ďakujem za info :) Otvor fórum »
9. 12. 2012 17:17
36
Kde to nájsť?
Hmm, kde nájdem v Bratislave nelegálnu pyrotechniku (hlavne petardy). Viem, že som absolútny cvok a uvedomujem si aj riziko nebezpečnosti, ale tak potrebujem kúpiť dačo také fasa, tak sa pýtam, či neviete kde, ... Otvor fórum »
9. 12. 2012 16:52
1
L´oreal Effasor
stiahne mi tento pripravok stredne hnedy sampon na špinavom blonde? uz ho mam vela krat zmyty, asi 25x. dakujem Otvor fórum »
9. 12. 2012 16:19
3
Hudba
Nedal by mi sem nejake linky na reggea a reggeastep. Bolo by aj lepšie keby to boli nejaké 2012. Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:51
2
Poradíte mi nejakú stránku alebo program na priamy prenos televízií?
Chcela by som kukať hlavne české a slovenské programy, len väčšina čo som googlila, nefunguje. A nesmierne by som bola rada, kebyže nájdem AXN a HBO. Ale to sa asi nedá zadarmo, však? Otvor fórum »
9. 12. 2012 15:49- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?