Diskusie - 3443. stránka fóra
43
Liek na šťastný život,,.
Existuje tu veľa tém o tom čo je pre vás v živote najdôležitejšie a čo robí vaš život lepším... Tak by ma len trochu zaujímalo aký vy máte recept na správny život? Čo by sme mali robiť... Otvor fórum »
3. 12. 2012 17:14
17
Koľko denne cca chodíte pešo?
3. 12. 2012 17:14
36
Tabletky, cvičenie a tak
Som tu zas... Môj ,,problém" na dnešný deň je takýto : dakedy (15 rokov) som mala ploché bruško, pás ako presýpacia hodinky a normálne boky a zadok... Teraz ako beriem antikoncepciu tak mi sice naástli prsia, ale aj... Otvor fórum »
3. 12. 2012 16:59
58
Aký ma toto význam?
Človek by si myslel, že už má zo všetkým pokoj a ono sa to takto domotá. Začiatok: Mala som priateľa 1 a pol roka. Veľa zážitkov, plánov, výmyslov atď. Rozišla som sa s ním... Otvor fórum »
3. 12. 2012 16:43
44
Čo chceš?
Popíš tému, problém (prosto prvý koment na rozkecanie): Prosto, čo chceš? Otvor fórum »
3. 12. 2012 15:54
48
WC na školách
Počas mojich dumiek pondelkových som prišla na jeden fakt. Na mojej škole je asi rovnaký pomer chlapcov a dievčat. No napriek tomu my máme 5WC, a chalani len 2 (z toho jedno je v... Otvor fórum »
3. 12. 2012 15:38
16
Anglina,,.
Ahoj, som studentom gymplu a som v prvom rocniku a ucitelka si ma vybrala z angliny na olympiadu, lebo mi asi veri -. - ale mam strach, pretoze som nikdy na ziadnej olympiade nebol a vonkoncom nie... Otvor fórum »
3. 12. 2012 15:37
32
Fínsky jazyk
Ahojte, chcem sa spýtať či niekto z vás študuje na UK fínsky jazyk. Pomôžu mi hociaké info či už kolko ludí sa tam hlási a kolko berú, či sa to dá študovať aj s nemčinou a vôbec či... Otvor fórum »
3. 12. 2012 15:36
40
Periete si novo kúpené oblečenie? Či si to dáte na seba len tak?
- Ano, periem si veci, ktoré si nové kúpim. Bojím sa baktérii
- Nie, neperiem si veci, ktoré nové kúpim. Baktérii je okolo dosť, takže to neriešim. Operiem neskôr
- Pre tých čo sú vždy odveci
Hlasuj »
3. 12. 2012 15:31- Nie, neperiem si veci, ktoré nové kúpim. Baktérii je okolo dosť, takže to neriešim. Operiem neskôr
- Pre tých čo sú vždy odveci
Hlasuj »
35
Cereálie so studeným alebo teplým mliekom ?
Ako jedávate cereálie? so studeným alebo s teplým mliekom ? Ja napríklad Nequik so studeným a Chocapic s teplým inač nie :D Otvor fórum »
3. 12. 2012 14:39
3
Ake mate skusenosti so zubarkou na Prednadrazi v Trnave Pinterovou Bohumilou?
Potrebovala by som vediet ako ste s nou spokojny ak ju poznate a ake ma ceny. Diiiik mockrat :)) Otvor fórum »
3. 12. 2012 14:38
4
Milé pani učiteľky/učitelia
chcela by som Vás poprosiť o učiteľskú pomoc. naša škola nieje ochotná platiť mesačný poplatok a koli tomu nemôžem navštevovať túto stránku www. zborovna. sk. ak by sa našiel niekto ochotný kto by mi vedel poskytnúť jeho... Otvor fórum »
3. 12. 2012 12:59
1
Sociologia
je tazka statistika na sociologia na ukf v nitre? ked neviem matiku a bude tam statistika podari sa mí to vystudovat? Otvor fórum »
3. 12. 2012 12:52
19
Ktoré z týchto cereálií máte najradšej?
3. 12. 2012 12:16
11
Espresso kavovar
Chcel by som si kupit espresso kavovar, hladam nieco vhodne, viete mi poradit, mate s nejakymi konkretnymi skusenosti? Asi by som skor preferoval aj taky, ktory mi kavu zomelie. Otvor fórum »
3. 12. 2012 12:12- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Trest za vniknutie do garáže
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- nie
- ň
Hlasuj »