Diskusie - 3499. stránka fóra
1
Poskkodena karta Micro SD
Mam kartu Mikro SD 16GB a 2GB mam ich v mobile a pise mi to ze tam ziadnu pametovu kartu nemam ... dam ju do citacky avlozim do notebooku (win7) a po 3-5 sekundach pocujem ten zvuk vlozenia karty alekartu... Otvor fórum »
16. 11. 2012 21:23
12
Seriály/Filmy online
Čaute, poradíte dobrú stránku na sledovanie seriálov a filmov online? Dik Otvor fórum »
16. 11. 2012 21:21
34
Vylet
zo skoly nam ponukli vylet do BRUSELU a LONDYNA za 300 eur mam ist alebo nie Otvor fórum »
16. 11. 2012 20:04
3
Kreslenie - súťaže
Zdravím ľudia, veľmi rád kreslím a hľadám niekde tu na nete nejaké stránky kde sa vyhlasujú nejaké súťaže v kreslení alebo stránka ktorá sa zaoberá kreslením. Nemám na mysli stránky typu kde sú techniky kreslenia toto ma nezaujíma.... Otvor fórum »
16. 11. 2012 19:59
25
Nedám, nedám !
Co si myslite o tom, ked si niekto niekolko mesiacov po veceroch vypracovava maturitne temy z toho, z coho ide maturovat a ostatni co nemaju nic ked zistia, ze ich ma, ich pytaju a chcu si... Otvor fórum »
16. 11. 2012 19:56
58
Má ešte bozk nejaký význam?
Bozkávali ste sa s niekým len tak, jednoducho, bez toho, aby ste k nemu čosi cítili a neplánovali ste s dotyčným nič riešiť? Alebo keď sa už s niekým bozkávate, tak to má nejaký význam, ... Otvor fórum »
16. 11. 2012 19:37
9
Stredná škola vo Fínsku
Boli ste niekto alebo viete o niekom kto tam bol na strednej škole? Rok alebo pol roka. Poprípade človek, čo vie po fínsky a bol by mi ochotný v hľadaní nejakých vecí sa nenájde? :3 Otvor fórum »
16. 11. 2012 19:35
14
Strašidelné Príbehy, Historky, Zvláštne Miesta (na slovensku)
sme tím, partička magorou, ktorých zaujímaniu strašidelné príbehy a miesta na slovensku, a tak hľadáme niaku inšpiráciu na dalši lov, kedy ste niekdo a niečom vedel tak pls. napíšte, stačia aj príbehy (ale... Otvor fórum »
16. 11. 2012 19:20
5
Zapis predmetov a prihlasenie do rozvrhu
No takze mam veeeeelmi aktualnu temu, teraz som nahodou zistila, ze jeden predmet mam v zapisnom liste, ale nemam ho prihlaseny na rozvrh. A chodim nan uz od septembra takze myslite ze mozem pokracovat alebo to... Otvor fórum »
16. 11. 2012 19:18
85
Ktorý štát vo vás vyvoláva najväčšie sympatie?
Kanada##USA##Rusko##Nemecko##Anglicko##Francázsko##Čína##Fínsko##Nórsko##Iné (koment) Otvor fórum »
16. 11. 2012 19:11
28
Socialne siete,,,,,, lepsie s nimi alebo by bolo lepsie bez nich????
Ako by ste prijali skutocnost ak by boli zrusene vsetky socialne siete???? V minulosti ziaden internet nebol a zda sa mi, ze sa ovela lepsie zilo v sucasnoti vsetci ficia na fb alebo pokeci, niekolkokrat denne sa tam... Otvor fórum »
16. 11. 2012 18:44
23
čo tým asi myslel?
Mám takú otázku, možno pre niekoho hlúpu, ale tak :D Tak si predstavte, že isté dievča sa kamaráti s istým chlapcom :) Často si spolu píšu a rozprávajú sa aj o súkromných veciach, ... Otvor fórum »
16. 11. 2012 18:37
12
Aký je najlepší fén?
zdravím baby, chcela by som si kúpiť fén, ale keďže na trhu je fénov strašne veľa a ja sa v nich nevyznám, rada by som vás poprosila o nejakú radu, poprípade akú máte skúsenosť s danými... Otvor fórum »
16. 11. 2012 18:23
11
Matika
V strede mesta vyrástla budova ProfitBank, na každom poschodí je rovnako veľa okien. Keby mala budova toľko poschodí koľko je v skutočnosti na každom jej poschodí okien, mala by o 37 okien viac, ako keby na... Otvor fórum »
16. 11. 2012 18:20
5
15
ČO SI MYSLÍTE O:
Je rodičovstvo bez manželstva porovnateľné s rodičovstvom v manželstve? Prečo niektorí, azda i viacerí, mladí ľudia – manželia, odkladajú narodenie dieťaťa? Aké okolnosti limitujú počet detí v jednej rodine... Otvor fórum »
16. 11. 2012 18:09- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Ako sa navzájom poznáme?
- 3 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 ako periete prádlo
- 3 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 4 Pes alebo fena
- 5 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 6 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 7 Ako sa navzájom poznáme?
- 8 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...