Diskusie - 3501. stránka fóra
11
Vianočné darčeky
ja som človek ktorý miluje vianoce a tak si už pomaly začínam písať zoznam že komu čo kúpim na vianoce ale nejako neviem vymyslieť darček pre môjho brata. má 24 rokov a keď mu kúpim nejaké peknú somarinu... Otvor fórum »
16. 11. 2012 15:29
7
Dvojzmyselnosti
Tak napište sem nejake 2zmyselne slova, narazky... vtipy :) Ja mam rada napr. tento Zbožňujem keď sme spolu, ja som hore a ty dolu. Naopak je to tiež fajn, keď si na... Otvor fórum »
16. 11. 2012 15:22
24
Oznamká
Prosim vas visvetli mi niekto preco oznamka maju len strvrtaci? vzdy som nad tym uvazoval ale stale nechapem ... bolo mi to vzdy divne lebo mam kamosov aj mladsich aj starsich ale oznamka mam len od stvrtakov Otvor fórum »
16. 11. 2012 15:06
25
Pomôžte. Hľadám jeden veľmi zlý americký horor.
Pred časom sme pri prepínaní telky s kamošmi narazili na jeden dosť zlý horor. Bohužiaľ nevieme názov, pamätáme si z neho iba jednu scénu . Veľmi by sme si ho chceli pozrieť. Tu sú indície. ... Otvor fórum »
16. 11. 2012 14:09
44
Vzdať to, alebo bojovať?
Čauky mňauky kocúrence :D Stala sa mi taká vec... Pred tromi rokmi ku nám z vedľajšej dediny prišla partia do školy a medzi nimi ON. Ten, ktorý mi učaril, proste .. ten, ktorý... Otvor fórum »
16. 11. 2012 14:09
71
Učiteľský štrajk
Čo si myslíte o učiteľskom štrajku, ktorý má začať 26. 11. 2012? Ja osobne si myslím, že učitelia by sa mali akurát tak hanbiť, pretože keď boli korupčné kauzy, keď sa... Otvor fórum »
16. 11. 2012 14:03
14
Malý psychologický prieskum: V ktorej z dvoch možností máte pocit že ten časový úsek trval dlhšie? Dúfam že pochopíte čo myslím
- Mám pocit že toto je dlhšie čakanie: film trval HODINU A POL, meškal TRIŠTVRTE HODINU, vrátim sa o ŠTVRŤ HODINU
- Mám pocit že toto je dlhšie čakanie: film trval 90 MINÚT, meškal ŠTYRIDSAŤ PäŤ MINÚT, vrátim sa o PäTNÁSŤ MINÚT
Hlasuj »
16. 11. 2012 13:42- Mám pocit že toto je dlhšie čakanie: film trval 90 MINÚT, meškal ŠTYRIDSAŤ PäŤ MINÚT, vrátim sa o PäTNÁSŤ MINÚT
Hlasuj »
2
Kaderníčka + kozmetička v BA
Nemá niekto kontakt na nejakú kočku , čo robí oboje? Mám na mysli skôr slávnostné líčenie a účes. Dik :) Otvor fórum »
16. 11. 2012 12:57
15
Poznáte nejaký dobrý film s tematikou koncentračných táborov?
Poznáte nejaký dobrý film s tematikou koncentračných táborov? Otvor fórum »
16. 11. 2012 12:47
28
Študentky
Kamarát mi dal takú zaujímavú otázku, že čo si myslím o študentkách, ktoré si zarábajú na štúdium sexom? Či sú to aj oni také tie pravé prostitútky alebo nie. Tak čo si myslíte vy o tomto? Stretli... Otvor fórum »
16. 11. 2012 11:59Predám knihy na prímačky na EUBU
Matematika Základy ekonómie a ekonomiky Vzorky testov z ANJ píšte na mail bakova. d@gmail. com Otvor fórum »
16. 11. 2012 11:54
2
Divadlo
Poznáte nejaký dobr dramaticky kurzok" alebo niečo podobne v Košiciach ? Niečo na úrovni kde niečo naucia a niečo pri trocha šťastí aj dosiahnem. . Otvor fórum »
16. 11. 2012 10:54Povedz nám tvoj názor na SEO domén 2. rádu.
Stránka www. flakotorka. comehere. cz je venovaná školskému projektu pre SEO optimalizáciu . Toto slovo vzniklo čisto pre potreby SEO. Otvor si stránku a pridaj návrhy a zlepšenia ako SEO optimalizovať ešte lepšie. Tiež sa dozvieš množstvo... Otvor fórum »
16. 11. 2012 10:24
6
Vie mi niekto poradiť dobré jazykové gymnázium v BA?
Rozhodla som sa ísť z osmičky na gymnázium. Nikdy mi moc nešiel dejepis, biológia a hlavne nie matika. A tak som sa rozhodla ísť na anglinu, lebo tá mi jediná ide. Poradíte na aké jazykové... Otvor fórum »
16. 11. 2012 10:04
7
Samsung Galaxy Ace Aktualizacia Androidu
Ahoj, chcem sa opítať či niekto nevie ako sa dá aktualizovať Android na Smart telefone Galaxy Ace od Samsungu. Mám tam verziu 2. 2 a na nu nevychadzaju už skoro žiadne aplikacie a hry a chcel by... Otvor fórum »
16. 11. 2012 09:59
65
Berieme si späť svoju krajinu!
V zmysle čl. 32 ústavy SR vyslovujeme Vláde ako aj Prezidentovi SR nedôveru a z uvedeného dôvodu TRVÁME na nasledovnom : 1. ) demisiu vlády, rozpustenie parlamentu 2. ) zastavenie... Otvor fórum »
16. 11. 2012 09:20
9
Aké sú vaše dojmy z 2. traileru na GTA 5?
Splnil vaše očakávania? Alebo vás sklamal? Tešíte sa na GTA5? http://www. youtube. com/watch?v=RHWdxkEsZyI Otvor fórum »
15. 11. 2012 23:51Rýchlik Vrútky-SNV 15:02-16:57 (16. 11) Ide niekto?
Rýchlik Vrútky-SNV 15:02-16:57 (16. 11) Ide niekto? Otvor fórum »
15. 11. 2012 23:24- 1 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 2 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 3 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 2 Ako sa navzájom poznáme?
- 3 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 4 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 5 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 6 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 9 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Považujete veľké materiálne bohatstvo za nemorálne?
- 2 ako periete prádlo
- 3 Chceli by ste aby sme opat zili ako za socializmu?
- 4 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 5 Ako sa navzájom poznáme?
- 6 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 7 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 8 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?