Prosim vas visvetli mi niekto preco oznamka maju len strvrtaci? vzdy som nad tym uvazoval ale stale nechapem ... bolo mi to vzdy divne lebo mam kamosov aj mladsich aj starsich ale oznamka mam len od stvrtakov
a štvrtáci, a oktávania sú teda posledným ročníkom, a tak dávajú ľudom tie oznamka...nechápem trochu, akože teraz sa pýtaš že prečo napríklad 7dmaci na ZŠ nerozdavaju tiež oznamka?
Lebo stredná trvá 4 roky. A náhodou majú oznamká aj piataci. Bilingválne gymká trvajú 5 rokov. A osemročné majú v podstate ôsmaci. Zdá sa mi, že nevieš, čo je podstatou oznamka. No a oznamko môže byť aj z inej školy, napr. ZUŠ. Vlastne som nepochopila otázku, pretože výrok: len štvrtáci majú oznamká nie je pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a štvrtáci, a oktávania sú teda posledným ročníkom, a tak dávajú ľudom tie oznamka...nechápem trochu, akože teraz sa pýtaš že prečo napríklad 7dmaci na ZŠ nerozdavaju tiež oznamka?
ty si retardovaný? ale fakt že mega veľa retardovaný?
@2