Diskusie - 4488. stránka fóra
12
Prečo to majú pedále ako ja v živote ťažké ? (som jemný chalan s pritepleným hlasom, ktorý sa pekne oblieka )
- Lebo muž musí byť drsný a chlpatý a iná podoba chlapa je neakceptovatelná
- Lebo ludia majú radi, ked sa správate podla noriem a čo vytrča treba udupať
- Neodpoviem ti na to, ale kludne skap
Ďalšie možnosti »
17. 2. 2012 02:50- Lebo ludia majú radi, ked sa správate podla noriem a čo vytrča treba udupať
- Neodpoviem ti na to, ale kludne skap
Ďalšie možnosti »
101
Logická hádanka
tak koľko tu máme škôlkarov a koľko vysokoškolákov? :D :o (obrázok v príspevku @1) Otvor fórum »
17. 2. 2012 00:20
6
Program na nahravanie videa z internetu
nepoznate taky nejaky program s ktorym by sa dali nahravat videa s roznych stranok ? a viem ze z youtube sa da stahovat normalne aj ze cez mozilu sa da stahovat s downloadhelper-om ale proste niektore videa stiahnut cez mozilu... Otvor fórum »
17. 2. 2012 00:01
54
Hrate na nejaky hudobny nastroj?
od detstva ma zaujimali hudobne nastroje, a neodolal som klaviru, na ktorom som sa bohužial na ludovel škole umenia neučil hrat :) rodičia mi kupili klarinet a do toho som fukal asi 5 rokov :) tak prišla na rad... Otvor fórum »
16. 2. 2012 23:23
46
Spoločný príbeh na piatočnú noc - Teplá lovestory
Každý pridá do príbehu svoju časť, najlepšie jednu vetu, a spoločne vytvoríme príbeh. Začínam: Kde bolo, tam bolo, žil raz jeden chlapec. Otvor fórum »
16. 2. 2012 23:18
57
Chodíte na spoveď?
16. 2. 2012 22:42
1
Pedagogicka fakulta UKF Nitra - vypracovane otazky na prijimacky
Ma niekto vypracovane otazky na prijimacky na Pedagogicku fakultu UKF Nitra - odbor Predskolska a elementarna pedagogika? Otvor fórum »
16. 2. 2012 22:13
38
Váš idol ?
Koho vo svojom živote najviac obdivujete ? Koho obdivujete z hľadiska povahy a koho z hľadiska výzoru ?... Alebo je človek, ktorý má všetko, čo by ste chceli dosiahnuť ? Otvor fórum »
16. 2. 2012 22:08
31
,,Neviem sa rozhodnúť na ktorú VŠ ísť
, bud univerzita cyrila a metoda v trnave(verejná správa) alebo trnavska univerzita v trnave(sociológia)... prosím o vaše nejaké rady, informácie, skúsenosti, názory... :) Otvor fórum »
16. 2. 2012 22:03
35
Kde kúpiť lacné tenisky convers?
Ahojte, pred rokom som si kúpila tenisky convers za 65 eur. Som s nimi veľmi spokojná a tak si chcem tento rok kúpiť ešte jedny obyčajné convers plátenky. Keďže tie minulé boli dosť drahé, tak teraz... Otvor fórum »
16. 2. 2012 21:46
17
Podľa čoho si zoraďujete odkazy na pracovnej ploche?
16. 2. 2012 21:42Podobná stránka na pozeranie filmov ako bolo Megavideo?
Ked už to tá blbá FBI zablokovala, tak by som našla veľmi rada, nejakú stránku, kde by som si mohla pozrieť filmy, bez toho , aby som ich musela sťahovať, a najlepšie, ak by boli bez časového obmedzenia... Otvor fórum »
16. 2. 2012 21:04- 1 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 2 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- 3 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 4 Keby mal váš životný príbeh knižnú podobu, do akého žánru by ste ho zaradili
- 5 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?
- 6 Pilates
- 1 Ale keď už sme pri tej dvojke
- 2 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 4 Prečo majú nevzdelaní muži komplexy ?
- 5 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 6 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 7 Kúpili by ste si chleba, ktorý by bol lacnejší a obsahoval múčne červy ?
- 8 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 9 Keby mal váš životný príbeh knižnú podobu, do akého žánru by ste ho zaradili
- 10 Pusta sa vam samovolne semeno tak ako Striekalovi?