Diskusie - 4498. stránka fóra
14
Už ste si vybrali vysokú školu ?
1. Patríte k tým, čo si plánujú budúcnosť vo vysnívanom zamestnaní už od mala, alebo v rozhodnutí vytrvalo prokrastinujete? 2. Ako by ste riešili situáciu, ak by ste sa... Otvor fórum »
14. 2. 2012 13:45
25
Precital/a by si si SMS tvojeho partnera?
14. 2. 2012 13:27
5
MUNI - Prihlaska - platba cez banku
Ahojte, posielam na MUNI do Brna prihlasku, teda, uz som poslal cez internet, ale este 4OOKč mam zaplatit bankovym prevodom. Mozem to zaplatit aj v eurach, ci len Kč????Dakujem. :) Otvor fórum »
14. 2. 2012 13:20
11
Ktorý československý film sa vám najviac páči ?
Ecce Homo homoška##Romance pro rýchlovku##Triasli ovce valasi##Obecná Škoda 120##S tebou ma baví srať##Děvka na kotení##Dobrí holuby sa ovracajú##Chalovač mŕtvol##Baron ju prášil##Marx, Šebestová a čarovné sňúpatko Otvor fórum »
14. 2. 2012 13:07
15
Ako idete na negativnych ludi vy, co z vas saju vsetku pozitivnu energiu a kritizuju a kazia vam plany a radost?
Ked je tej neativity az moc a clovek uz ide vybuchnut..... P Otvor fórum »
14. 2. 2012 13:06
37
Čo pre teba znamená dnešný deň sv. Valentína ?
Aký máš k nemu vzťah ? Vnímaš ho pozitívne alebo skôr negatívne ? Vieš niečo o jeho histórií a prečo sa vlastne oslavuje ? Otvor fórum »
14. 2. 2012 12:31
3
Pomoc s Wordom
Ahojte, daju sa vo Worde otacat geometrické objekty ako su obdlzniky? ak hej vysvetli mi niekto ako?? :) Otvor fórum »
14. 2. 2012 12:12
27
Ste spokojní z kauzou Gorila? Čo si o tom myslíte?
Mne sa to vôbec nepáči. Viem, že sťahovanie hudby, obrázkov, filmov a je zakázané, ale priznajme sa, každý z nás už niečo z internetu stiahol. Nič s tým už teraz neurobím, ale... Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:56
7
Internet?
myslíte si že je to v živote problém? napíšte čo si o tom myslíte. ale ak by ste vedeli poradit mam tu právo T-com routa internet a nejde mi nainštalovat poradte ak viete Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:54
8
Je lepsie studovat pravo v BA na UK ci v TT?
Kde je to podla vas lepsie? Lepsia uroven, sanca sa dostat, vystudovat a aj si po skole najst pracu? A celkovo ako je to po studiu prava da sa najst uplatnenie? Dakujem za kazdu odpoved :) Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:37
22
Nora Mojsejová
Nora Mojsejová - a) podvodníčka a falošná vulgárna osoba alebo po b) hrdinka ktora chce Slovensko vytiahnut zo sračiek a nejde jej o prachy ani o imunitu... Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:26
19
Stretko v nitre
Keďže na minulom stretku sme boli len štyria a v Nitre je birdzákov ovela viac navrhujem ďalšie stretko na túto sobotu (18. 2. ) o 15:00 pred OC mlyny. @turgon @mathulo @tomas71 Otvor fórum »
14. 2. 2012 10:24
29
Deň svätého Valentína - oslavuješ sviatok zamilovaných?
- áno, Deň svätého Valentína oslavujem!!!!
- áno, ale ako meniny :DD (som Valentín, alebo poznám osobne nejakého Valentína)
- áno, ale nemám s kým, tak sám so sebou
Ďalšie možnosti »
14. 2. 2012 09:50- áno, ale ako meniny :DD (som Valentín, alebo poznám osobne nejakého Valentína)
- áno, ale nemám s kým, tak sám so sebou
Ďalšie možnosti »
28
BZ stretko Žilina (part 2)
Tak čo, milánci, skúsime dohodnúť nový termín na žilinské stretko? Vyhovovalo by niekomu 25. 2. 2012? Sobota, niekedy v poobedňajších až večerných hodinách.... :) Otvor fórum »
14. 2. 2012 09:18
4
Podnikovy manazment v drevospracujucom priemysle
Ahojte je niekto kto chce ist do ZV na technicku odbor Podnikovy manazment v drevospracujucom priemysle? Alebo ak tam niekto je, je to tazka skola?Mam nejaku sancu sa tam dostat?dakujem za odpovede. . Otvor fórum »
14. 2. 2012 09:14
28
Vratili by ste sa ku svojej/svojmu ex-priatelke/priatelovi?
Vratili by ste sa ku svojej ex-priatelke po roku od rozchodu, keby sa vám znova začala páčit alebo si poviete dvakrát do tej istej rieky nestúpim ? Otvor fórum »
14. 2. 2012 09:05- 1 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 4 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 5 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 3 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 4 DOMÁCA ÚLOHA
- 5 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 6 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 7 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 8 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 9 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička