Diskusie - 4501. stránka fóra
27
Čo viete resp. si myslíte o umelom živote vo fuzzy systémoch a v umelých neurónových sieťach ???
Každý koment dobrý Otvor fórum »
13. 2. 2012 16:58
28
Free running v Žiline
Ahojte. Chcem vám dať na známosť, že v Žiline som založila crew amatérskych športovcov. Skladáme sa z 2 členov :D ale ja som tá aktívnejšia. Som začiatočník ale chcem sa tomu venovať, až kým nebudem... Otvor fórum »
13. 2. 2012 16:56
12
Alkohol
predávajú v tych malickych obchodoch pod panelakmi s alkoholom a jedlom.... nejaké mochittá vo flaškách ak áno aké . dakujem Otvor fórum »
13. 2. 2012 16:28
29
Ludkovia, utracate aj v tejto dnesnej dobe, ci sa snazite uz mat peniazky pod kontrolou a dokazete si skor aj setrit?
Hospodarska kriza... davate teda vacsi pozor aby sa eurace nerozutekali ci ani nie a prepadavate utracaniu? ... Otvor fórum »
13. 2. 2012 16:22
7
Rozprávač
Prosím neviete mi pomôcť kde by som mohla nájsť ako sa delia rozprávači a aj o nich napísaneee prosím.. :D Otvor fórum »
13. 2. 2012 16:20
3
Brigáda
s akej stranky sa daju najst dobre brigady ze ti aj odpisu ( okrem profesia a brigady. sk ) dakujem Otvor fórum »
13. 2. 2012 16:10Ktorý československý film sa vám najviac páči ?
Děvka na kotení##Baron ju prášil##Ecce Homo homoška##Kapitán Chrapač##Romance pro rýchlovku##S tebou ma baví srať##Dobrí holuby sa ovracajú##Obecná Škoda 120##Chalovač mŕtvol Otvor fórum »
13. 2. 2012 16:08
5
Stavebka KE alebo BA??
Ahoj, potrebovala by som poradiť :) mám za sebou 3 semestre architektúry a staviteľstva v Ostrave kde som nespravila jeden predmet čo som si preniesla z 1. sem tak som musela skončiť:( a teraz sa neviem rozhodnúť či mám... Otvor fórum »
13. 2. 2012 16:01
3
Ktorý z týchto oborov?
Dobrý deň, podávam si prihlášky na VŠ , chcela by som študovať na Masarykovej univerzite v Brne na ekonomicko-správnej fakulte, ale neviem si vybrať z dvoch oborov a to Ekonomia a Verejna ekonomika a správa. Prioritnu... Otvor fórum »
13. 2. 2012 15:43
20
Ako to skončiť?
Už pol roka chodím s jedným chlapcom a chcem to už dlhšiu dobu skončiť pretože ma to s ním vôbec nebaví a neľúbim ho a proste vôbec sa mi nepáči ale on si už asi všimol že ho chcem nechať... Otvor fórum »
13. 2. 2012 15:30
19
Náramky na nohe
Je podľa vás normálne aby chalani nosili náramky aj na nohách?....raz som videl jedného čo mal na nohe pletený náramok... aké sú Vaše názory? :D Otvor fórum »
13. 2. 2012 15:02
6
Maturita
môžete mi poradiť ako je to zo známkovaním externej časti maturít? či sa sloh známkuje zvlášť alebo sa počíta nejako priemer? Otvor fórum »
13. 2. 2012 14:53
9
Aku strednu skolu ???
- Zdravotnicka skola - zdravotnicky asistent
- Zdravotnicka skola - farmaceuticky laborant
- Pedagogická skola - ucitelstvo v materskej skole a vychovavatelstvo
Hlasuj »
13. 2. 2012 14:39- Zdravotnicka skola - farmaceuticky laborant
- Pedagogická skola - ucitelstvo v materskej skole a vychovavatelstvo
Hlasuj »
12
Gorila
Myslíte si, že sú na niečo dobré tie protesty mesiac pred volbami? Otvor fórum »
13. 2. 2012 14:28
4
Ako odblokovať Sony Ericsson T715?
Neviete niekto ako odblokovať tento telefón? Potrebujem tam dať O2 kartu, ale mám ho z T-mobilu Hľadala som návod alebo niečo také ale nenašla som... Ak mi nikto neporadí, tak pôjdem do servisu... Otvor fórum »
13. 2. 2012 13:59
30
Ako zbalit babu?
Caute, ako mam zbalit babu ktora zato 100ji, ale zatial viac ako kamartka so mnou byt nechce?? Citim sa dost blbo a vela bab som nemal Otvor fórum »
13. 2. 2012 13:51
22
Chlapci na co ste na zene viac zatazeny? vo vseobecnosti myslim,,
13. 2. 2012 13:49- 1 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 2 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 3 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 2 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 3 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 4 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 5 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 4 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 5 DOMÁCA ÚLOHA
- 6 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 7 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 8 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 9 Vy a Žilina? Aký máte vzťah k tomuto mestu?
- 10 Bola to hlúpa veverička, mozog mala ako špendlíková hlavička