Diskusie - 4514. stránka fóra
25
Aký najlepší vtip poznáte zo školy?
príde mišo dom a hovorí otcovi: otec na karneval idem za kráľa potrebujem kráľovské vreckové! Otvor fórum »
9. 2. 2012 20:58
4
Nemáte niekto nejaké staré zadania z prijímačiek na IB ?
Potreboval by som niečo viac ako tie vzorové testy čo sú na ich stránke. Ak ste niekto robili prijímačky a máte nejaké zadania testov. Najviac by sa mi zišla Slovenčina. Otvor fórum »
9. 2. 2012 20:39
31
Ako by ste reagovali na toto?!
Váš Partner či Partnerka odletí na určitý čas do inej krajiny, oslavovať, avšak vy nemôžete ísť, pretože niečo máte, a aj keby ste strašne chceli, tak to nejde. Ide tam s Človekom, ktorý... Otvor fórum »
9. 2. 2012 20:32
2
Freiwilliger - Deutschland
Čauko , chcem sa spýtať , boli ste už niekto na dobrovoľníctve ( hlavne v NEMECKU a cez aku organiaciu ( Inex ? ) ako ste riešili cestu ? Otvor fórum »
9. 2. 2012 20:26
35
Čo si predstavíte, keď sa vysloví slovo/pojem láska?
Zaujímalo by ma, čo si pod tým - láskou predstavia dievčatá, čo chalani a samozrejme ako to beriete... A stalo sa vám niekedy, že ste poznali niekoho kratší čas, ale mali... Otvor fórum »
9. 2. 2012 20:24
20
Anglina na medicíne?!
So, chcela by som ísť po vš do zahraničia (buď USA alebo Kanada) a rozmýšlam teda nad štúdiom medicíny v angličtine. ALE! Moja angličtina je niekde na úrovni B2 (+-) a neviem či by som to zvládla, ... Otvor fórum »
9. 2. 2012 20:05
24
Máte radi Twilight ságu?
9. 2. 2012 20:01
30
Váš názor na potkany ?!
sú krásne, úžasné, roztomilé, múdre a dokonalé tvory##sú fajn##fúúúj potkan?!##nemám k nim odpor, no ani sa mi nepáčia Otvor fórum »
9. 2. 2012 19:56
36
Aký najlepší film ste v poslednej dobe videli?
Aký najlepší film ste v poslednej dobe videli? Otvor fórum »
9. 2. 2012 19:56
6
Video z FB
neviete niekto ako sa stahuju videa z facebooku ? U6 som skušal aj Vdownloader, FLV ... proste vela toho . A nič Neviete mi poradit Otvor fórum »
9. 2. 2012 19:39
11
Hladam nejaku dobru knihu v anglictine ale naozaj dobru
s dobrym pribehom a celkovom a zaroven sa chcem zlepsit v anglictine rozmyslal som nad 1Q84 od Murakamiho. cital tuto knihu uz niekto z Vas ? diki... Otvor fórum »
9. 2. 2012 19:37
24
Venuje sa tu niekto (lovením) duchov, démonom,, ??
Veľmi ma inšpirujú filmi a seriáli s démonmi, duchmi, anjelmi no a proste s inými paranormálnimi javmi. Chcela som sa spítať či sa už niekto stretol s niečím takým. Dakujem, beriem všetky komenti vážne :) Otvor fórum »
9. 2. 2012 19:14
15
FB Heslo-potrebujem pomoc
Nedávno som sa u priateľa prihlásila na FB cez jeho notebook. Heslo som samozrejme neuložila a mám ho dosť komplikované na to, aby ho on zistil. Tak sa chcem spýtať, či je nejaký jednoduchý spôsob, ... Otvor fórum »
9. 2. 2012 19:06
20
Hladám RPG
Hladám RPG ktoré by som si mohol zahrať s bratom cez sieť. Proste kooperačne vyriešená kampaň ako cez Diablo 2... tým pádom už diablo 2 vypadáva. A nepíšte veci ako wowko a podobne kedže som nenapísal mmorpg Otvor fórum »
9. 2. 2012 18:20- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 1 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 2 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 3 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 7 DOMÁCA ÚLOHA
- 8 VELKA CHUDOBNA ANKETA - PASSION SISTERS
- 9 Je pre teba " Ficovolič " okuzlujuci človek?
- 10 Ktorú Linu by ste si najradšej vybrali?