Diskusie - 4521. stránka fóra
19
Everybody needs inspiration
takže áno ani netuším, koľko krát tu bola táto téma ale aj tak..... Kto/čo vás v živote zatiaľ najviac inšpirovalo? :) Otvor fórum »
7. 2. 2012 20:44
43
13
Mačka a sliepka
Keď mačka loví vtákov, prečo neútočí aj na sliepky, ale ich skôr obchádza ? Otvor fórum »
7. 2. 2012 20:31
9
Pomozte mi ohladom strednej skoly
chcem sa spitat ci niketo neppozna dobru hotelovu školu v KE alebo PO :D Otvor fórum »
7. 2. 2012 20:12
7
Prihláška na VŠ - FIF TRUNI a právo UK
Čaute, chcela by som sa opýtať, či si niekto nedáva prihlášku na históriu do Trnavy alebo aspoň na filozoficku fakultu. Vobec som z ich stránky nepochpopila, z kt. ročníkov im mám poslať vysvedčenia keď... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:56
12
VŠ- NR, TT, +životopis
Ďalšie fórum o vysokej, ale ja by som fakt rada vedela tie informácie, a tie som sa z iných fór nedozvedela. Takže, mám tri prihlášky. Jedna ide... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:50
17
Problém s dosahom WIFI
ahoj. takže problém: máme net od t-comu, vigor2700vgst s pidi anténkou, na ktorý sú pripojené dva kompy cez LAN a dva cez wifi (+magio). prúser je, že buď je na wifi jeden, alebo druhý,... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:47
26
Aký veľký rozdiel je medzi Samsung Galaxy S2 a Samsung Galaxy Ace??
Aký veľký rozdiel je medzi Samsung Galaxy S2 a Samsung Galaxy Ace?? Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:44
34
Z proteinovych napojov sa da schudnut ??????
Z proteinovych napojov sa da schudnut ?????? Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:40
25
SPU v Nitre
Prosím pomôžte mi, kde si mám dať prihlášku???.... na fakulte ekonomiky a manazmentu na SPU v Nitre....ekonomika podniku, manazment podniku alebo obchodné podnikanie... ??? Dikes vopred... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:40
16
Tí, čo máte ofinu do postupna, do ktorej strany vám ide?
Doľava##Doprava Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:38
12
Uloha
Ahojte prosim Vas enviete mi niekto pomoct uz sa nad tym trapim dlhoa vzdy tomu nechapem do kelu ! :D V obdlzniku je jedna strana o 20cm dlhsia ako druha . Aksa skrati dlhsia o 5 m zaroven sa... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:34
32
Vyhrážky od fotra"
Môj biologický foter je psychopat. Naši sú rozvedení asi rok. Mame sa vyhrážal, keď si našla priateľa, teraz sa vyhráža môjmu frajerovi. Bojím sa, že niekomu ublíži, ale polícia nič riešiť nebude, ... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:28
48
,,prilisna vsimavost , odsudzovanost a zaujatost voci roznorodosti stylov.
zaujimalo by ma preco na slovensku su ludia strasne zaujati a zaroven dost kriticki voci roznym stylom....popritom staci zajst vedla do ciech do prahy ..alebo akeho kolvek ineho susedneho statu a vsetko je inak... sama zijem napol v prahe..ludia su... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:22
13
Ako vyčistiť dlažku od?
Mám otázku. Moja kamarátka pracuje ako predavačka v obchode. Má za povinnosť každý deň zmyť dlažku v obchode. Je veľká pedantka, nie je spokojná s čistotou dlažky. Fľaky pochádzajú od obuvy zákazníkov. Centrum mesta... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:20
2
FiF UK - zápis predmetov
Prosím Vás, neviete, kedy na FiF UK otvoria zápis predmetov na leto? nám len povedali, že to vo februári otvoria... A neviem kedy, keď v pondelok začína semester :/... Otvor fórum »
7. 2. 2012 19:05
17
Tetovanie a praca v zdravotnictve
nevie niekto nieco o tolerancii medzi tymito dvoma slovmi ? dost uvazujem nad kerkou, na predlakti, ale neviem, ci sa potom zamestnam :D za lekara nejdem, ale aj tak .... v KE v nemocnici som videl... Otvor fórum »
7. 2. 2012 18:56- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 7 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 Uz si si strkal prst do riti?