Diskusie - 4523. stránka fóra
22
Potrebujem pomoct s roztahovakom
:D serus ludia chcem si dat tunel dal som si prve 6mm roztahovak ptm 8m roztahovaka teraz som si dal 1cm roztahovak a v polke roztahovania mi to zacalo hnisat a ani som to rychlo nerostahoval to ucho a... Otvor fórum »
7. 2. 2012 15:35
32
Páči sa vám nový album Evanescence
7. 2. 2012 15:28
26
Obľúbený "domáci klasický" koláč?
Bublanina##Perník (fakt myslím koláč ; o))##Moravské koláče##Pečené buchty##Šišky##Bábovka##Jablkovník / Jablkový koláč##Fánky##Štrúdľa##Iné... Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:57
38
Otázka pre deviatakov:pripravujete sa už na monitor?
- áno robím si všeijaké testy
- nie ešte je čas
- už nechodím na základnú(napíš do komentu ako si zvládol monitor a či to bolo ťažké)
Ďalšie možnosti »
7. 2. 2012 14:44- nie ešte je čas
- už nechodím na základnú(napíš do komentu ako si zvládol monitor a či to bolo ťažké)
Ďalšie možnosti »
1
Súťaže na školskú valentínsku párty
Na Valentína je na škole párty ktorú organizujeme my deviataci. Dostali sme jasné pokyny že musíme urobiť aj nejaké spoločenské súťaže. Prosím o nejaké nápady, ale nepíšte tu žiadne hlúposti. Ďakujem :) Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:41
10
Kde si dať spraviť kerku?
kde si dať spraviť kerku a koľko normálne stojí spravenie kerky (chcem malú , iba na prst) u nejakého dobrého tetera? ak by ste mali aj nejaké štúdia, ktoré odporúčate tak hodte sem, budem rada (: Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:37
10
Dá sa nejako pridať video typu wmv na Birdz??? /je robené v movie makeri/
Dá sa nejako pridať video typu wmv na Birdz??? /je robené v movie makeri/ Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:17
11
Potrebujem odinštalovať program
Ahojte mám taký problém na ktorý už dlho neviem prísť neviem odstrániť jeden program z pc furt keď sa o to pokúsim tak mi vypíše že nemám dostatočné prístupové oprávnenie a mám sa obrátiť na správcu systému a správca systemu... Otvor fórum »
7. 2. 2012 14:00
1
Poznáte nejakých vojakov ktorí občas chodia na net?
Rada by som si konkretne s vojakom popísala ohladom vojny... Ak viete o niekom dajte mi pls vedieť :) thnks Otvor fórum »
7. 2. 2012 13:36
68
Ako by mal vyzerať podľa Vás zoznam diel na povinné čítanie?
Otázka je hádam jasná :) Vyjadriť sa môžte i k zoznamu, čo máme teraz. Či s ním súhlasíte, ktoré diela by ste vyškrtli a prečo, čo sa vám páčilo, aký... Otvor fórum »
7. 2. 2012 13:13
23
Šd Starohájska 8
Ľudia byvali ste, bývate na Starohajskej 8? Mohli by ste mi opísať ako tento Intrák vyzerá? Prípadne bližšie info o izbách 1- postelova, 2- posteľová... vopred ďakujem za info..... blbé komentáre si nechajte pre seba, nikto nie... Otvor fórum »
7. 2. 2012 12:38
37
Sen- čo chcete v tomto živote stihnúť?
Čo by ste chceli mať/dosiahnuť/zažiť? Bez ohľadu na schopnosti, čas, peniaze, vek..? Otvor fórum »
7. 2. 2012 12:18
59
Chcem jedneho chalana, ktory ma babu
ahojte potrebujem radu:D chcem jedneho chalana momentalne sa s nim zajebavam ale on ma babu:( ale cely tyzden je so mnou cez vikendy spolu volame stale.. ked je opity vypisuje mi ako ma lubi.. co mam robit bojim sa ze... Otvor fórum »
7. 2. 2012 10:55
46
Aké počasie Vám najviac vyhovuje?
Máte radi sneh, a sivú zamračenú oblohu a drkotajúce zuby, alebo 30 stupňové horúčavy pod páliacim slnkom? Alebo príjemných 20? Alebo čo Vám najviac vyhovuje? Ste radi, že sa u nás striedajú 4 ročné obdobia? Otvor fórum »
7. 2. 2012 10:33- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 6 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 7 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 Uz si si strkal prst do riti?