co by som dala za to aby som nemusela trpiet tie skurvene kramy, vracanie, cely tyzden krce (ach) a to kazdy mesiac.. a spoluziak mi povie ze: "ja ked niekedy skejtujem tak dostanem krc do malicka, to je horsie"
chlopy... nemajú krámy, môžu si jebať koľko chcú ak im baba ostane tehotná stačí im platiť trápne alimenty a to je vše (som dieťa slobodnej mamičky takže tak -.- ... a žena? buď sa ostane starať o dieťa alebo pôjde na potrat....a to musí byť hrozné) ... zarobia vyše na tej istej pozícií ako žena...na slovensku isto, nemusia až tak dbať o svoj vzhlad... ženské sa dokážu rozdupať na kopytách navzájom....
je omnoho väčší počet znásilnených žien,
a hlavne som nenávidela !!! absolútne nenávidla vety typu : máš horší slovník ako chlapec, dievča by nemalo mať takýto bordel v izbe/dokonca aj neviemkoho chlapec má väčší poriadok ako ty etc...
a hlavne, hlavne v médiach, sú ženy strašne ponižované...a najhoršie je na tom že dnes sa ich strašne veľa sama ponižuje
Hlasujem za prvú možnosť. Ale samozrejme, uvedomujem si, že byť mužom nie je až také jednoduché, na mužov je stále kladený vysoký nápor, aby boli úspešní v kariére a okrem toho sa stále predpokladá, že budú tými aktívnymi, keď sa jedná o hľadanie životnej partnerky, čo nemusí byť pre každého.
to s tým slovníkom aj mňa dokáže neskutočne nasrať... pičovina jak prevodovka na saniach...akože chlapi môžu všetko, ale babám je dovolené maximálne prehadzovať nohu cez nohu a smiať sa do dlane O___________o
@lethian999damonae napriklad v manualnej praci, nerobia/me tolko jak muzi, nemavaju vacsinou take fyzicky narocne povolania, alebo ked je zenska vonku medzi chalanmi maalokedy si nieco plati sama, cize ma o to viac kesu vo vrecku ..a +ked je pekna (aj ked v hlave bohuzial niekedy nie je nic) tak ma vyhrate v mnohych situaciach...ale tak ako som povedala, zalezi od uhla pohladu, samozrejme zas chalani to maju v inych veciach lahsie..
jednoznačne že chalani ,,,, odpracujú si 8 hodinovú neviem ako náročnú prácu (ako ktorí) a majú kľud,, prípadne robia svoje veci........ ženy? odpracujú si 8 hodinovú prácu,, prídu domov - varia, upratujú, žehlia, perú, starajú sa o deti, aby to všetko klapalo ako hodinky ......kym chlap pozerá telku žena robí druhú 8 hodinovú prácu a jej oddychom je nanajvýš spánok alebo posedenie pri káve, ktorú beztak často chlipnu na X.
@marieajana ...praca pre muzov a zeny je rovnaka kazdy si vybera individualne to co ho bavi alebo zvadne...ja si vyberam tazsie prace lebo skysnut na riti pri pc nemienim.no a co sa tyka toho ze chlap plat nebud si taky isty.....este vlastny priatel co mi da desika dakedy tak ..za tych 10 si akoby dakedy schvalne zobrat penazenku a nakoniec sa to minie spolocne ,a ked mam ja ...ludia to len zneuzivaju..
Chalani majú oveľa ľahšiu štratovaciu pozíciu ako ženy! Toto je svätá pravda, ktorú nikto nepoprie.. To že aký má kto život je už individuálne, ale ženy majú vopred majú danú ťažšiu štartovaciu pozíciu.. takže ženy to majú ťažšie
@popoluska15 Pozeras vela filmov napr. kolko chlapov robi na stavbach a kolko zenskych na uradoch ? %%% Celkovo maju narocnejsiu fyzicku pracu a dost aj prace ktore by normalna zena nezvladala... ked sa hlada fyzicky narocna praca tak preco sa nehlasite ?
ak ma kazda z vas takyto nazor tak do 2015 bude 70 % zien cistych zlatokopiek...
@mmm12 nepozeramm veľa filmov sledujem svoj život totiž to ........počúvaš sa? respektívne čítaš sa? ...."Celkovo maju narocnejsiu fyzicku pracu a dost aj prace ktore by normalna zena nezvladala" ............ prečo asi? pretože chlapi sú na ťažkú robotu stavaný ale to neznamená žee majú preto ťažší život... prečo chlapi nerodia? .... pretože na to nie sú psychicky a ani fyzicky stavaný .............a filmy nepozerám, kedže to mám doma,,,,fajn ocino robí ťažkú prácu a aj 10 hodin denne, ale mamina tiež nerobí ľahkú vec, celych 8 hodín stojí na nohách,,, ocino príde z práce na ubytovnu a vyloží nohy,,,,mama si iich nema kedy vyložiť i napriek tomu že jej pomáhame... už je na robotu zvyknutá........ale ako som opísala v 1. komente ...ona sa fakt zastaví len pri káve, návšteve a spánku.....ocino ten ked je doma ten ma čas aj ležať a pozerať hodiny telku..... a to jej občas pomôže s varením..... čiže načo mi pozerať filmy ked mám doma totalneho supermana - moju maminu a nechapem ako to môže doteraz takto zvládať...............a poznámka jedná sa o ľahší život,,,nie ľahšiu prácu
@lethian99damonae najprv porozmyslaj ked nieco pises, lebo niektore vety z @14 su hodne tak na odobratie volebneho prava, tiez potrenuj trochu gramatiku
@jemino jasné že sa dá najsť argument ale hovorime o zlatokopkách či nomalnych ženách, matkách???? ja to beriem v priemere a určite nie je viac zlatokopiek ako žien, ktoré sa starajú o domácnosť a rodinu.....čiže beriem to všeobecne
@jemino no fajn teda ,, ja sa držím svojho názoru, pretože ženy okolo mňa kde som vyrastala sú presne také ako som opísala nepoznám osobne žiadnu zlatokopku
@nobile tak ty poznaš,,ja nepoznam,,,,, ja som vyrastala v prostredí kde bola rodina dôležitá ako taká a peniaze sa nebrali ako Top v rebríčku hodnôt...... samozrejme že sú zlatokopky netvrdím že nie sú ...ibaže osobne žiadnu nepoznám,,,,,,,,, nebolo by to ideálne kebyže muž je milionar a žena ma o život postarané ......niektoré ženy sa proste potrebuju niečim zamestnať a nebavilo by ich byť doma prípadne stále behať po nakupoch jak taka pipka ...peniaze sú fajn ale nie všetko si za ne kúpiš napr. lásku, uznanie, šťastie, či sebarealizáciu
@nobile jasne ja nehovorím že nepoznáš ...... ale 100 ľudí 100 chutí ....kazdy má svoj názor nie? a ako rozumní ľudia by sme mali rešpektovať názor iných ... ja si stojím za tým že muži majú ľahší život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
(ach)
1.nemusia znasat krami kazdy mesiac
2.chalan lepsie zapadne v babskom kolektive .ako baba v chalanskom .
3.podcenovanie schopnosti a sily
4 ked chlap (...)kazdy den a s inou ej to ok.ked to robi baba hned je to kurva pre spolocnost.
5..kolko pripadov na svk je znamich tym ze bol prepadnuty chlap a k tomu znasilneny?
6.chalani maju viac dovolene pri rodicoch ako diecata.
7.dievcata zarabaju menej...
8.pre muzov je sirsi vyber prace na uradoch i celkovo ako .pre zeny
7.co dodat dalo by sa menovat stale..
je omnoho väčší počet znásilnených žien,
a hlavne som nenávidela !!! absolútne nenávidla vety typu : máš horší slovník ako chlapec, dievča by nemalo mať takýto bordel v izbe/dokonca aj neviemkoho chlapec má väčší poriadok ako ty etc...
a hlavne, hlavne v médiach, sú ženy strašne ponižované...a najhoršie je na tom že dnes sa ich strašne veľa sama ponižuje
napriek všetkému..........proste nechcela
a áno, v tejto krajine to majú ľahšie len tí bohatí a zdraví.....ani to však nemajú zaručené navždy
to s tým slovníkom aj mňa dokáže neskutočne nasrať... pičovina jak prevodovka na saniach...akože chlapi môžu všetko, ale babám je dovolené maximálne prehadzovať nohu cez nohu a smiať sa do dlane O___________o
ešte že ja som presný opak
alebo : "Na dievča máš velmi zlé známky."
ok, už som sa rozčúlila dostatočne, idem do mekáču
ide o to, že chalani to maju v mnohom ľahšie, ale zase su veci, ktoré maju lahšie dievčata. ale tak volím že chalani.....
@14 @37
ak ma kazda z vas takyto nazor tak do 2015 bude 70 % zien cistych zlatokopiek...
Zober si, že nejaká kráska roztiahne nohy a žije si ako chce bez toho, aby pohla prstom... ale chlap bez penazí asi ťažko :/
Vždy sa dá nájsť protiargument.
A zadna nema sraca pod 35, ktory by nemal cabriolet, domcek, popripade aspon dva byty, ci ine nehnutelnosti...
A to vidia a pocuju vsade.
Dobre sa vydaj, najdi si milionara...
Idealne by bolo, ak by kazdy chlap bol milionar.
A zeny by mali o zivot postarane...
ale na druhú stranu, na ženy niesú kladené také nároky, a niektoré baby v mojom veku poďľa mňa žijú vo vlastnom svete
a detail - ženy sa dožívajú viac ako chlapi....
Ja naopak poznam vselijake zeny.
Aj taketo:
Aj taketo: