Diskusie - 4529. stránka fóra
41
Ahojte. Mám problém s chalanom, s ktorým chodím už 2 roky, no po prvom roku som mala dosť. Čo mám robiť?
Chcem sa s ním rozísť ale nejde to :( Už som sa o to viackrát pokúšala ale on mi vždy nasluboval hory doly tak som s ním ostala aj keď som nechcela. Asi pred 2 mesiacmi som tu skúšala... Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:41
9
Tí, čo poberajú sociálne štipendium na vysokej škole
chcem sa spýtať či popri štipendium brigádujete alebo ste v lete brigádovali (nie na čierno) a nemali ste problém s tým aby ste ho dostávali prípadne dostávali rovnakú výšku ako predtým..ďakujem Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:30
4
Pascal-triedenie prvkov
Je tu niekto kto sa vyzná v pascale a konkrétne v triedeni prvkov? zajtraz toho písem pisomku a nemám ani šajnu o čo ide kedže som chybala 2 týždne Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:29
4
Maturanti, čo idú na vysokú školu,,. kam sa hlásite, a kam chcete najviac ísť?
Maturanti, čo idú na vysokú školu... kam sa hlásite, a kam chcete najviac ísť? Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:29
33
Čo podľa vás vedie rasistov k názoru aký majú?,,.
Čo podľa vás vedie rasistov k názoru aký majú?... Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:22
37
Boli ste niekedy závislí na hre?
Boli ste už niekedy závislí na počítačovej hre tak, že vám nedala spávať a celý deň ste pri nej strávili a pomaly ste ani neodišli od pc? Ak áno, tak na akej hre, ako ste sa cítili?... Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:21
5
Brigáda v Nórsku
Ahojte :) Chcela by som v lete ísť na brigádu do Nórska ( zbierať niečo, alebo na farmu). Nemáte prosím nejaké skúsenosti, kontakty, pretože na internete neviem nič konkrétne nájsť. Poprípade to nemusí... Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:04
11
Darček pre maminu
Ahojte, potrebujem pomoc. Moja maminka má o 2 týždne okrúhle narodeniny a ja netuším čo jej mám kúpiť. Viem, že vy ju nepoznáte a neviete čo má rada, ale ja už fakt netuším, napíšte... Otvor fórum »
5. 2. 2012 18:02
17
Cudny problem
Mam taky cudny problem... proste ked som bol maly, bol som tucny a skaredy a klasicky si zomna robili picu. Potom postupne pubertou a aj ja sam som zacal na sebe makat a tzv. "opeknel" ale z tej zlej skusenosti... Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:23
5
Názov filmu
Potrebovala by som pomôcť s názvom jedného filmu. Už dosť dávno som ho videla, takže si pamätám len niečo, snáď to pomôže. :-D Tak bolo to o štyroch alebo piatich kamarátoch (z toho 2 baby). ... Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:17
3
Hľadám hru
je to staršia hra, je to scifi vesmírna strielačka, kde sa môžete pohybovať s vesmírnou loďou s ktorou strielate na iné objekty, môžete pristávať na planéty po ktorých sa volne pohybujete, môžete pužiť rozne vozidlá a... Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:17
30
Keby hosťujete cudzinca, alebo on vás, a mali by ste mu niečo uvariť, čo by to bolo?
Okrem bryndzovych halusiek kedze v zahranici tazko zozeniete bryndzu :D Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:10
3
Zvýraznenie hlasu na nahrávke
No, v skratke tu ide o to, že mám v mobile dosť nekvalitnú nahrávku prednášky a potrebovala by som nejak vyčistiť ten šum v pozadí, alebo to nejak upraviť... Vie mi niekto pomôcť? Otvor fórum »
5. 2. 2012 17:00
13
Recept na sladké nepečené
Prosím hoďte nejaký fajn recept na niečo nepečené sladké prípadne jemne pečené. Alebo nejaké vychytávky pod hlavne nech je to sladké !!! Díky :) Otvor fórum »
5. 2. 2012 16:54
31
Ked sedim za tanierom nedelného obedu tak
- Vezmem to rýchlym, nelútostným a nekompromisným útokom
- Oblieham tanier, hrám sa s jedlom, vychutnávam pomaly
Hlasuj »
5. 2. 2012 16:04- Oblieham tanier, hrám sa s jedlom, vychutnávam pomaly
Hlasuj »
- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 7 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 8 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 9 DOMÁCA ÚLOHA
- 10 Uz si si strkal prst do riti?
- nie,nikdy to nechcem vyskúšať
- áno a už to nikdy nechcem skúšať
Ďalšie možnosti »