Diskusie - 4532. stránka fóra
9
Laso vo photoshope
Ahoj, neviete prosím či je možné keď používam laso, aby nebolo také veľké? Myslím tá značka lasa ktorou pohybujem myšou. Že aby tam bola len nejaká bodka, alebo niečo také malé. Lebo mne to laso... Otvor fórum »
4. 2. 2012 20:49
37
Pre chalanov - ako najdlhšie ste vydržali bez orgazmu ?
Či už honenie alebo sex, to je jedno. Hm ? :D Otvor fórum »
4. 2. 2012 20:46
23
Leteli ste už niekedy vrtuľníkom?
Je jedno či vás zviezol kamarát či s vami letel záchranársky do nemocnice....? Otvor fórum »
4. 2. 2012 20:21
3
Niekto z fmv EUBA?
Ahojte, je tu niekto, alebo poznáte niekoho, kto chodí na Fakultu medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity? Rád by som o fakulte počul od niekoho, kto tam študuje. Zatiaľ to totiž u mňa vyzerá na najlepší... Otvor fórum »
4. 2. 2012 20:13
55
Myslite si ze by som mohla byt modelkou / fotomodelkou ?
mam sice len 166 cm ... ale este narastiem snad . ) Otvor fórum »
4. 2. 2012 19:53
15
Smartphone alebo samotná GPS navigácia ?
Ahojte čo si myslíte oplatí sa viac kúpiť samotná navigácia alebo radšej smartphone s GPS. V čom spočívajú výhody a nevýhody na jednej i druhej strane ? Všimol som si že nokia ma mapy zdarma sú tieto mapy kvalitné... Otvor fórum »
4. 2. 2012 19:40
46
Ako sa zbavit nadmernej nadrzanosti?
lebo to uz nie je normalne podla mna..by som sa mala skludnit, lebo ja aj cely den sedim a som v mojich predstavach a potom neviem co so sebou..tak sa len chcem spytat ci aj vy mate takyto 'problem'... Otvor fórum »
4. 2. 2012 19:36
76
23
Keď zjete jablko, zjete aj ohryzok ?
4. 2. 2012 19:16
7
Prosim pomozte s nazvom pesnicky
http://www. youtube. com/watch?v=VOksohCfFsM& feature=player_embedded na 00:35 zacina pesnicka ak viete jej nazov prosim napíste :) dakujem Otvor fórum »
4. 2. 2012 19:15
4
Hollého pamätník,,
Ľudia prosím vás nemáte nejakú prózu alebo poéziu pre ôsmy alebo deviaty ročník? niečo kvôli čomu nebudem musieť navštíviť knižnicu a nájdem to aj online.. :) Malo by to byť do piatich minú a viac ako tri... :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 19:11
27
Alkohol
Nuž teda, je sobota večer a ja popíjam fajnové červené... čo popíjate vy??? :) Otvor fórum »
4. 2. 2012 19:06
2
Tréningové plány
Zdravím predovšetkým asi pánov. Potreboval by som nejaký mikrocyklus na posilňovanie - asi týždňový. Týka sa posilňovania na všetky svalové partie tela, najradšej by som bol na max. výkon (50-60%z1RM), ale nepohrdnem... Otvor fórum »
4. 2. 2012 19:00
28
Zrkadlovka bez objektivu
Naozaj sa do tohto nevyznam, preto sa pytam, da sa fotit zo zrkadlovkov bez objektivu?chcem totiz zrkadlovku, ale su dost drahe... viete niečo dobré poradiť?Ď. Otvor fórum »
4. 2. 2012 18:56
43
Co je to za zimu bez snehu?
u nas je cez den -7 a v noci -18 a snehu nikde. je to cudne? mam rad ked naprsi alebo nasnezi a to zamrzne. da sa na tom dobre smykat z bicyklom....... Otvor fórum »
4. 2. 2012 18:49
68
Boli by ste za výstavbu mešity na slovensku?
4. 2. 2012 18:33
9
VS sv. Alzbety - socialna práca
Čo by sa muselo stať, aby ma neprijali na sv. Alžbetu - socialna práca. Otvor fórum »
4. 2. 2012 18:18- 1 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 2 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 3 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 S kým momentálne bývate?
- 2 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 3 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 4 Akej farby máte dnes ponožky?
- 5 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 8 DOMÁCA ÚLOHA
- 9 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 10 Uz si si strkal prst do riti?