Diskusie - 4542. stránka fóra
1
Prírodovedecká fakulta
Ahojte. Vie mi niekto poradiť chcela by som si dať prihlášku na Prírodovedeckú fakultu UK - Geografia v štátnej správe (extérne) Je to náročná škola? Mám na mysli skôr to, či človek, ... Otvor fórum »
2. 2. 2012 12:56
55
ACTA??
acta .. nechapem preco by ma malo trapit to ze si uz nebudem vediet pozriet video dakej p..e na youtube. alebo nestiahnem daky americky brak. a ze nebudem vediet strielat teroristov mysou. Priam si zelam aby to... Otvor fórum »
2. 2. 2012 12:36
26
Veríte, že si splníte svoje sny?
Ako deti máme plno snov. Keď začneme dospievať sa väčšine ľudí tieto sny začnú strácať. Ten kto však verí, že môže žiť život svojich snov je na ceste za veľkým dobrodružstvom. Otvor fórum »
2. 2. 2012 12:34
37
Aké knihy máte radi/y?
Ja strašne rada čítam. A mne je vlastne aj jedno kde. Ale som rozmýšľala nad tým, že teraz sú v móde už aj e-knihy. Aký máte na nich názor? Ja mám radšej papierovú formu, ale... Otvor fórum »
2. 2. 2012 11:04
13
Zlá správa, sme v riti
robil som prepočty ohľadom nášho Slnka. Zistil som, že palivo nepríde za 5 mld rokov, ale za 50, pretože vedci zabudli dať do toho vzorca určité konštanty. A Slnko sa nebude zväčšovať, ale naopak... Otvor fórum »
2. 2. 2012 10:31
17
FMK UCM - prípravné kurzy
Chcela by som si podať prihlášku na marketingovú komunikáciu a mala som v pláne aj návštevu prípravného kurzu, ale samozrejme, že som prešvihla termín :( a tak som chcela iba sa spýtať, či sa tam niekto... Otvor fórum »
2. 2. 2012 02:55
67
Dievčatá, musíte aj vy ísť vždy po sexe cikať?
áno vždy##niekedy##nie##ešte sa mi to nestalo Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:42
3
Objednávanie cez Tillys
http://www. tillys. com Neviem či niekto poznáte túto stránku, ale je tam písané, že už sa dá objednávať aj v SR, tak som sa chcela spýtať či tu s tým niekto nemáte skúsenosti. . Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:33
52
Ahojte chcem sa opýtať mám 14 rokov cize prsia este vo vývine
myslíte keby som si dala pierc do bradavky vadilo by to ? bol by neaky problém ? Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:22
72
Dokázali by ste sa kamarátit s inak orientovaným človekom?
1. 2. 2012 22:18
10
List v nemčine
Prosím vás pomohli by ste mi ? máme v nemčine odpísať listom na tento list ... máme tam dať ešte radu a také .. no samozrejme niečo také nie až veľmi zložité :D ... Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:14
18
Franúczka hudba
máte nejaké oblúbené francúzske piesne? ak hej tak aké? :) Otvor fórum »
1. 2. 2012 22:07
5
Dotazník k BP o neverbálnom správaní učiteľa.
Ahooojte bola by som nesmierne rada keby niekto vypracoval dotazník k bakalárskej práce. Dotazník je anonymný a zisťuje pohľad žiakov na nejakého učiteľa a jeho správanie. Ak budete mať čas tak prosím vás vyplňte nasledujúce dotazníky. Vopred... Otvor fórum »
1. 2. 2012 21:52- 1 DOMÁCA ÚLOHA
- 2 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 3 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 4 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 DOMÁCA ÚLOHA
- 5 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 6 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali z MJ?
- 7 Ktorú tému by ste si vybrali, keby ste tento rok maturovali zo SJ?
- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Akej farby máte dnes ponožky?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 10 Uz si si strkal prst do riti?
- Nie
Hlasuj »