Diskusie - 4548. stránka fóra
5
Hľadám jeden film,,.
Nadpis je asi jasný. Jedná sa o film, ktorý som videla už dosť dávno v telke, konkrétne na Markíze a mal aj slovenský dabing. Chalan sa hneď v úvode dostal do basy a tam mu robil... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:38
28
Ľaváci
Ľaváci mali ste niekedy pocit, že ste niečo menej len preto, že nepíšete pravou rukou? Že vás nemajù radi iba preto, že ste iny? Napr. v škole, doma... Ja mam niekedy pocit akoby... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:32
3
Hľadám nejakú milú osôbku, ktorá študuje alebo študovala filozofiu a ma k dispozícii poznámky z Dejín filozofie - konkrétne Klas
Verím, že sa niekto nájde a pomôže mi . Ďááákujem :) Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:25
2
Videli ste niekto divadelnu hru Amadeus?
Ja sa len pytam, ci sa vam to pacilo. Totizto ideme tam zo skoly v nedelu. Nieje to este iste, pokial sa neprihlasi dostatok ludi. Ak by ste mi mohli povedat, ci ste... Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:23
6
Chodí niekto na Trebisovsku 12 Kosice??
Chcem ist na 4 rocne gymko .. a chcem vediet ci je to dobra skola :)) prosim poradte :)) Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:18
8
Prestup zo SŠ na inú SŠ
Ahojte, hľádam tlačivo na internete na prestup na inú strednú školu no zatiaľ sa my to nepodarilo. Ďakujem za pomoc. Otvor fórum »
31. 1. 2012 17:06
7
Ako si zarobit
wazzub Viete si predstaviť biznis, ktorý Vám za krátku dobu dokáže zmeniť k lepšiemu Vašu finančnú situáciu? Biznis do ktorého nemusíte dať ani cent, ktorý je a bude... Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:53
10
Kontaktné šošovky
Ja mám taký problém, teda ani neviem či je to problém. Asi po necelom pol roku som zistila, že nosím svoje kontaktné šošovky opačne, nie že prevrátené, ale že pravú nosím v ľavej a ľavú... Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:52
16
Sloh
Prosim vas mam napisat na temu SUSED ODVEDLA sloh v umeleckom stylee so zapletkou cize nejake rozpravanie so zpaletkou pouzita tam ma byt priama rec rec postav .. nevedel by mi niekto prosim poradit ??? :/ :/ Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:43
4
Hladám choreografiu
Nevie niekto o tanečných krokoch pre túto pesničku? Veľmi by som ďakoval :D http://www. youtube. com/watch?v=FGAyjfwK-wI Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:42
9
Je tu niekto kto študuje na Karlovej Univerzite medicínu ??
buď zubarinu alebo všeobecnú... Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:35
43
Film, ktory ma rozplace
Viete mi poradit nejaky taky film? Taky, pri ktorom si uplne vyplacem oci ? Viem, ze take forum tu uz urcite bolo, ale nechce sa mi to hladat. Dakujem Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:33
14
Čo je to,,,,?
Ja viem, možno budem znieť trápne, ale dnes sa ma spolužiačka spýtala či viem čo to je "švonec. " A ja som rozmýšľala a naozaj neviem. Takže sa pýtam vás, pretože sme sa stavili, že... Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:24
5
Je na slovenksu vysoka skola ktora sa zaobera zoologiou ??
asi som sa zblaznila chcem ist na vysku :D :D Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:24
12
VTIPY (pri nich sa clovek aj ked je smutny rozvesely)
stalo sa mi ze som sa pohadala proste zo vsetymi a jediny clovek sa ma zastal : veronika naj kamoska proste mam ju rada ked som prisla domou dosla ku mne a doniesla mi casaky kamarat ... Otvor fórum »
31. 1. 2012 16:19
29
Čo je vodná fajka?
respt. jaký to má účinok? prepáčte asi budem vyzerať ako blbá, ale v tej vodnej fajke jako je len para s príchuťou?? a je to len o tom že nadýchnem sa a poviem... Otvor fórum »
31. 1. 2012 15:59
18
Vozíčkáři - lidé nebo stroje?
Videli ste tuto skupinu na facebooku? Co si o tom myslite? Pride vam to vtipne, alebo je na vas takato forma trollingu uz moc? Otvor fórum »
31. 1. 2012 15:38- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 DOMÁCA ÚLOHA
- 5 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Akej farby máte dnes ponožky?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 9 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 10 Uz si si strkal prst do riti?