Ja mám taký problém, teda ani neviem či je to problém. Asi po necelom pol roku som zistila, že nosím svoje kontaktné šošovky opačne, nie že prevrátené, ale že pravú nosím v ľavej a ľavú v pravej... prišla som nato až teraz, tak som bola zvedavá či je t
no tak asi máš na obe oči slabšiu dioptriu, ako potrebuješ... niektorí oční to tak robia, že dávajú o štvrťku nižšie, ako v skutočnosti máš.
akože oči máš 2,15 a 2,00
a čočky na to 2,00 a 1,75
tým pádom by si mala na jednom oku, v prípade, že si ich vymenila, správnu dioptriu, a na druhom o polovicu menšiu. čo by v konečnom dôsledku nerobilo problém s videním, keďže ľudia s polkou dioptriou na jednom oku bežne okuliare ani nenosia, lebo to "zdravé" oko to vykryje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
akože oči máš 2,15 a 2,00
a čočky na to 2,00 a 1,75
tým pádom by si mala na jednom oku, v prípade, že si ich vymenila, správnu dioptriu, a na druhom o polovicu menšiu. čo by v konečnom dôsledku nerobilo problém s videním, keďže ľudia s polkou dioptriou na jednom oku bežne okuliare ani nenosia, lebo to "zdravé" oko to vykryje...