Diskusie - 4552. stránka fóra
18
Ako sa zmierujete so smrťou milovaneho člena rodiny?
Smrť nás prevádza celý život, raz nám umrie príbuzný raz kamarát(ka), raz to je obľúbené zvieratko. Je všade okolo nás. Ako sa s ňou zmierujete keď vám umrie niekto z vašej rodiny ktorého ste najviac milovali, alebo mali radi? Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:57
43
Editorstvo a vydavateľská prax UKF Nitra ,, ako sa tam dostať
Mám viac ako vážny záujem o tento odbor, ale maximálne sa obávam konkurencie a kritérií na základe ktorých sem berú študentov. Chodím na Obchodnú akadémiu a mám obavy ako pristupujú k takýmto druhom škôl. Je nejaká šanca... Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:29
5
Mikovíniho alebo Farského
Rozhodujem sa, ktorú z týchto škôl si mám dať na prihlášku. Nevedel by mi niekto poradiť? Je lepšie hotelová Mikovíniho alebo mám ísť skôr na Farského? Ďakujem Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:08
1
Kto studuje na SPU v Nitre udrzatelne polniohosp. a rozvoj vidieka?????
Alebo na fakulkte regionalneho rozvoja??? Viete mi dat niekto info??? o vsetkom, diky Otvor fórum »
30. 1. 2012 16:07
7
Domény
cawte mate niekto skusenosti s poskytovatelom domen forpsi pretoze majú . com najlacnejsiu na rok teda 7, 92 € aj s DPH (co to vsetko obsahuje) myslim... Otvor fórum »
30. 1. 2012 15:36
62
Kolko mate momentalne ocnych tienov?
a ked sa vam chce tak aj aka znacka a farby..popripade aky je vas oblubeny. . Otvor fórum »
30. 1. 2012 14:58Tlmočníctvo AJ+NJ na Prešovskej univerzite
Zdravím :) Navštevuje tu niekto tento odbor v Prešove? Chcela by som počuť nejaké názory, jak to tam chodí, či tam ísť... Rozmýšľam aj nad Nitrou, ale PO je bližšie :P Na stránke fakulty nie sú... Otvor fórum »
30. 1. 2012 14:54
51
Vyska
mam este cas .. ale aj tak rozmyslam na aku vysku pojdem ?? som na 8rocnom gymnáziu , som totalne hlúpa neviem matiku , fyziku , chémiu, dejepis ... proste nic :D preto netusim ...... Otvor fórum »
30. 1. 2012 14:31
9
VŠ Elementarna a predskolska pedagogika
Je tu niekto taky kto suduje resp studoval elementarnu a predskolsku pedagogiku? velmi by sa mi to hodilo, potrebovala by som hlavne vediet, ze ci na primackach sa robia nejake talentovky a ak ano naco sa mam pripravit.... Otvor fórum »
30. 1. 2012 13:07
28
Podľa Vás,,. zmení sa niečo po voľbách?
30. 1. 2012 12:42
11
Aplikovaná ekonómia, Univerzita Komenského v BA
Prosím Vás vie sa mi niekto vyjadriť k tomuto odboru ? Jeho náročnosť a podobne , veľmi by mi pomohlo keby ho aj niekto konkrétne navštevuje. ďakujem Otvor fórum »
30. 1. 2012 12:03
36
Chodíš nakupovať,,.
30. 1. 2012 12:00
34
Keď máte blbú náladu
30. 1. 2012 11:49
24
Zvyknete si robiť guličky z rôznych vecí keď sa nudíte?
Zo žuvačky, z chleba, zo snehu? Otvor fórum »
30. 1. 2012 11:20
3
Holé hrude, holá chrbát, nahých stehnách, to je móda ~ Súhlasíte s tým?
holé hrude, holá chrbát, nahých stehnách, to je móda ~ Súhlasíte s tým? http://76. gd/cx2 hele, je to najlepší darček dať svojej priateľke! holé hrude, holá chrbát, nahých... Otvor fórum »
30. 1. 2012 04:06- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Akej farby máte dnes ponožky?
- 4 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 5 Uz si si strkal prst do riti?
- 6 DOMÁCA ÚLOHA
- 7 spracovanie dát nadiplomovú prácu niekým iným
- 1 Je tu este niekto panic/panna ako uzivatel Samsebou?
- 2 S kým momentálne bývate?
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 7 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 8 Akej farby máte dnes ponožky?
- 9 Ktoré planéty ste už niekedy videli na nočnej oblohe?
- 10 Uz si si strkal prst do riti?