a potom si kúpim nejakú pičovinu len za to že je za polovičnú cenu a myslím si že raz sa mi bude k niečomu hodiť ako včera ...super Paťka nemaš kam vyhadzovať peniaze
no a v poslednej dobe ešte aj sama na internete ale jedine na už overených stránkach. Ale na nete väčšinou kupujem to, čo absolútne nepotrebujem, len vidím, že tam ma to vyjde lacnejšie ako v kamennom...
zhrnieme to, chodím nakupovať aj sama, chodím nakupovať aj s kamoškou, najčastejšie však s mamou, lebo to je moja chodiaca peňaženka (ale teda tých nervov, čo je pri tom...)
inak všeobecne neznášam nakupovať a tak radšej objednávam cez net
Jedine sam. Viem co chcem, najdem si to, kupim a padam prec. Ked idem s niekym tak cas nakupovania sa predlzi 2-3 nasobne a este sa doplneny o mnozstvo kecov ktore ma vytacaju.
vsetko s mamou, sestrou, kamoskami alebo aj so vsetkymi naraz Rada nakupujem cokolvek s kamosmi/rodinou, ale raz za cas mi nevadi ist napriklad aj samej a dufam pritom ze sa mi prihovoria ludia co sa vacsinou aj stava
v tej diere, kde bývam sú dvaja číňanci, čiže kebyže chcem ísť nakupovať sama, musím sa vyše hodiny trepať v autobuse a potom čakať na mestskú zase asi pol hodinu....a potom to dopadne tak že ma z toho prejde chuť nakupovať....čiže buď s mamou, alebo kamoškou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale ak u teda fakt musím, tak sama, alebo s milým. Oblečenie s mamou.
a najradšej sama. nikto mi nestepuje pri kabínke, že mi to dlho trvá, a nikoho potom nemusím hľadať medzi regálmi, keď sa niekde pri niečom zastavím.
inak všeobecne neznášam nakupovať a tak radšej objednávam cez net
niekedy s kamoškou, lebo nakupujeme v rovnakých obchodoch,
niekedy sama, lebo si tak najlepšie všetko v kľude prezriem