Diskusie - 4568. stránka fóra
25
Robíte to, čo máte radi/chcete robiť?
Ak nie, tak čo je to, čo by ste chceli robiť/radi robili? Otvor fórum »
26. 1. 2012 00:19
11
Posilnovna
bodybuilderi, ak ste tu pomohli by ste mi s niecim? mam problem pochopit treningovy plan. Prelozite mi to niekto prosim? Dopredu dakujem 1 Den bench-press /rovná lavice/ 2 x 5 x 80 %,... Otvor fórum »
25. 1. 2012 23:41
3
Vysoka skola
Ahojte..neviete mi poradit, ako to funguje na Presovskej univerzite na filozofickej fakulte odbor AJ v kombinacii s dejepisom? A nestuduje tam niekto? Chcela by som tam ist, ale neviem, co ma caka. Je tazke to zvladnut? Dakujem... Otvor fórum »
25. 1. 2012 22:53
64
Je podľa vás priemer 1. 8 na polročnom dobrý alebo nie?
25. 1. 2012 22:06
17
Mam pomerne vazny problem. Som v maturitnom rocniku na strednej odbornej skole (takze vyucny list uz mam), ale na pol roka pravd
Cau, . Chcem sa preto spytat, aky to bude mat dopad na dalsie studium na tejto skole a naslednu maturitnu skusku? Dalsia vec je ta, ze jednym z predmetov je telesna (absencia)... Otvor fórum »
25. 1. 2012 21:25
32
Hej ľudia, (teda konkrétne hlavne baby) máte nejaké cvičenie , ktoré vám pomohlo vytvarovať postavu (poprípade schudnúť)?
No čo vám poviem chcela by som na sebe troška zamakať:) Otvor fórum »
25. 1. 2012 21:24
28
Hygiena
Ok, takže takáto otázka. Má niekto kontakt na hygienickú kontrolu ? Už ma ozaj serú podmienky stravovania na intráku, tak by som ich sem rád zavolal, nech sa na to pozrú. Ešte ma zaujíma aj... Otvor fórum »
25. 1. 2012 21:16
15
Pár otázok
mám na vás pár otázok 1. ako zmeniť CSS-ko 2. ako pridať do profilu obrázok 3. ako pridať do profilu video s youtube 4. ako robíte že... Otvor fórum »
25. 1. 2012 21:00
90
Čo je zaujímavé na dnešnom trende - dať každému?
Situácia: Piatok, žúrka, dievčatá z istej skupiny - sex s 3-4 chalanmi za večer. A takto každý týždeň dookola. Čo ich na tom napĺňa? Otvor fórum »
25. 1. 2012 20:59
41
Ste umelci? Aký druh umenia tvoríte?
25. 1. 2012 20:58
58
6
Fce vysledky
mailom som dostal id a secret number... mozem sa tam registrovat uz teraz alebo az po zverejneni vysledkov? Otvor fórum »
25. 1. 2012 19:54
1
Hladaju sa administratori a moderatori
Hladaju sa administratori a moderatori pre hru www. mojemafie. cz/JKMafia Hladaju sa administratori a moderatori pre hru www. mojemafie. cz/JKMafia Hladaju sa administratori a moderatori pre hru www. mojemafie. cz/JKMafia ... Otvor fórum »
25. 1. 2012 19:46- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 3 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 4 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 5 Aké sú vaše najobľúbenejšie a najmenej obľúbené knižné žánre v beletrii?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 4 Ako sa navzájom poznáme?
- 5 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 6 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 7 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- nie
- nepoznám
Hlasuj »