No pravdepodobne budeš musieť robiť komisionálne skúšky. Alebo skús ešte uprosiť učiteľov či by ti neboli 4. že by si sa to naučil. Nedalo by sa to tak nejako poriešiť?
komisionálky by mali fungovať. a ak sa porozprávaš s vyučujúcim telesnej a dorobíš si výkony, ktoré sa Ti započítavajú, myslím, že s tým by problém nemal byť
polročné nič neznamená, je to len také "uzatvorenie" polroka snaž sa zmeniť to v druhom polroku, lebo na niektorých školách ti nedajú ani reparát robiť, keď prepadáš z toľkých predmetov, napr. u mojej mami na škole by si už prepadol do nižšieho ročníka
Tak ... ak sa niekto učí za automechanika a prepadne zo na polroka sloviny (čiste príklad) ... nepovažoval by som to za dôvod nenechať ho dokončiť školu.
Ale ja sa skôr čudujem, že s takým žiakom to nikto nerozoberal.
Ved trieda si ťa mala sama zavolať a vysvetliť ti situáciu , čo musíš/nemusíš urobiť.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
No pravdepodobne budeš musieť robiť komisionálne skúšky. Alebo skús ešte uprosiť učiteľov či by ti neboli 4. že by si sa to naučil. Nedalo by sa to tak nejako poriešiť?
A k tomu ´pomerne vážnemu problému´ :
Osoba, to máš tak, keď ti je zaťažko otvoriť knihu...
Ale ja sa skôr čudujem, že s takým žiakom to nikto nerozoberal.
Ved trieda si ťa mala sama zavolať a vysvetliť ti situáciu , čo musíš/nemusíš urobiť.....