záleží hlavne na tom, v ktorom si ročníku, ak si maturant, tak polročné je dosť dôležité, ale ak nie, tak je to v podstate jedno...aj keď samozrejme najlepšie je si udržiavať priemer do 1,5....
@iceninja prepáč,nečítala som komentáre predo mnou Vieš čo tak ti poviem je to vlastne jedno čo si myslia ostatní Ty sám musíš byť spokojný so svojím výkonom a vysvedčením
mam 1.38, ale aj s tym 1.6 by som bola spokojna som toho nazoru, ze ak ma niekto dvojky a jednotky, tak ma aj na to, aby mal same jednotky., len je lenivec cize asi tak.
tak na základke to bolo aj do 1,2 to som bol iný makač ..na strednej horšie aj do 1,4 a na výške??..stačíí prejsť ..ak nechceš ísť do zahraničia alebo to nevyžaduje ďalší stupeň štúdia
@iceninja som rád lebo ... podľa mňa nejaké čísla nedokážu povedať, čo ten-ktorý človek fakt vie a aký je...stále existujú ťaháky, prípadne sympatie či antipatie voči študentom ... možno na tebe nejaký učiteľ sedí a máš horšiu známku ako niekto, kto vie z toho predmetu o polovicu menej ako ty a len mal možno šťastie (alebo ťahák
Jaaj kolki mudrlanti sa tu zišli Jasne ze 1,8 je Ok !! Na VS vacsinou sa robia aj tak prijimacky takze znamky zo strednej si mylsim ze ta nijako nezachrania ani nepokazia .. Teda ak chces ist na VS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
sš vždy do 1,5
takže sorry, ale bieda
Moze byt lepsi.
Treba sa ucit.
Ale fakt, je to aj o škole a pomere (a tiež o tvojom vzťahu k známkam). Ak si z kaderníckej, je to bieda.
1,46
Ja som mával priemer každý jeden polrok zaokrúhlene 1,3.
nie je to zle