Diskusie - 4574. stránka fóra
3
Vysoká škola
Ahojte, prosím Vás chodí tu niekto do BA na UK kadetra nemeckého jazyka a literatúry? Ak áno, mohol by mi napísať, na akej úrovni je treba vedieť jazyk aby sa to dalo ako - tak zvládať? A... Otvor fórum »
24. 1. 2012 09:54
52
Fronta v obchode
Predstavte si, že stojíte vo fronte pri pokladni a niekto sa pred vás predbehne. Vašou úlohou je požiadať ho aby sa postavil správne do radu a použiť pri tom slová: šteniatko ... Otvor fórum »
24. 1. 2012 09:34
1
Tuning
Hľadám nijakí dobrý tuningovy obchod. Google som už prekutral našiel som plno len neviem ktorá je dobra ma tu niekto z tím už skúsenosť teda ze či nepozná nijakú dobru predajňu . Otvor fórum »
24. 1. 2012 01:06
104
Nácik na Birdzi
Walterdonath tu pridava take nacisticke fotky za profilovku ma dajake plukovnika ss ci jaku mariu uz ste si ho vsimli nemalo by sa daco robit s nim? Otvor fórum »
23. 1. 2012 23:34
49
Ako sa mám donútiť učiť sa?
Noc pred skúškou... Leží to tu celé vedľa mňa... ale... nejde to... Help... (ano viem že vypať net je prvý krok... :D) Otvor fórum »
23. 1. 2012 23:27
15
Leto v zahraničí,,
Láka ma leto ( aspon 2-3 týždne) stráviť v zahraničí... Nechcela by som nejakú brutal brigádu a zas ani poznávací zájazd. Chcela by som len vidieť na živo niečo iné ako Slovensko, rozprávať sa v cudzom jazyku... Otvor fórum »
23. 1. 2012 23:13
22
Mám otázku skôr pre dievčatá,,. dlhé roky som robila šport, ktorý mi dosť vyformoval postavu, žiaľ tak chlapčensky
ahoj... proste vyzerám ako kamoši. mám z toho depku. Chcem mať telo ako všetky ostatné holky. Závidím im. Bola už nejaká v takejto situácii? Ako ste to riešili. mám 15. Otvor fórum »
23. 1. 2012 22:45
25
Je to naozaj laska ?
A by to zacalo poporiadku Mal som priatelku s ktorou sme sa poznali od detstva 25 rokov na kolko byvala hned oproti v dome a skoro po 6tich rokov sme sa rozisli ja... Otvor fórum »
23. 1. 2012 22:22
29
Ako robíte hemendex?
- najprv šunku, potom celé vajíčko (volské oko)
- najprv celé vajíčko (volské oko), potom šunku
- rozbrblem vajíčko, potom pridám šunku
Ďalšie možnosti »
23. 1. 2012 22:11- najprv celé vajíčko (volské oko), potom šunku
- rozbrblem vajíčko, potom pridám šunku
Ďalšie možnosti »
22
Ako môžem dieťa naučiť, aby dodržiavalo očný kontakt?
Tak otázku viete a vedeli by ste mi, prosím, aj pomôcť? Totižto robím seminárnu prácu a neviem vymyslieť intervencie, ako naučiť dieťa, aby samo od seba pozeralo ľuďom do očí pri... Otvor fórum »
23. 1. 2012 22:11
7
Internet v BB
Ahoj, pls poradite nejaky dobry net v BB? Za primeranu cenu a aj rychly, ale nemusi byt zas az tak, tak okolo 8 mbits/sek uplne staci :) Thanx Otvor fórum »
23. 1. 2012 21:29
21
Oznamká
Kedy ste si začali vybavovať oznamká? aký časový odstup od samotnej stužkovej? :) Ďakujem Otvor fórum »
23. 1. 2012 21:13
4
UK filozoficka ci pedagogicka fakulta?
Chcem si podať prihlášku aj na štúdium jazykov. Konkrétne sa rozhodujem medzi nemčinou-ruštinou a nemčinou-slovenčinou. To sa týka filozofickej fakulty, teda tlmočníctvo, prekladateľstvo. Zaujíma ma však aj pedagogická fakulta. Tí, ktorí tam chodíte resp. ... Otvor fórum »
23. 1. 2012 21:11
47
Kopačky
Predstavte si, že chcete ukončiť váš 10 ročný vzťah. Vašou úlohou je povedať to čo najviac citlivo s použitím slov: modem tenis škrečok orechy Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:45
6
Archeologia Masarykova univerzita
Čaute. Chccem sa vás spytať či neviete z čoho by som rrbil prijimačky na Masarykovu univerzitu fakulta Historicke vedy (archeologia) ? . Nemožem to najsť :D Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:42
4
MUNI- Elektronicka prihlaska
Ahojte, ludia! Práve som vyplnil elektronickú prihlasku na MUNI vseobecne lekárstvo. Uz len 4OO Kč zaplatit. Moja otazka znie: Takze, zdalo sa mi to strasne lahke vyplnit, az priliz jednoduche, taksa vas... Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:36
12
Anglická pieseň
Ahojte, takúto tému som tu už písala, ale týkala sa francúzskej piesne, teraz ide o anglickú. Neviete mi poradiť nejakú dobrú, veselú. tanečnú chytľavú anglickú pesničku, ktorá sa dá spievať a je bez... Otvor fórum »
23. 1. 2012 20:29- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- Nie
- Ešte uvidím
Ďalšie možnosti »