Diskusie - 4579. stránka fóra
50
Spravíme Miss BIRDZ?
Hodnotili by sa fotky dievčat, ktoré sú tu zaregistrované. :) Otvor fórum »
22. 1. 2012 20:23
16
Veríte na paranormálne javy ??
normálne vážna otázka! :D... a myslím si, že som objavila v sebe nadprirodzené schopnosti (rofl) ale fakt som čarodejnica! :D Otvor fórum »
22. 1. 2012 20:23
12
Aké má hobit prsty?
Kamarát mi povedal, že mám prsty ako hobit a ja neviem, čo tým chcel povedať... Otvor fórum »
22. 1. 2012 20:22
16
SPU Nitra-Fakulta ekonomiky a manažmentu
Hello :) tak by ma zaujímalo, či tam niekto z vás chodí, či je to ťažká škola a či je ťažké sa tam dostať :) Mňa zaujal manažment podniku alebo ekonómia podniku. Chodí niekto na tento odbor?... Otvor fórum »
22. 1. 2012 19:57
23
Krém na suchú pleť s akné,,.
Zdravím ľudia, poraďte mi prosím nejaký dobrý krém proti akné a mám dosť suchú pleť napr. niekedy keď sa umyjem sa mi až šúpe... Prosím odpovede typu: "spýtaj sa v lekárni" nemusíte písať, ja chcem skôr... Otvor fórum »
22. 1. 2012 19:48
7
Zdravím, zajtra idem prvý krát do Bratislavy
a chcel by som vedieť jednu vec. Je tam nejaká cukráreň ? Otvor fórum »
22. 1. 2012 19:26
10
Ako dať videoodpoveď na yt?
ako dať na youtube videoodpoveď, vraj to je niekde pod videom ale už som z toho celý debilný Otvor fórum »
22. 1. 2012 19:18
42
Nuda v škole
ako si skracujete čas na hodine ? hrate piskvorky ? v poslednom case sa v skole dost nudim tak chcem nejaky dobry napad Otvor fórum »
22. 1. 2012 19:15Americký projekt SOPA je nádhera :-(
Krása ak sa tento zákon (z úžasnej USA) uplatni na celom svete tak na nete bude problém niečo zohnať a vzhľadom na nízke ceny niektorých programov, dokumentov, hier atď... mi PC bude úplne nanič. Ale z... Otvor fórum »
22. 1. 2012 19:06
36
Ako slušne odmietnuť chlapca,,.
Stáva sa to stále, ste niekde napr. na zábave a neustále sa prihovárajú chlapci ktorí sa chcú zoznámiť, no často aj niečo viac. Aká je najlepšia taktika ako sa ich slušne zbaviť ? Otvor fórum »
22. 1. 2012 19:02
20
Žilinská univerzita, fakulta PEDAS štúdium
Zdravím všetkých chcel by som sa informovať bližšie o štúdium na tejto fakulte (najlepšie od nejakého študenta), mám záujem o odbor Cestná doprava alebo logistika, chcel by som vedieť ako to tam je s matematikou ktorá mi moc... Otvor fórum »
22. 1. 2012 18:55
24
Ak by ste mali možnosť, navštívili by ste KĽDR?
22. 1. 2012 18:55
12
Hyperhidróza
Má niekto skúsenosti s touto chorobou? :/ je to vlastne nadmerné potenie. Potrebovala by som pomoc, už neviem čo mám robiť. Potím sa úplne všade - tým myslím fakt všade (podpazušie, chrbát, tvár, ruky,... Otvor fórum »
22. 1. 2012 18:47
44
Čo mám robiť ?
takže ahojte, :) môj problém je dosť blbý. Mám frajera . Zlatý chlapec, milý v pohode, ale včera som bola na oslave najlepšieho kamaráta. Bola som v nálade. Všetci odišli a padol tu... Otvor fórum »
22. 1. 2012 18:30
19
Ako podporiť vlasy v raste ?
Jednoducho, čítam fóra a som zvedavá aj na váš názor väčšinov odporučaju žihľavový "vývar" Ja by som rada vedela čo poradíte vy ; ) Otvor fórum »
22. 1. 2012 18:28
39
Viete meno politika ktore sa stalo synonymom pre zradcu
Viete meno politika ktore sa stalo synonymom pre zradcu Otvor fórum »
22. 1. 2012 18:16
2
Estetika - kto ju študuje, prípadne kto robil prijímačky?
- talentová skúška pozostávajúca z umeleckého prednesu, interpretácie umeleckého textu a vlastnej tvorivej dielne.. no tak ako sa na toto pripraviť? čo mam čakať kym mi pošlu na papieri zo školy to isté? Ak viete... Otvor fórum »
22. 1. 2012 18:15
12
Chodíte niekto na gymnázium v Ružinove na Tokajíckej?
ak ano, mohli by ste mi poradiť, či tam niekde blízko je internát? dakujem Otvor fórum »
22. 1. 2012 18:14- 1 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 2 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 3 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 4 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 5 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 6 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 7 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?
- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Zomreli by ste pre svoju najbližšiu osobu ? Koment...
- 3 Ako sa navzájom poznáme?
- 4 Ako ste na tom momentálne so svojou záhradkou?
- 5 Keby sa zajtra zrušil Birdz. Ako veľmi by ste plakali?
- 6 Koľko guliek Ferrero Rocher chceš realisticky zjesť?
- 7 Hráte Knižné putovanie na Martinuse?
- 8 Ako spraviť Slovensko potravinovo sebestačné?
- 9 Helou, oteplilo sa. Nosíte už biele tenisky a ponožky ☺️?
- 10 Ako ste momentálne spokojní so svojím životom?