Má niekto skúsenosti s touto chorobou? :/ je to vlastne nadmerné potenie. Potrebovala by som pomoc, už neviem čo mám robiť. Potím sa úplne všade - tým myslím fakt všade (podpazušie, chrbát, tvár, ruky, chodidlá, medzi stehnami, na bruchu,..) a to aj keď s
ja neviem, o aký zákrok ide, a už vôbec, koľko to stojí. ale slečna tu píše o vážnom probléme, na ktorý jej NIČ nepomáha, a zároveň odmieta akýkoľvek zákrok, ktorý je evidentne jej jedinou nádejou. tak buď to chce riešiť, a niečo do toho investuje, alebo potom ja neviem... okrem toho "zákroku" má už potom asi len možnosť zmieriť sa s tým.
takýto problém rieši veľa ľudí, no málokto o ňom hovorí.
Poradím ti zopár vecí, ktoré by ti mohli pomôcť
1. Krémik EXCIPIAL DEOFORTE ANTIPERSPIRANTNÝ KRÉM
-môžeš ho použiť na takmer všetky časti tela, z vlastneuj skúsenosti viem, že je veľmi šetrný k pokožke a keď ho natieraš tak, ako sa má (tzn. týždeň každý večer a po týždnái 2- krát týždenne), tak to sama výrazne pocítiš, potiť sa neprestaneš, ale zmizne nepríjemný zápach z trička ale i z pokožky a ty sa budeš cítiť oveľa lepšie, dá sa použiť na dlane, podpazušie, stehná
2. AK nešportuješ, začať aktívne športovať, napríklad ísť si ráno zabehať na 30min, ale na plaváreň, píšeš, že sa nestravuješ zle, ale ani že dobre. Skús popremýšľať, či niečo nechýba i v tvojom jedálničku.
3. Stres? Si sebaistá alebo skôr bojazlivá? Veľakrát potenie býva práve zo strachu napr. keď sa sústredíš na to, čo si o tebe iní povedia alebo keď si nervózna zo skúšky, alebo máš problém napr. prihovoriť sa predavačovi v obchode. To samozrejme nemusí byť tvoj prípad, len sa ti snažím nájsť pomôcť prípadné spúšťače
Ahoj, tiež som sa s tým trápila, ale na nete som našla Electro Antiperspirant (www.electroantiperspirant.cz). Je to iontoforéza a ma pomáha na 100%. Takže môžem rozhodne odporučiť
Možno tvoj problém súvisí s hormonálnou reguláciou - napr. porucha štítnej žľazy alebo čo. Skús navštíviť endokrinológa, lístok od obvodnej na to netreba.
na nasom eshope www.nepotsa.sk najdes prirodne produkty znacky Perspi - Guard, ktore ti pomozu odstranit tvoj problem s nadmernim potenim.
Mame aj v ponuke nazehlovacie vankusiky do prieramkov oblecenia, ktore zabranuju mokrym flakom na obleceni. Vhodne do spolocenskeho oblecenia na vynimocne podujatia.
Nase pripravky su dermatologicky testovane a neboli skusane na zvieratach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
neznášam to, nič nepomáha, nič
snažím sa nosiť pri sebe náhradné suché oblečenie
botox? ak sa nebojíš........
oné ale viem že je tuším nejaký laserový zákrok alebo ako...na pár mesiacov to pomôže...
ja neviem, o aký zákrok ide, a už vôbec, koľko to stojí. ale slečna tu píše o vážnom probléme, na ktorý jej NIČ nepomáha, a zároveň odmieta akýkoľvek zákrok, ktorý je evidentne jej jedinou nádejou. tak buď to chce riešiť, a niečo do toho investuje, alebo potom ja neviem... okrem toho "zákroku" má už potom asi len možnosť zmieriť sa s tým.
takýto problém rieši veľa ľudí, no málokto o ňom hovorí.
Poradím ti zopár vecí, ktoré by ti mohli pomôcť
1. Krémik EXCIPIAL DEOFORTE ANTIPERSPIRANTNÝ KRÉM
-môžeš ho použiť na takmer všetky časti tela, z vlastneuj skúsenosti viem, že je veľmi šetrný k pokožke a keď ho natieraš tak, ako sa má (tzn. týždeň každý večer a po týždnái 2- krát týždenne), tak to sama výrazne pocítiš, potiť sa neprestaneš, ale zmizne nepríjemný zápach z trička ale i z pokožky a ty sa budeš cítiť oveľa lepšie, dá sa použiť na dlane, podpazušie, stehná
2. AK nešportuješ, začať aktívne športovať, napríklad ísť si ráno zabehať na 30min, ale na plaváreň, píšeš, že sa nestravuješ zle, ale ani že dobre. Skús popremýšľať, či niečo nechýba i v tvojom jedálničku.
3. Stres? Si sebaistá alebo skôr bojazlivá? Veľakrát potenie býva práve zo strachu napr. keď sa sústredíš na to, čo si o tebe iní povedia alebo keď si nervózna zo skúšky, alebo máš problém napr. prihovoriť sa predavačovi v obchode. To samozrejme nemusí byť tvoj prípad, len sa ti snažím nájsť pomôcť prípadné spúšťače
Tak veľa šťastia
Ten krém aj obmedzi potenie alebo len zapach? Chcela by som ho vyskušať ale ak ide len pach tak to sa mi neoplati.
na nasom eshope www.nepotsa.sk najdes prirodne produkty znacky Perspi - Guard, ktore ti pomozu odstranit tvoj problem s nadmernim potenim.
Mame aj v ponuke nazehlovacie vankusiky do prieramkov oblecenia, ktore zabranuju mokrym flakom na obleceni. Vhodne do spolocenskeho oblecenia na vynimocne podujatia.
Nase pripravky su dermatologicky testovane a neboli skusane na zvieratach.
Osobne odporucam tento pripravok:
» nepotsa.sk/pripravky-proti...
Dufam, ze moja sprava pomoze.
Lukas B.