Diskusie - 4599. stránka fóra
5
Neviete nahodou niekto, ako mam orezat pesnicku?
Mam pesnicku a chcela by som orezat zaciatocnu cast kde je uplne ticho.. a kedze som totalne neschopna co sa tyka prace s PC potrebovala by som pomoc.. Dakujem :) Otvor fórum »
17. 1. 2012 19:19
10
Maturitné okruhy z NOS a dejepisu
Ahojte, nemá niekto maturitné okruhy na NOS a dejepis? Alebo aspoň minuloročné okruhy? Maturujem z týchto predmetov a vôbec netuším, čo presne sa mám naučiť do detailov. Materiály mám akurát z jednej stránky pre maturantov, ale... Otvor fórum »
17. 1. 2012 18:42
2
Podnikatelsky plán
Surne potrebujem podnikatelsky plán ale strasne surne takze keby niekto mal prosim pište ..... Strasne prosim o pomoc Otvor fórum »
17. 1. 2012 17:11
5
VUTBR - Fakulta podnikateľská -
Zdravim chodíte niekto do Brna na túto školu ? ak hej tak píšte. Chcel by som sa spýtať aj na príjmačky či boli ťažke ; ) Otvor fórum »
17. 1. 2012 17:06
22
Absolvovali ste niekto rok v zahraničí?
Ahojte :-). Chcela by som sa vás spýtať, či ste niekto boli študovať rok v zahraničí cez ICESlovakia (?). + Na akej úrovni sú robené SLEP testy? (A1, ... Otvor fórum »
17. 1. 2012 16:49
40
Poznáš niekoho, kto doslova prepadol drogám? Ak hej, akým?
Otázka je jasná, fajčenie trávy 1x za život sa neráta ; ) Otvor fórum »
17. 1. 2012 16:46
29
Volím, lebo strana/človek spravil toto a toto dobrého,,
Rada by som vedela, koho chcete/budete v marci voliť a prečo. Prečo volíte práve ich? Napríklad: Volím ich lebo.. spravili toto a toto dobrého... lebo majú pekne napísané volebné slogany.. lebo takto pekne nás už dlho nikto... Otvor fórum »
17. 1. 2012 16:42
22
Najlepší/najhorší rozchod
Popíšte najlepší a najhorší rozchod aký ste kedy zažili (nezáleži či ste ho dávali vy alebo bol daný vám) :) :D Otvor fórum »
17. 1. 2012 16:34
6
Nejaký kvalitný program na kreslenie zadarmo?
Ahojte, omylom som si vymazala celú plochu vrátane Skicáru (:D), ktorý som mala len na ploche, nie uložený. Nechce sa mi kresliť vlkov do jednej hry na PiZape, pretože to nemá veľkú... Otvor fórum »
17. 1. 2012 16:28Má tu niektorá skúsenosti s bulímiou?
Prosím, ak tu taká je, napíš mi správu. Dakujem. Otvor fórum »
17. 1. 2012 16:18
7
čaute, študuje niekto z vás na týchto školách??
anglický jazyk na: unibo - anglistika a amerikanistika upjs - AJ pre európske inštitúcie a ekonomiku umb - AJ a kultúra (v kombinácii) (hlavne tlmočníctvo/prekladateľstvo) Dajte vedieť,... Otvor fórum »
17. 1. 2012 16:10
5
Piktogram
Nejak sa mi nedarí najsť nikde obrazky nejakého schopného piktogramu .. potrebujem to do školy .. POMÓC Otvor fórum »
17. 1. 2012 15:59
5
Polygrafia vs informačné technologie
Ahojte som deviatak a tak sa rozhodujem že na akú školu, najviac ma zaujali odbory : Polygrafia na súkromnej škole 4ročný odbor s maturitou. A informačné technologie a informačné technologie v obchode na normálnej škole 4 ročný odbor... Otvor fórum »
17. 1. 2012 15:36
15
Birdzový Haxball turnaj?
Tak ma napadlo, poznáte hru haxball? (?) Je to dačo ako virtuálny futball :D Čo keby sme sa niekoľký pozbierali a zahrali si? (?) tu je pozvánka: http://www.... Otvor fórum »
17. 1. 2012 15:34
3
Europersonnel
Ahojte máte niekto skúsenosti s touto agentúrou ? Vybavuje prácu v zahraničí a na začiatku chcú poplatok za vybavenie, tak nechcem naletieť, avšak počula som od iných samú chválu ale aj tak sa chcem pre istotu spýtať. ďakujem Otvor fórum »
17. 1. 2012 15:11- 1 Kolko penazi mate a co vsetko vlastnite v tejto uzasnej kapitalistickej dob
- 2 Ako sa navzájom poznáme?