Diskusie - 4644. stránka fóra
8
Martin Šulík - Záhrada
Ahojte, chcela by som sa spýtať či sa Vám páčil alebo nepáčil film Záhrada, a aké dojmy ste mali z neho. Otvor fórum »
7. 1. 2012 11:09
27
Prosím vás pomôže mi niekto s úlohou z matiky??
Ja som dostala na prázdniny úlohu .... mordovala som sa s tým celé prázdniny a nie a nie to vypočítať. Pomôže niekto? :( Otvor fórum »
7. 1. 2012 11:02
6
Huawei kde môže byť problém ?
Mám mobil Huawei, všade sa viem s ním pripojiť na Internet len doma mi to nefunguje. V mobile mi vypisuje že som pripojení ale ked otvorím prehliadač tak mi nenačíta stránku. Otvor fórum »
7. 1. 2012 10:32
68
Čo si myslíte o dnešnej hudbe?
Nepríde vám dnešná hudba bezduchá , príliš jednoduchá a umelá. Čím sme modernejší a technicky vyspelejší , tým aj lenivejší vôbec čosi poriadne urobiť. Umelci stagnujú a snažia sa prispôsobovať dobe, ktorá sa chce len zabávať... Otvor fórum »
7. 1. 2012 10:22
46
Ludia protestujuci proti podpisaniu NDAA
http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=Cg6ayc-w3bE Američania protestujúci proti nedávno podpísanému zákonu, ktorý dovoľuje neobmedzené väznenie Američanov a dáva armáde práva polície, v skratke NDAA, sú okamžite zatíkaní. Priestor pre Otvor fórum »
7. 1. 2012 09:43
7
"No bootable device - insert boot disk and press any key"?
Na mojom počítači HP G60 mi ukazuje stále túto chybu : "No bootable device - insert boot disk and press any key"? ..nevie niekto čo to je, prípadne ako sa to dá opraviť ? Otvor fórum »
7. 1. 2012 09:25
32
čo je vaša Hlava 22
Všetci poznáme tento protivojnový román. Niektorí ho čítali, iní nie. Pre tých, ktorí ho nečítali napíšem stručne tromi vetami pointu, aby porozumeli otázke. ... Otvor fórum »
7. 1. 2012 04:47
35
Prosim o pomoc s prekladom textu do nemciny
Velmi pekne vas prosim o pomoc s prekladom tohoto textu. Je to velmi dolezite. Budem za to velmi vdacna. Su tu vety ktore sa asi budu tazsie prekladat tak kludne budem rada cim jednoduchsie prelozite vetu tym... Otvor fórum »
7. 1. 2012 00:53
14
Sprej na papier
vedeli by ste mi poradiť aký je najlepší sprej na papier? taký aby neztekal a rýchlo schol. a poprípade značku a kde je dostupný. Ďakujem... Otvor fórum »
7. 1. 2012 00:47
45
Vysvetlite mi to niekto!
Tí, čo majú FB: 1. Otvorte si nastavenia účtu 2. Bezpečnosť (na boku) 3. Aktívne spojenia ..... a každý (teda ešte mi... Otvor fórum »
7. 1. 2012 00:27
15
Co mate najradšej na svete?
7. 1. 2012 00:26
6
Navstevníci ???
http://www. csfd. cz/film/21008-navstevnici/ Neviem či poznate tento film má dalšie 2volné pokračovania. Kedysi som v TV videl niečo podobne nejaký pán a jeho sluha žili načierno(v prítomnosti)... Otvor fórum »
6. 1. 2012 23:30
10
Teleskop
Celkom ma zaujala myslienka kupit si teleskop... mate s nim niekto prax? Som do toho pannic, tak by som bol rad uvedeny nejakym odbornikom... . Otvor fórum »
6. 1. 2012 22:51
67
UKF NItra riadenie kultúry a turizmu-kulturologia
ľudkovia moji milí, chodíte niekto, alebo chystáte sa na tento študijný program ? vedeli by ste mi povedať z čoho sa tam vykonáva prijímacia skúška ?lebo neviem, či osm taka blbá alebo čo, ale nikde... Otvor fórum »
6. 1. 2012 22:50
34
Ako sa stat hercom?
prosim vas ako sa možem stat hercom? na aku školu by som mal ist? na konzervatoriu sa to da? alebo iba na VŠMÚ? som absolvent na klavíri, 6 rokov som tancoval.. a ten spev by sa dal :D ďakujem... Otvor fórum »
6. 1. 2012 22:48
28
V sne som prežila smrť ,,.
V sne som prežila smrť svojho najlepšieho kamoša, všetko bolo také živé, aj pocity aj všetko, dokonca som aj plakala v sne, videla som ho na nosidlách atď. Zobudila som sa na svoj vlastny plač,... Otvor fórum »
6. 1. 2012 22:46
3
Aupair
ma niekto zaujem pracovat v nemecku ako au-pair?? cize starat sa o deti ... ak ano, mozte ma kontaktovat tu na tomto nicku (smajlík) aj pre blizsie informacie (smajlík) Otvor fórum »
6. 1. 2012 22:30- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Trest za vniknutie do garáže
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️