Diskusie - 4687. stránka fóra
28
Ako zvysim navstevnost stranky?
Spomente vsetky alternativy kt. vas napadnu Otvor fórum »
25. 12. 2011 23:47
36
Slovensky ISIC v cesku alebo preukaz na zlavu zo ZSR
Ahojte. Idem do Česka a mám slovenský ISIC a taktiež mám aj tú fialovú kartičku s fotkou na zľavu, že som študent. Počula som však, že vraj ani jedno z tohto neplatí na zľavu na vlak... Otvor fórum »
25. 12. 2011 23:37
73
Vaša najobľúbenejšia hláška z filmu ?
Ak nejakú máte alebo ak si nejakú pamätáte (hehe) Otvor fórum »
25. 12. 2011 23:34
51
Aké mužské dlane sa ti najviac páčia?
- Nie je to u mňa smerodajné kritérium, ale myslím, že sa mi páčia veľké chlapské dlane s hrubými prstami, sexy mi prídu aj chĺpky na prstoch.
- Nie je to u mňa smerodajné kritérium, ale páčia sa mi dlhé štíhle prsty...
- Nie je to u mňa smerodajné kritérium,
Hlasuj »
25. 12. 2011 23:21- Nie je to u mňa smerodajné kritérium, ale páčia sa mi dlhé štíhle prsty...
- Nie je to u mňa smerodajné kritérium,
Hlasuj »
13
Struny na basgitaru
Zdravím hocijake basove struny idu na hocijaku basgitaru dik sa odpoved Otvor fórum »
25. 12. 2011 23:12
128
Tehotná?
Mám problém!Mali sme s frajerkou nechraneni sex!Čo teraz??Spravila si aj test a 2 čiarky://..poraďte... Otvor fórum »
25. 12. 2011 22:50
4
Má niekto doma knihu Jamesa Cooka???
Ide o to, že som dostala 2 knihy od tohto autora, ale ani jedna z nich ma nejak zvlášť nezaujala a tak sa pýtam, či nemá niekto doma takú, čo by vymenil za novú. :)... Otvor fórum »
25. 12. 2011 22:43
48
Aké je podľa vás najlepšie vyznanie lásky ???
Páči sa mi jedna baba no ja neviem ako na nu ( ja 14 ona 13) prosim ziadne blbe komentare Otvor fórum »
25. 12. 2011 22:37
2
Neviete ako sa volá tento film?
Neviete náhodou ako sa volá fillm, ktorý sa asi odohráva v Číne, zabili nejakého dôležitého človeka (možno velvyslanec alebo čo :D), ktorý bol otec jednoho dievčaťa.. Mala aj brata , aj toho zabili a o ňu... Otvor fórum »
25. 12. 2011 22:34
25
Vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý kostým filmovej postavy?
S kamosmi si chceme spravit Silvester, kde kazdy pride obleceny za nejaku filmovu postavu :) nemali by ste nejake dobre napady, ktore by sa dali zrealizovat? Otvor fórum »
25. 12. 2011 22:25
48
Domýšľa si a uráža sa
Ahoj, s chalanom som niečo vyše mesiaca, ale stále sa len hádame... On sa pre každú maličkosť uráža, neustále ma chytá za slovíčka a domýšľa si. Stále mi hovorí že ho neľúbim a pritom to... Otvor fórum »
25. 12. 2011 21:49
35
Stále hladný
Zdravím ľudia. Dosť ma znervózňuje to že som stále hladný. A to aj napriek tomu že som zjedol 3 rezne, asi 1 kg majonézového šalátu, o cca 1, 5 hod som cítil zase hlad... Otvor fórum »
25. 12. 2011 21:48
12
Potrebujem poradit
- bude fungovat ak dam uv ziarovku do normalne lampy
- nebude fungovat ak dam uv ziarovku do normalnej lampy
- neviem
Ďalšie možnosti »
25. 12. 2011 21:35- nebude fungovat ak dam uv ziarovku do normalnej lampy
- neviem
Ďalšie možnosti »
34
Čo kúpiť?
Som s priatelom, len kratko(rozumej necely mesiac). Neratala som s tym, ze mi kupi nieco na Vianoce... Ide ma porazit, budeme spolu v stredu, pritom ja teraz pracujem a ani nemam cas na vymyslanie darceka... Sama... Otvor fórum »
25. 12. 2011 21:18
54
Co na to muzi?Ako to nespackat?
Ahojte , mam pre vas otazku. Co je pre vas na zene najpritazlvejsie?najviac sexi? Uz tomu naozaj nerozumiem V jednom clanku... Otvor fórum »
25. 12. 2011 20:57
31
Tetovanie a piercing v KE
mam dve otazky .. 1. Mám 15 rokov a chcela by som si dat urobiť tetovanie, maličku hviezdu na ruku, ale neviem ci by mi to rodicia dovolili..tak by som sa chcela spytat, ci... Otvor fórum »
25. 12. 2011 20:29
31
Chodili ste koledovať? ( po špivaňu?)
Chodili alebo chodíte vinšovať druhým ľudom všetko dobré? ako u nás na dedine sa vraví že po špivaňu :D respektíve otvárate takýtmo ľudom? podľa môjho názoru z jednej strany je to tradícia, ale v dnešnej dobe sa premenila na... Otvor fórum »
25. 12. 2011 20:26
151
Rozdeľujem dievčatá na dve skupiny,,.
Máte podobný problém? Pýtam sa hlavne mužského pokolenia, ale budem rád, keď sa k tomuto problému vyjadria i dievčatá. Dosť ma to hnevá, ale dievčatá rozdeľujem do dvoch skupín... Prvá: sto dievčatá, ktoré ma... Otvor fórum »
25. 12. 2011 20:03- 1 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 4 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 2 Akej farby máte dnes socks
- 3 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 7 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Aký máte dnes outfit ?
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?