Diskusie - 4696. stránka fóra
10
Problem s youtube
uz treti tyzden sa mi stava minimalne raz za den vzdy, ze ked spustim video cez youtube, alebo na facebooku alebo hocikde, tak mi sekne pc a musim ho nasilu vypnut... neviete v com je problem ,... Otvor fórum »
22. 12. 2011 21:41
43
Budete na Štedrý večer pozerať (opäť aj tento rok) Popolušku?
áno, je to vianočná klasika##nie, nemôžem ju už ani vidieť##neviem, nechám tomu voľný priebeh##odmietam sa vyjadriť Otvor fórum »
22. 12. 2011 20:55
7
Tučniak
nevjete, kde bi s dal kúpiť tučniak ? Pretože chcem prekvapiť brata. Chladničku mám už kúpenú, dokonca je aj špeciálne upravená tak, že horná časť dverí ma v sebe zabudované sklo a v... Otvor fórum »
22. 12. 2011 20:20
54
Ktorému corgoňligovému klubu fandíš?
22. 12. 2011 19:41
33
Aký si fanúšik??
- Mám 1 obľúbeného speváka/speváčku, ktorého budem milovať do smrti :D
- Mám síce 1 obľúbeného speváka/speváčku, ale mám aj pár menej obľúbených spevákov/speváčiek
- Mám rád/rada všetkých spevákov/speváčky
Ďalšie možnosti »
22. 12. 2011 18:57- Mám síce 1 obľúbeného speváka/speváčku, ale mám aj pár menej obľúbených spevákov/speváčiek
- Mám rád/rada všetkých spevákov/speváčky
Ďalšie možnosti »
3
Vietnamec z Bratislavy
Hlada sa vietnamec co bol dneska v Avione v Bratislave... alebo aj ked poznáte nejakého vietnamca z BA tak napiste.. vazne ho potrebujem najst..dakujem :) Otvor fórum »
22. 12. 2011 18:45
18
IPod Nano Touch
Má ho niekto je dobrý? Nezasekáva sa? Oplatí sa kupovať? http://www. apple. com/bw/ipodnano/ ktorú farbu by ste si vybrali? Otvor fórum »
22. 12. 2011 18:44
16
Vyrezanie osob z fotky
Kde si v akom programe či online či na stiahnutie viem vyrezať osoby z fotografie ???? Otvor fórum »
22. 12. 2011 18:06
31
Máte bicykel?
- Áno, žijem ním, neviem si bez toho predtaviť život :D
- Áno, využívam ho dosť často
- Áno, sem tam si zajazdím
Ďalšie možnosti »
22. 12. 2011 18:02- Áno, využívam ho dosť často
- Áno, sem tam si zajazdím
Ďalšie možnosti »
21
Zasraný Vánoce
Poznáte nejaké (anti)vianočné pesničky podobné týmto? Proste nie klasické vianočné a s dobrým textom :) http://www. youtube. com/watch?v=FyldmwR2-WU http://www. youtube. com/watch?v=3rWJthFR-88 Pridajte ich sem, rád by som... Otvor fórum »
22. 12. 2011 17:25
8
SCIO testy
Chcela by som sa opýtať, že či si už niekto z vás objednával scio testy z internetu. Konkrétne z ich oficiálnej stránky. Alebo či sa k nim dá ešte nejakým spôsobom dostať. Ďakujem za reakcie :) Otvor fórum »
22. 12. 2011 17:23Matematika II PEDAS (Novotný, Šramo)
Chcel by som sa len spýtať či niekto neabsolvoval matematiku II (zápočet-šramo, skúška-novotný) na PEDAS v žiline. Vlastne skôr či by nevedel poradiť na čo sa zamerať z matematiky I čo súvisí s matematikou II, čo býva... Otvor fórum »
22. 12. 2011 17:07
39
Myslite ze ty co hovoria o Justinovi ze je gay atd. ze su normalny?
22. 12. 2011 17:07
113
1. Do koľkých rokov od vás pýtali občiansky?
Myslím pri kúpe alkoholu, cigariet, pri vstupe do baru. Napíšte pri akej príležitosti a koľko ste mali rokov. 2. Zažili ste už policajnú raziu ako neplnoletí/mladiství? Máte nejaký zápis? :P Otvor fórum »
22. 12. 2011 16:29
23
Kamienky
Ahojte. Chcela by som sa opýtať Vás, ktorí vlastníte takéto kamienky. Chcela by som si kúpiť dúhový adulár, no nie som si istá či je vhodný aj pre znamenia panny. Ak nie, existuje nejaký... Otvor fórum »
22. 12. 2011 16:05- 1 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 2 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 3 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 4 Akej farby máte dnes socks
- 5 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Aký máte dnes outfit ?
- 4 Boomeri
- 5 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 6 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- Blond vlasy - zelené, modré oči
- Tmavé vlasy - zelené, modré oči
Ďalšie možnosti »